Kolbotn 20171205. Røde Kors-president Robert Mood. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Godhetsindustriens flaggskip, Norges Røde Kors, med milliarder av kroner i lasten, har fått ny kaptein.

I et intervju med Dagbladet er hans viktigste budskap fra broen at han er redd Sylvi Listhaug. Som om ikke det i seg selv er ille nok, er denne mannen som er så redd vår integreringsminister, det avisen kaller «en av Norges mest erfarne offiserer». Er dette tilfelle,  forteller det meg at det norske forsvaret også tydeligvis er SV-feminisert og ledet av menn som er redde.  Men ikke den reelle fienden – nei, det er vår egen Sylvi Listhaug som skremmer. Og det mer enn den mektige diktatoren Putin!

Det er trist å være vitne til hvordan godhetsindustrien fortsatt okkuperes av politiske emissærer som ikke nøler med å misbruke sine posisjoner til å drive politikk under dekke av å være «humanitære». I mine øyne legitimerer Mood med sine uttalelser et hat som er med på å splitte Norge og demonisere mennesker som ikke deler hans politiske syn. En slik hatspreder skal altså nå lede Norges Røde Kors fremover.

annonse

Det er vel unødvendig å legge til at organisasjonen heller ikke for fremtiden vil få fem øre av meg. Den eneste måten å reagere mot Røde Kors på, er å slutte å gi til dem, og jeg oppfordrer folk til å la bidragene komme andre  organisasjoner til gode, organisasjoner som hjelper andre uten samtidig å spre splittende hat.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]