Ofre for muslimske voldtektsgjenger snakker ut – gjenger misbruker fortsatt jenter i Rotherham

En lekeplass utenfor et barnesenter i Rotherham i Nord-England, 6. oktober, 2014. En etterforskning avslørte i august 2014 at minst 1400 mindreårige ble seksuelt misbrukte i byen av «grooming gangs», over en 16-årsperiode. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Linzi Williams og Natalie Fuller har stått frem i et intervju med Channel 4 der de snakker om hvordan det var for dem å bli misbrukt og voldtatt som barn av såkalte “grooming gangs”. Williams ble på et tidspunkt gravid med en Arshid Hussain som misbrukte henne. Hun tok abort og beskriver at hendelsen har påvirket hennes evne til å stole på andre.

Fuller forteller om et tilfelle der Arshids bror, Bannaras, forsøkte å tvinge henne til å utføre en seksuell handling i skogen, noe Fuller motsatte seg. Da skal hun ha blitt slått og sparket. Hos politiet var det liten hjelp å få. Hun gav dem navnet på forbryteren, men ingenting ble gjort.

Såkalte “grooming gangs” er et fenomen som har oppstått flere steder i Storbritannia der muslimske menn, fremst pakistanere, tar svært unge, ikke-muslimske jenter som sexslaver og utsetter jentene for grov mishandling, voldtekt og frihetsberøvelse. Bare i Rotherham skal så mange som om lag 1400 jenter ha blitt misbrukt av slike gjenger.

Selv om mennene som forgrep seg på Williams og Fuller nå sitter fengslet, sier kvinnene at overgrepene fortsatt pågår i Rotherham. Williams sier følgende til Channel 4:

– Du vet at det fortsatt pågår. Når du kjører rundt i sentrum ser du menn i sine biler med jenter og sånn.


Publisert: nov 13, 2017 @ 6:19 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.