Berlin police are looking into a suspicious suitcase on a pavement near Alexanderplatz train station in the capital Berlin, Germany, June 15, 2017. REUTERS/Hannibal Hanschke
annonse
annonse

Politiet i Berlin bekymrer seg stadig mer for den dramatiske økningen i kriminalitet som pågår i deler av byen. Særlig området rundt t-banestasjonen på Alexanderplatz er rammet. Ifølge Die Welt er antall seksuelle overgrep i området doblet på bare et år.

Det pågår dessuten omfattende narkotikavirksomhet og myndighetene advarer mot utbredelsen av syntetiske rusmidler som “Bonzai” og “Spice”. Disse selges som syntetisk cannabis, men er mye skadelige enn det naturlige stoffet og kan føre til kramper, oppkast og i verste fall kan man dø av det.  Antall narkotikarelaterte kriminelle hendelser i området rundt Alexanderplatz har økt fra 165 i 2016 til 425 hittil i 2017.

Lokalpolitikerne i Berlin har tidligere denne måneden lovet å ta tak og har tilsatt flere politibetjenter for å få kontroll på situasjonen. Noen av lokalpolitikerne er imidlertid bekymrede for at politiet kan være infiltrert av kriminelle, arabiske gjenger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon