Muslimske menn brøt seg inn i kloster – forsøkte å true nonner til å konvertere

Illustrasjonsbilde. (AP Photo/Alessandra Tarantino)

For litt over en uke siden brøt to islamister seg inn i et fransk kloster, Carmelite Verdun, midt under nonnenes aftenbønn. De to mennene skal ha vært i trettiårene, de hadde begge skjegg og skal ha bedt på arabisk samtidig som nonnene ba sin aftenbønn. Dette melder L’Est Républicain.

Islamistene skal ha krevd at nonnene konverterte til islam.

– De presenterte seg som budbringere og fortalte nonnene at dersom de ikke konverterte ville de havne i helvete, sier biskopen i Verdun, Jean-Paul Gabriel Émile Gusching.

De to islamistene ble arrestert søndag for en uke siden og vil måtte møte i retten 28. april 2018, siktet for aktsom vold.

En imam i Verdun hevder at dette ikke er normal oppførsel blant muslimer og peker på at den ene av mennene skal ha vært en konvertitt.

– Det er ikke normalt. Vi skal ikke krenke helligdommen ved et sted for tilbedelse, sier imam Abdelkrim Aïtelkaid.

Segregering og islam er blitt svært omdiskuterte temaer i Frankrike. Det finnes statistikk som viser at muslimer kan representere en majoritet i Frankrike allerede om 40 år. For en uke siden kunne vi rapportere om at lokale folkevalgte i en forstad til Paris demonstrerte mot at muslimene i området helt siden begynnelsen på 2017 har tatt over gater og torg for å be hver eneste fredag. De sang nasjonalsangen og fysiske konfrontasjoner skal ha funnet sted.

 


Publisert: nov 21, 2017 @ 3:14 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Peter Johan Olavsen

  Som man reder så ligger man. Og verre blir det nok etterhvert som de blir skikkelig varme i trøya. Hva vi skal med islam her i Europa kan jeg ikke fatte. Muslimer har mer enn nok av land de kan holde seg til og våre politikere burde faktisk flytte til noen av disse landene siden de syntes det er så gildt med muslimer.

  • Lur Ing

   Holder med.

  • heimevernet

   Hva med å dele opp Norge i ett territorium hvor gode nordmenn kan boltre seg med muslimer og ett hvor vi som er hatefulle, fordomsfulle og hjertekalde kan leve? Franskmennene diskuterer i disse dager den muligheten for sitt land.

   • Gjest

    Den eneste norske seperatisten jeg har hørt om er visesangeren Ove Thue.

    Et oppdelt Norge er upraktisk, men hvis Oslo blir separert fra landet og boyottet totalt og uten unntak (Vann, mat, elektrisitet osv..) så kan det være at de totalitære kloakkrottene legger på svøm og at demokrati i etterkant kan innføres etter at gatene er tilstrekkelig desinfisert.

    • Arbeidsrud

     Da vil de søke asyl på vår side av gjerdet. Tro ikke de er så lette å bli kvitt.

     • Gjest

      Var ikke først og fremst «asylantene» jeg tenkte på.

    • Teigr

     Det er adskillig flere separatister i Norge enn Ove Thue. Nord Norge kryr av dem, og de vil aller helst separere seg fra EU, men gjerne også fra resten av landet. De har ikke sett mye til oljepengene, og fiskeressursene blir plyndret av sunnmørske trålere. Jeg tror heller de er interessert i å alliere seg med sine gamle venner i øst, spesielt nå som Nord Norge ikke skal forsvares under en eventuell krig.

   • Jens – alt er på Twitter

    Relativt fort ville nok de varme og gjestmilde smilende fra midtøsten gå over lik for å kunne bevege seg hit til de kalde og hverdagsrasistiske med den patriarkale voldtektskulturen. (deja vu)

   • TheWest

    De kan få øst-Oslo med mur rundt ?

    • Teigr

     Bantustanrepublikken Oslo, altså?

     • TheWest

      Enn snarere Den Islamske Bantustanrepublikken Øst-Oslo…

    • heimevernet

     Man kan fleipe bort forslaget i dag og diskutere det igjen når Norge er der Frankrike er – i en permanent unntakstilstand. Men det ville være lettere å dele opp Norge på en hensiktsmessig måte i dag.

     • TheWest

      Hehe … vi kunne deportert dem til øyen Jan Mayen som ligger på Norges eneste aktive vulkan Beerensberg ??

     • heimevernet

      «…øyen Jan Mayen som ligger på Norges eneste aktive vulkan Beerensberg»

      Noe mer passende enn en vulkan som bosted til hjertevarme mennesker blir vanskelig å finne.

   • selma

    Når et slikt scenario overhode blir gjenstand for debatt, forteller det at Frankrike har kapitulert over for islam. Det er et signal til sin egen befolkning og omverdenen som et førende europeisk land ikke burde være bekjent av.
    Og det grøsser i meg hva det vil bety for Europas fremtid, om det ikke reageres mer handelkraftig og offensivt.
    For den som ikke måtte vite det: Islam er i krig med den kristne delen av verden.
    Kristne er den etniske gruppen som utsettes for mest forfølgelse i dag, mens nyheter forteller oss at muslimer blir forfulgte, kristnes lidelser nevnes ikke.
    2016: 90 000 kristne verden over ble myrdet. (Center for the Study of Global Christianity)
    2005-2015: 900 000 kristne drept.
    Org. Open Doors forteller at 215 mill. kristne blir utsatt for forfølgelse.
    Prof. Dan Philpott, Notre Dame univ. sier: » Forfølgelsen er reell. Den er global i omfang, brutal i sin natur, den skjer daglig og vokser seg stadig verre.»
    I Mosul er husene til kristne markert med en «N». (om det finnes kristne igjen der) Det var Isis` verk, der bokstaven står for «Nasrani» (arab. for kristen) Et bevisst folkedrap. Og verden reagerer ikke, men inviterer islam heller inn til oss.
    Arkeologen Khalid al-Asaad nektet å føre ISIS til de uerstattelige hist. minnesmerkene i Palmyra, og ble halshogd som straff.
    19 yazidijenter ble brent levende i et bur.
    21 (kristne) koptere ble haølshogd på en strand i Libya.
    I tillegg alle drap, forfølgelse som skjer på daglig basis.
    Giulio Meoti, Gatestone Inst.
    Det er på tide å tale sin egen sak, stå opp for vår identitet, og rette ryggen mot egne politikeres vanvidd. Stem dem ut ved neste anledning.

  • Knut Berg

   Islam-fredens religion (hvem i all verden fant opp dette med «fredens religion»? sic) eter opp alt rundt seg.Til og med nonner i et kloster får ikke være i fred.Nok blir visstnok aldri nok.Og islam hører ikke hjemme i Europa heller.Har aldri gjort, og kommer forsåvidt aldri til å gjøre heller.Amen for det!

   • heimevernet

    «fredens religion»

    Man burde absolutt fortsette å bruke uttrykket. Spesielt rett etter islamske terrorangrep og gjerne rett etter hverdagsjihad også.

    https://www.thereligionofpeace.com/

    • Siri

     Det blir jo fredelig når alle de vantro er vekk, bare se på …. eeh… Nok om det. «Terror» er jo så belastende, hva med «tiltak for fred» i stedet?Ord er jo vold, så dersom vi endrer terminologien, blir det nok straks bedre.

  • Teigr

   jeg gleder meg til å se Gro Harlem Brundtland og Erna Solberg og deres etterkommere gå rundt på kjøkkenet sitt i hijab, niqab og annet fundamentalistisk muslimsk religiøst utstyr.

 • Jon H

  Det er bare å innse at konfliktnivået i vestlige land vil eskalere stadig mer med økende andeler muslimer i befolkningen. Vi vil få stadig flere slike hendelser som beskrevet i artikkelen her.

  Islam er en ekstremt kravstor ideologi, som hele tiden streber etter stadig mer innflytelse og kontroll over samfunnet og befolkningen. Flertallet av våre folkevalgte ønsker likevel å ta inn stadig flere med denne bakgrunnen til samfunnet vårt. Hvorfor? Er det fordi de ikke forstår hva islam faktisk er, og innebærer?

  Det er i så fall ganske kritisk at vi har mennesker med så store manglende kunnskaper til å ta beslutninger på vegne av oss alle. Beslutninger som til dels har enorme og ikke-reversible konsekvenser.

 • Lur Ing

  Veldig normal oppførsel blant en og annen muslim.

 • Truls

  – Det er ikke normalt. Vi skal ikke krenke helligdommen ved et sted for tilbedelse, sier imam Abdelkrim Aïtelkaid.

  Det var altså stedet som var et problem for imamen, ikke handlingen!

  • Harald

   Imamen driver med tullprat. Hva med kirker og kristne i Egypt, Syria og Irak? Brent og sprengt og kristne drept. Og hva med kirkene i Saudi-Arabia? Der er det ikke noe problem for der er kirker og kristendommen forbudt.

   • John Magne Trane

    Det har alltid vært slik i islam, at andre religioner ikke skal få kunne uttrykke seg. Så at denne konvertitten og den andre muslimen gjorde slik religionen foreskriver, er ikke noe løgneren klarer komme seg unna med.

    Ja, foruten i NyTaleByrået da.

 • bitten

  Ja konvertering til muslimenes tro , vil nok islam presse ned i halsen på hele Europas
  befolkning etter hvert , som med å gå inn i kirker med presse kristne til konvertering .

 • Tor Anders Engen

  Hvorfor ikke sende alle muslimer til muslimske land? Slik som Saudi-Arabia. Siden det er det landet som fremmer islam sterktest. Da bør dem ta sitt ansvar bevisst og ta vare på sine egne trosfeller.

 • Reidar S

  Tydeligvis er det en scizofren konvertitt som husker misjonsbefalingen.

  • John Magne Trane

   Misjonsbefalingen er nok ikke de ordene han baserer seg på: og heller ikke den andre, som i god muslimsk praksis ser ned på han som kom med den.

 • heimevernet

  Når ikke en gang klostre er trygge, da er kanskje øyer det neste steget. Jeg tror jeg vet hva Ap-politikere har planer om å gjøre. De skal bruke oljefondet til å bygge en øy der de kan slippe unna både innvandrere og hatefulle nordmenn, for i fremtiden holder det ikke å flytte fra Grorud til Sørumsand:

  https://www.nrk.no/urix/monaco-bygger-ny-halvoy-for-a-fa-plass-til-flere-millionaerer-1.13786748

  • Teigr

   Klostrene i Frankrike har aldri vært trygge. For tusen år siden var det våre forfedre som plyndret og voldtok nonnene i franske klostre. Menneskenaturen har visst ikke forandret seg så veldig mye.

 • Gjest

  Enkelte holder stadig frem katolisisme som kristendommens forsvarer, men stiller aldri det relevante spørsmålet: hvordan katolske klostere i hundrevis av år har kunnet være nærmeste nabo til islamske gudehus i land der straffen for kristen evangelisering er døden.

  https://uploads.disquscdn.com/images/911efa3bf94498763d121a9bfd68a41cee12656440b58a65aafe0783377bffb6.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/ed749599bc650a87245c1531628d9679be97ecfbe13534db807f8e1d14bc9b2f.jpg

  • heimevernet

   Vel, til tider deler kanskje paven og ayatollahen makten mellom seg. Men kanskje katolikker er mer tilbøyelige til å bruke makt og at muslimer derfor i større grad respekterer dem?

   • Gjest

    Mange muslimer forrakter den kristne nestekjærligheten, men nyter godt av den. De er ikke alene om det.

    Den Katolske Kirkes maktmisbruk er viden kjent, og erfart på kroppen av våre forfedre og mødre i form av kjetterbål og tortur og intimidering i form av avhør (inkvisisjon). Det finnes ingen forskjell mellom katolisisme og islam når det kommer til vold. Ingen vold er for grov eller illegitim, om prestene sier så. De som betviler dette kan lese om jesuittordenen.

    Jesus, derimot viser en helt annen vei.

    Når jeg nå skulle vise til en artikkel fra den kristne avisen Dagen.no, som omhandler jesuittordenen, viser det seg at denne er fjernet. Artikkelen var unik i norsk sammenheng, men noen har altså blitt presset til å slette sitt utsagn.

    Den inneholdt bl.a. den infame jesuitt-eden, som er så grotesk at jeg kan på dette grunnlag forstå at Dagen har slettet sin artikkel ifor ikke å påføre sine lesere permaskrekk. Men tenker likevel at det er helt andre hensyn som ligger til grunn for at en avis ikke akter å stå for egen journalistikk.

    Forøvrig: Jesuittordenen er en militant orden som ble dannet for å infiltrere og dekonstruere protestantismen innenfra, og alle midler var/er tillatt.

    Ordenen ble landsforvist flere ganger, men pleide å drepe paven i etterkant. Til slutt fikk de permanent tilhold juridisk, da ingen turde å si dem imot. Denne Millitsen er ledet av Generalen. Generalen er blant katolikker kalt den svarte pave. Pave Franz er historiens første jesuitt-pave, men ingen dagsaviser har omtalt dette faktum.

    Det eneste som dukker opp på norsk er en artikkel fra det utskjelte nyhetsspeilet.

    http://www.nyhetsspeilet.no/2014/10/alberto-riveras-avsloringer-om-jesuitt-ordenen-og-den-virkelige-historien/

 • Per Sigvald Johansen

  Triste utsikter vi har å se frem til om vi ikke forbyr islam i Europa….

 • Gj

  Retards!!

 • Gjermund Hougen

  Dette er bare begynnelsen!

 • John Magne Trane

  «Det er ikke normalt. Vi skal ikke krenke helligdommen ved et sted for tilbedelse, sier imam Abdelkrim Aïtelkaid.»

  Allikevel skjer det over hele den islamske verden, og er del av islam.

  Det er rart med det, muslimer får bedrive sin taqiyya, uten motsigelser.

 • Fortean B.

  Blir nok mer av slikt etterhvert som andelen muslimer øker i et land. De blir mer modige og kravstore.

 • Teigr

  Muslimene er blitt invitert til Frankrike akkurat som de er invitert til Norge. Det er jo en selvfølge og vanlig gjestfrihet å gjøre som gjestene forlanger, eller har noen misforstått?

 • Norah Wilding Mae

  Du verden, du verden: «En imam i Verdun hevder at dette ikke er normal oppførsel blant muslimer og peker på at den ene av mennene skal ha vært en konvertitt.

  – Det er ikke normalt. Vi skal ikke krenke helligdommen ved et sted for tilbedelse, sier imam Abdelkrim Aïtelkaid.»

  Jassåja.
  Er det i det hele tatt noe som er «normalt» når det gjelder islam?
  Jeg har i så fall ikke oppdaget det som liksom skal være det «normale» med islam så langt …