Saudi women arrive at a stadium to attend an event in the capital Riyadh on September 23, 2017 to commemorate the anniversary of the founding of the kingdom. The national day celebration coincides with a crucial time for Saudi Arabia, which is in a battle for regional influence with arch-rival Iran, bogged down in a controversial military intervention in neighbouring Yemen and at loggerheads with fellow US Gulf ally Qatar. / AFP PHOTO / Fayez Nureldine
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– Vi er i gang med forberedelsene av tre stadioner i Riyadh, Jeddah og Damman for å gjøre dem klare til å ta imot familier fra og med 2018, skriver saudiarabiske idrettsmyndigheter på Twitter.

Avgjørelsen kommer etter at kronprins Mohammed bin Salman har varslet nye tider med en mer moderat form for islam i det strengt konservative landet.

I 2015 fikk saudiarabiske kvinner for første gang delta i kommunevalg. I sommer opphevet Saudi-Arabia et forbud mot gym for jenter og i september ble det klart at saudiarabiske kvinner skal få lov til å kjøre bil.

NTB-AFP

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]