Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
annonse

Linzi Williams og Natalie Fuller har stått frem i et intervju med Channel 4 der de snakker om hvordan det var for dem å bli misbrukt og voldtatt som barn av såkalte “grooming gangs”. Williams ble på et tidspunkt gravid med en Arshid Hussain som misbrukte henne. Hun tok abort og beskriver at hendelsen har påvirket hennes evne til å stole på andre.

Fuller forteller om et tilfelle der Arshids bror, Bannaras, forsøkte å tvinge henne til å utføre en seksuell handling i skogen, noe Fuller motsatte seg. Da skal hun ha blitt slått og sparket. Hos politiet var det liten hjelp å få. Hun gav dem navnet på forbryteren, men ingenting ble gjort.

Såkalte “grooming gangs” er et fenomen som har oppstått flere steder i Storbritannia der muslimske menn, fremst pakistanere, tar svært unge, ikke-muslimske jenter som sexslaver og utsetter jentene for grov mishandling, voldtekt og frihetsberøvelse. Bare i Rotherham skal så mange som om lag 1400 jenter ha blitt misbrukt av slike gjenger.

annonse

Selv om mennene som forgrep seg på Williams og Fuller nå sitter fengslet, sier kvinnene at overgrepene fortsatt pågår i Rotherham. Williams sier følgende til Channel 4:

– Du vet at det fortsatt pågår. Når du kjører rundt i sentrum ser du menn i sine biler med jenter og sånn.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse