Dette er trist. Vi har politikere som er fullstendig i utakt med folket

Løvebakken med Stortinget. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Først og fremst er det landets velgere som må ta sin del av skylden.

Man kan ikke bære på et ønske om å ta vare på landet vårt, og tro at dette implisitt er kommunisert samtidig som man gir sin stemme til Venstre, KrF eller Ap.

Hvis vi skal ta vare på Norge, må vi redusere den årlige fremmedkulturelle innvandringen fra de rundt 20 000 som får oppholdstillatelse nå i 2017. Det tallet er allerede fullstendig ute på viddene irrasjonelt. Vi kan iallefall ikke øke tallet. Vi må komme igang med å håndtere assimilerings- og integreringsetterslepet. Vi trenger ikke mer påfyll som polariserer frontene.

Istedenfor lemper Stortinget på 1000 mennesker til i budsjettet for neste år. Til berikelse for asylindustrien, men til fortapelse for folk flest. Minst 4 milliarder vil denne påplusningen koste den norske stat i første generasjon. Empirien tyder på at kostnaden vil vedvare også i påfølgende generasjoner. Stein til byrden med kulturkonflikter vil det også være. Når skal landet våkne?


Publisert: Nov 23, 2017 @ 7:51 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Simen Sandelien

Medlem av Asker Høyre
 • bitten

  Politikere på stortinget har vært i uttak med befolkningen alt for lenge , som lever i sin egen maktkåte selvgode boble , som fjerner seg mer og mer i fra befolkningen i gata .
  Så er det en stor illusjon at demokratiet eksisterer i landet , siden demokratiet lever kun på stortinget , siden folkeavstemninger om viktige spørsmål er totalt borte her i landet .

  JA politikere jobber ikke for sitt eget land og befolkningens sitt aller beste ,
  dette ser man bare når det gjelder EØS , Schengen og asylindustrien ,

  • Tore Halsa

   Tja, folket har jo mulighet til å gjøre noe med det annet hvert år, men det skjer desverre ikke.

   • P54

    Sikkert fordi man blir opplært på barnehager og skoler i politisk korrekthet.

  • Reidar S

   Muligens går Støre til neste valg uten dette om” at alle skal med” med et mer realistisk og for noen fengende “Après nous, le déluge”

 • Per Sigvald Johansen

  Vi Kommer ingen vei med dagens system om vi skal redde landet.

  • Mixed Bag

   Redde landet ??? Blir ikke bedre saa lenge AP, SV, MDG og KRF eksisterer.

 • LasseRon

  20000. Det er mer enn hva som bor i Narvik. Tenk deg det, hvert år nå dukker det opp nye fremmedkulturelle mennesker tilsvarende en norsk middels stor by. Om 5 år har vi fem nye byer, Harstad, Namsos, Kristiansund, Lillehammer, Mosjøen. Fem år til Mo, Steinkjer, Molde, Alta, Mandal.
  Og da er de sekundære ringvirkningene som feks økt reproduksjon for denne gruppen ikke tatt med.

  Det er helt sinnsykt.

  Det er bare 40 år siden vi var 4 millioner mennesker, og 98% etniske nordmenn. Siden da har reproduksjonsraten til enhver tid vært under 2 pr kvinne, likevel har vi nå en befolkning på godt over 5 mill, en økning på vanvittige 25%. Og etniske nordmenn utgjør nå om lag 80% av befolkningen. Dette har skjedd på bare 40 år!!
  Til sammenligning tok det flere hundre år fra Columbus oppdaget Amerika på slutten av 1400-tallet til indianerne var nærmest utradert på eget kontinent.

  Man kan nesten begynne å spørre seg, hva må en gjøre for å bli hørt om slike bekymringer? Hva er det som skal til?

  • Truls

   du glemmer å plusse på 6000 ved familiegjenforening, tallet er totalt ca 8000!

 • Leif

  Dette er Venstre+KrF-politikk. Som kjent ville ikke H+FrP øke kvoten.
  Det er sant det som er sagt: KrF er som gift for enhver regjering.

 • ad1648

  Vel, vel, skyld ikke på meg, jeg stemte FRP. Men 85% av befolkningen ønsket noe annet.

  • Stokke123

   Nei – det tror jeg ikke. Men – nå må folk snart forstå hva Frp står for – og slutte å tro på overskriftene til VG!

  • Tore Halsa

   Det hjelper dessverre ikke stort å stemme på Det nye FRP. Siv Jensen har veldig effekivt ødelagt det partiet.

