Antall seksuelle overgrep doblet i no-go-område i Berlin

Området rundt Alexanderplatz t-banestasjon i Berlin er kriminelt belastet. Her undersøker politiet en mistenkelig koffert som ble hensatt på fortauet, 15. juni, 2017.

Politiet i Berlin bekymrer seg stadig mer for den dramatiske økningen i kriminalitet som pågår i deler av byen. Særlig området rundt t-banestasjonen på Alexanderplatz er rammet. Ifølge Die Welt er antall seksuelle overgrep i området doblet på bare et år.

Det pågår dessuten omfattende narkotikavirksomhet og myndighetene advarer mot utbredelsen av syntetiske rusmidler som “Bonzai” og “Spice”. Disse selges som syntetisk cannabis, men er mye skadelige enn det naturlige stoffet og kan føre til kramper, oppkast og i verste fall kan man dø av det.  Antall narkotikarelaterte kriminelle hendelser i området rundt Alexanderplatz har økt fra 165 i 2016 til 425 hittil i 2017.

Lokalpolitikerne i Berlin har tidligere denne måneden lovet å ta tak og har tilsatt flere politibetjenter for å få kontroll på situasjonen. Noen av lokalpolitikerne er imidlertid bekymrede for at politiet kan være infiltrert av kriminelle, arabiske gjenger.


Publisert: nov 16, 2017 @ 5:28 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.