Thomas Gür: Vi har en politikergeneration som inte är van vid ledarskap i motgång, bare i uppgång

Stockholm, Sverige 20141003. Stefan Löfven, statsminister, med sin regering på väg till konselj på Stockholms Slott etter regeringserklæringen i Riksdagen. Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT / NTB scanpix


Publisert: okt 29, 2017 @ 8:58 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.