Saudi-Arabia tillater kvinner på stadioner fra 2018

AFP PHOTO / Fayez Nureldine

– Vi er i gang med forberedelsene av tre stadioner i Riyadh, Jeddah og Damman for å gjøre dem klare til å ta imot familier fra og med 2018, skriver saudiarabiske idrettsmyndigheter på Twitter.

Avgjørelsen kommer etter at kronprins Mohammed bin Salman har varslet nye tider med en mer moderat form for islam i det strengt konservative landet.

I 2015 fikk saudiarabiske kvinner for første gang delta i kommunevalg. I sommer opphevet Saudi-Arabia et forbud mot gym for jenter og i september ble det klart at saudiarabiske kvinner skal få lov til å kjøre bil.

NTB-AFP


Publisert: okt 29, 2017 @ 10:11 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.