 • Arbeideren

  Godt å se sunt bondevett fra et Høyre-medlem. Dessverre så virker det som om den globalistiske fløyen i partiet har overtaket – Davos-Høyre.

  • Berit Jacobsen

   Det sies at velgerne får de politikerne de fortjener, men det er blank løgn. De mange som stemte H og Frp får nå Krf og Venstre på kjøpet – to små dustepartier med svært
   få velgere i ryggen som skal grine seg til gjennomslag for sine særinteresser.
   Svakt av H og Frp å gi etter, og det viser oss velgere som sitter med lang nese nå at
   de eier ikke prinsipper og integritet. Åpenbart er det viktigste å overleve også denne
   stortingsperioden, kanskje det da dukker opp en internasjonal toppstilling som vi med
   årlige bistandsmidler kjøper stemmer til vår norske kandidat. Det ville vært langt ærligere og mer demokratisk med en mindretallsregjering hvor saker ble lagt frem for Stortinget, uten hestehandel på bakrommet.

  • Nils Petter Mikkelsen

   Davos – høyre .. den var god.

 • Knut Tiller

  Ja, vi har dessverre politikere som ikke lytter til folkeviljen, inkl Høyre! Som eneste parti har H programfestet mål om fullt medlemskap i EU. Globalisering og markedstilgang som koster oss dyrt, åpne grenser med fri flyt av alt og alle med gode “vilkår” for kriminelle. Som en pådriver for medlemskap godtas alt av EU-direktiver uten diskusjon og Norge glir gradvis, men stødig mot unionen som er EU’s mål og som blir tilnærmet umulig å komme seg ut. Med sin politikk viser Høyre og stortingsflertall total forakt for velgernes vilje og gradvis gir man bort vår selvråderett!

 • Truls

  Det er visst ledig kapasitet i mottakene, da er jo alt annet mindre viktig!

 • Stokke123

  Dessverre er denne regjeringen, for å beholde borgerlig makt, nødt til å bøye seg for krav de egentlig ikke ønsker. Alternativet er at Frp går ut av regjering – og overlater makten til AP og SV. Da blir det ti ganger verre! Uansett – dette tegner ikke bra for framtiden”

 • Mixed Bag

  Hvem har valgt disse brusehodene inn?? Velgerne skulle tenke seg om litt bedre.

 • Jon H

  En frihandelsavtale slik vi hadde før EØS ivaretar varehandel.

 • Kjell

  Snart på tide å få identifisert alle Globalistene i alle partiene. De infiltrerer, og seiler under falskt flagg,

  • Cecilie_M

   Helt enig Kjell! Dette er informasjon folket har krav på 🙂

 • Vonbråten

  Dere må ta et oppgjør med Høyre, Simen. Vi som stemmer frem FrP gjør så godt vi kan.
  Det er det blå/rosa partiet Høyre som trenger en på snuten. Ap ligger med brukket rygg og vil aldri mer bli ett statsbærende parti, det gir høyre enorme muligheter. Høyre må gå til Høyre, ikke prøve og fylle plassen til Ap.

 • Inger Barth

  Vi følger med.

 • Knut Tiller

  Selvfølgelig er det fordel med minst mulig begrensninger, derfor både har man og vi skal fortsette å ha avtaler. Men man trenger ingen union for å handle med hverandre eller samarbeide, eller som er tilfelle med EØS at vi betaler mange milliarder årlig til EU for å samhandle. Når vi attpåtil stadig og i små drypp avgir selvråderett på en glidende vei mot EU’s mål, Den Europeiske Union, er det på tide å hoppe av galskapen!

 • Fantastan

  Han kan da umulig være medlem i Globalist-partiet Høyre?

 • Knut Tiller

  Man trenger ikke EU/EØS eller en union for å handle med hverandre eller samarbeide på andre områder. Verden er faktisk større enn EU og vår handel øker mer utenfor EU enn innenfor. I tillegg betaler vi ikke store summer til utenforland for markedstilgangen, eller tvinges til å avgi selvråderett og suverenitet!

