Kolbotn 20171205. Røde Kors-president Robert Mood. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Godhetsindustriens flaggskip, Norges Røde Kors, med milliarder av kroner i lasten, har fått ny kaptein.

I et intervju med Dagbladet er hans viktigste budskap fra broen at han er redd Sylvi Listhaug. Som om ikke det i seg selv er ille nok, er denne mannen som er så redd vår integreringsminister, det avisen kaller «en av Norges mest erfarne offiserer». Er dette tilfelle,  forteller det meg at det norske forsvaret også tydeligvis er SV-feminisert og ledet av menn som er redde.  Men ikke den reelle fienden – nei, det er vår egen Sylvi Listhaug som skremmer. Og det mer enn den mektige diktatoren Putin!

Det er trist å være vitne til hvordan godhetsindustrien fortsatt okkuperes av politiske emissærer som ikke nøler med å misbruke sine posisjoner til å drive politikk under dekke av å være «humanitære». I mine øyne legitimerer Mood med sine uttalelser et hat som er med på å splitte Norge og demonisere mennesker som ikke deler hans politiske syn. En slik hatspreder skal altså nå lede Norges Røde Kors fremover.

annonse

Det er vel unødvendig å legge til at organisasjonen heller ikke for fremtiden vil få fem øre av meg. Den eneste måten å reagere mot Røde Kors på, er å slutte å gi til dem, og jeg oppfordrer folk til å la bidragene komme andre  organisasjoner til gode, organisasjoner som hjelper andre uten samtidig å spre splittende hat.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon