Dansk kvinne får kun 3 måneders fengsel for seksuell omgang med mindreårig

En kvinne (52)  som skal ha vært ansatt som pedagogmedhjelper ved Børnecenter Tullebølle i Danmark er dømt for seksuelle relasjoner med en mindreårig flyktninggutt, ifølge DR.

Kvinnen skal ha sagt seg skyldig allerede ved rettsakens begynnelse. Hun fortalte at hun hadde hatt samleie med gutten to ganger. Hun er nå idømt en fengselsstraff på 3 måneder. Dessuten må hun betale fornærmede 10.000 kroner i erstatning.

Den unge asylsøkeren skal ha sagt at han ikke våget å si nei i frykt for å bli sendt hjem.

-Det har vært en særdeles belastende for min klient og det er en stor lettelse at det er over sier Anne-Birgitte Bjerre-Olsen, som er kvinnens forsvarer.

Kvinnen skal ha akseptert dommen.


Publisert: okt 28, 2017 @ 8:47 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.