 • wiwaro

  Ja, det er godt tenkt og danskene har alt forstått å sette på bremsene. Sosialdemokrater går sammen med Dansk folkeparti om å redusere antall muKslimer i Danmark, og stoppe all fremmedkulturell innvandring. Nå foreslår også en politiker å slutte med alle prosjekter for integrering, de virker ikke og de er for kostbare.
  En nærmere titt på Stortinget viser at der sitter en stor mengde livsnytere og sjølbejaende status- og karrierejegere, som synes det er gjevt å være representant uten å ta landets ansvar på alvor. Den fremste av disse er Olemic Thommessen som trodde han var mektig morsom med å holde tale til Kongen under årets Stortingsmiddag, med et budskap som var platt vås og talentløst forsøk på humor fra en mann som ikke vører folkets penger, jfr hans byggeledelse av utbyggingsprosjektet presidentskapet skulle lede men i stedet lot skeie ut i enorme overskridelser.
  Alle som skriver innlegg i debattfora som dette og har en del greie på politikk bør en masse gå og melde seg inn i politiske partier, nærmest samme hvilke. Alt er bedre enn hva det er nå og mulighetene som Sylvi Listhaug har vist i et parti av globalister, er store for den dristige!

 • Roger Aak

  Jeg har gitt opp håpet og troen på at folket og Stortinget skal komme til vett, sans og samling. Det er uansett alt for sent. Nå skal jeg lene meg tilbake og tilfreds betrakte at landet går under og konstatere at jeg fikk rett med ordene “Ka va d æ sa”.

 • Furunål

  Hvorfor går du ikke ned på kontoret til Høyre og sier dette? Gjorde det en gang rundt år 2000 og ble kastet rett ut. De har lukket øynene akkurat som resten av partiene.

 • Astraios

  Norske politikere lar seg styre av kampanjer i media – et media som er dominert av venstresiden. Kampanjene i media styres i det skjulte – og noen grå bestemmer hva som skal på dagsorden. Derfor er norsk media så utrolig samkjørt – har man lest en avis har man lest alle.

  Når media sier hopp så hopper Stortinget – og alle vedtak og prinsipper kastes over bord.

 • AugustPetersen

  KrF og Venstre og AP vet hva de gjør. De spiller ut nestekjærlighetskortet og “verdens rikeste land” kortet for å bondefange batixheksene og alle de ideologisk forblindete der ute som følger “debatten” i media. Enhver som har FB kan følge med “debatten” som nesten alltid bare har ett svar. “Oktoberbarnsaken” og flere kvoteflyktninger burde egentlig ikke vært en sak overhodet. Vi har tatt imot og tar imot mer enn samfunnet kan absorbere.

 • Hardanger

  Simen Sandelien … du kan bli Høyres neste statsminister hvis du fortsetter slik. Kanskje rundt 50% av befolkningen til da stemme Høyre. Setter du igang nå?

 • Vonbråten

  Politiske “transpersoner” som passer like godt i Ap som Høyre. Støre er vell av samme kaliber.

 • Skvatt

  Jau, men det lyt vêre rett or politikarane, av di dei veit beitre enn den populistiske allmogen. Det sjår me i sak etter sak, at politikarane veit beitre kvisleisen me lyt leva liva våre enn me veit sjølve. Difor lyt me berre prisa oss lukkelege over at dei norske politikarane hev visdomen til å vêre i utakt med den populistiske folkjemeininga. Slik lyt dei auka sin eigen uppslutnad, sann. Jau!

 • LasseRon

  Personlig gjør det ikke meg så veldig mye. Jeg er mann. Å være mann i et muslimsk samfunn er slett ikke så verst.
  Jeg bare fatter og begriper ikke hva kvinnene våre tenker med da de jevnt over er mer imøtekommende til multikultur enn menn. Det er de som får svi.

 • Tor Dahl

  Regnestykket er feil. Med forventet familiegjenforening på 3 personer blir beløpet over 9 milliarder!

  V og KrF driver veldedighet for mine skattepenger !

 • Steinar Sørensen

  Kompromissets pris må betales. Alternativet med å overlevere ansvaret for styring av landet til AP/SP/SV/Rødt, er sansynligvis verre.
  Jeg har foreslått for Høyre at vi bør følge oppskriften til Lurås. Han vil sette langsiktig tak på folketallet, ca. 6 millioner i 2100. Ut fra dette finnes gjennomsnittlig innvandring per år. Det viktige er at innvandrere og etniske norske blandes slik at en smeltedigeleffekt oppnås. Om dette ikke oppnås og landet blir et lappeteppe av ulike folkeslag/religion vil dette kunne føre til ufred og konflikt.
  Det er lett å være enig i Simens bekymring.

  Steinar Sørensen (Medlem i Hadsel Høyre)

 • Kaffermann

  Hva er tull?