Oslo 20170104. Løvebakken med Stortinget. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
Først og fremst er det landets velgere som må ta sin del av skylden.

Man kan ikke bære på et ønske om å ta vare på landet vårt, og tro at dette implisitt er kommunisert samtidig som man gir sin stemme til Venstre, KrF eller Ap.

Hvis vi skal ta vare på Norge, må vi redusere den årlige fremmedkulturelle innvandringen fra de rundt 20 000 som får oppholdstillatelse nå i 2017. Det tallet er allerede fullstendig ute på viddene irrasjonelt. Vi kan iallefall ikke øke tallet. Vi må komme igang med å håndtere assimilerings- og integreringsetterslepet. Vi trenger ikke mer påfyll som polariserer frontene.

Istedenfor lemper Stortinget på 1000 mennesker til i budsjettet for neste år. Til berikelse for asylindustrien, men til fortapelse for folk flest. Minst 4 milliarder vil denne påplusningen koste den norske stat i første generasjon. Empirien tyder på at kostnaden vil vedvare også i påfølgende generasjoner. Stein til byrden med kulturkonflikter vil det også være. Når skal landet våkne?
Annonser
  • 1.3K
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]