Berlin police are looking into a suspicious suitcase on a pavement near Alexanderplatz train station in the capital Berlin, Germany, June 15, 2017. REUTERS/Hannibal Hanschke
Del saken
  • 164
  •  
  •  

Politiet i Berlin bekymrer seg stadig mer for den dramatiske økningen i kriminalitet som pågår i deler av byen. Særlig området rundt t-banestasjonen på Alexanderplatz er rammet. Ifølge Die Welt er antall seksuelle overgrep i området doblet på bare et år.

Det pågår dessuten omfattende narkotikavirksomhet og myndighetene advarer mot utbredelsen av syntetiske rusmidler som “Bonzai” og “Spice”. Disse selges som syntetisk cannabis, men er mye skadelige enn det naturlige stoffet og kan føre til kramper, oppkast og i verste fall kan man dø av det.  Antall narkotikarelaterte kriminelle hendelser i området rundt Alexanderplatz har økt fra 165 i 2016 til 425 hittil i 2017.

Lokalpolitikerne i Berlin har tidligere denne måneden lovet å ta tak og har tilsatt flere politibetjenter for å få kontroll på situasjonen. Noen av lokalpolitikerne er imidlertid bekymrede for at politiet kan være infiltrert av kriminelle, arabiske gjenger.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 164
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]