Arbeiderpartiet: Resett.no er en useriøs nettside du ikke kan stole på

Arbeiderpartiets kontor. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

I går skrev Resetts redaktør Helge Lurås en kommentar til Jonas Gahr Støres julehilsen til FrP i Dagens Næringsliv, hvor Ap-lederen tilsynelatende beklaget at de ikke hadde spilt mer på Anders Behring Breiviks tidligere medlemskap og aktivitet i FpU i etterkant av terrorangrepet i 2011.

Lurås skrev at Støres utspill er «desperat og infamt», og et forsøk på å «pense julens tema inn på Anders Behring Breivik, terroraksjonene 22. juli og Frp.» Intervjuet i DN er så «outrert og tydelig «spinn» at det vil gjennomskues. Hvorfor kommer dette opp nå, fire dager etter at Trond Giske ble sykemeldt?» spurte Lurås.

Lurås skriver i kommentaren at Støres utspill er bevisst og resultat av «et stort antall medierådgivere (…) [og] nå har denne mediemafiaen satt seg ned og lagt planer for hvordan Ap skal spinne seg ut av skandaler, intriger, intern maktkamp, Trond Giskes oppførsel, partiledelsens mangeårige kjennskap til nettopp Giskes atferd, og Jonas Gahr Støres valgnederlag og hans manglende sosioøkonomiske skikkethet til å lede et «arbeiderparti».

Lurås’ kommentarartikkel ble i løpet av de første 24 timene delt over 5000 ganger på Facebook og kom med det opp blant topp tre over samtlige artikler i Norge:

Problem for AP

Lurås kommentar til Støres utspill gikk altså «viralt», som det heter. Ikke alle som delte det, gjorde det fordi de var enige med Lurås. Men for mange ga det han skrev resonans: Det var noe liknende de selv hadde tenkt. Hos noen som delte den avstedkom artikkelen også lange diskusjonstråder.

Og det kan ha vært det som fikk alarmklokkene til å ringe hos Arbeiderpartiet.

Utover dagen så de seg derfor nødt til å engasjere seg. Fra Arbeiderpartiets offisielle Facebook-konto sendte de derfor ut følgende beskjed: «Resett.no er en useriøs nettside du ikke kan stole på.»

Så vidt Resett kjenner til kom det ingen ytterligere begrunnelse fra Arbeiderpartiets side for karakteristikken av Resett som «useriøs». Det kom heller ingen tilbakevisning av påstandene Lurås brakte frem som sådan, kun en advarsel om å ikke stole på det eller ta seriøst det som står på Resett.

Kommunikasjonsstrategien

Helge Lurås sier til Resett at Arbeiderpartiets medierådgivere her har hatt et dilemma. Deres foretrukne strategi er å ignorere Resett og håpe at så få som mulig legger merke til kritikken. Men når et innlegg blir så mye lest, får det konsekvenser for partiets og Støres omdømme.

Lurås mener Arbeiderpartiet hadde gjort lurt i å fortsette å ignorere Resett fullstendig, snarere enn å forsøke å aktivt diskreditere nettavisen på sosiale medier. Alternativt burde partiet heller overrasket «alle» med å kreve å få et tilsvar på Resett.

– Arbeiderpartiet vet veldig godt at vi ikke er «useriøse». Vi har noen av Norges fremste investorer i ryggen, og den kritikken norsk politikk nå utsettes for, er til dels mer dyptpløyende og «treffende» enn de er vant til. Hvis Arbeiderpartiet hadde vist seg modige nok til å ta debatten i åpent lende, ville de overrasket mange og kommet anklagene om «feighet» i forkjøpet, sier Lurås.

Arbeiderpartiets utfordringer

Lurås mener Arbeiderpartiet har noen unike utfordringer knyttet til sine egne personellsaker – og arverekkestrid, men at de også har problemer som er felles med de fleste etablerte «sosialdemokratiske» partier i Europa.

– Deres ideologisk nedarvede «sosiale profil» har vist seg i praksis å være mer solidarisk med utlendinger enn med egne statsborgere, og det er arbeider- og den lavere middelklassen som i størst omfang har merket de negative konsekvensene av den masseinnvandringen som de sosialdemokratiske partiene har lagt til rette for. I tillegg har politikk blitt en profesjon og ikke noe du rekrutteres til gjennom fagbevegelsen. Dermed har avstanden til velgerne økt.

Lurås mener Arbeiderpartiet er nødt til å omdefinere seg i årene som kommer. Tiden for at folk automatisk stemmer på dem, går mot slutten.

– Partiet må igjen få en troverdig «sak» – et idekompleks – som de kan selge til velgerne. Kort sagt: de må begynne å finne noe de som parti tror på og enes om. De må finne en gjenkjennelig plattform, og den må være solid plassert i en virkelighet folk kjenner seg igjen i – og ikke bare være basert på en svunnen utopi.

– Det viktigste spørsmålet og skillelinjen i europeisk politikk går for tiden mellom de som vil hegne om nasjonalstaten og de som ønsker ytterligere globalisering. Arbeiderpartiets tilnærming har vært «ja, takk, begge deler», men det går neppe lenger, sier Lurås.

Det er Fremskrittspartiet som er Aps hovedkonkurrent om sine tradisjonelle velgere, fortsetter han. Skal de appellere dit, må de bli mer lik FrP, i det minste i innvandringspolitikken. Men Ap kan selvfølgelig velge å gå til venstre mot SV, omfavne det multikulturelle prosjekt, og heller abdisere «gutta på gølvet».

Men Lurås er ikke optimist på Aps vegne og tror diskusjonen om partiets ideologiske retning kommer i skyggen av den maktkampen som foregår i øyeblikket.

– Kulturen i partiet er, som noen har påpekt, «råtten». Og dette intrigemakeriet er mer eller mindre en direkte konsekvens av at partiet har blitt en mekanisme for ulike individers personlige ambisjoner snarere enn en bærer av en troverdig og samlende politisk idé med et sosioøkonomisk «klassefundament».

Lederkampen

Det er litt overraskende om Jonas Gahr Støre velger å kjempe for sin plass som Arbeiderpartiets leder i den neste fasen, sier Lurås. For det vil ta mange år å finne en ny identitet og plattform for partiet. Det er ikke gjort på et par år.

Men han mener at ærgjerrigheten muligens gjør at Støre vil satse all sin prestisje på å «reise kjerringa». Og helt umulig er det ikke for Støre om han velger å ta kampen. For det er ingen gode, samlende kandidater i kulissene. Den personen som i kraft av sin tillit, troverdighet og fremtoning nok hadde trukket mest oppslutning, er Jan Bøhler, men han er muligens ikke ambisiøs nok til å håndtere personmotsetningene internt, tror Lurås.

Dermed står det mellom folk som neppe klarer å skjule at de primært er opportunister, som Hadia Tajik og Raymond Johansen, sier han.

– Ingen av dem vil kunne nå opp som brede stemmesankere sammenliknet med Stoltenberg og Støre. I årene fremover vil det derfor være en prestasjon om Ap holder seg midt på 20-tallet i oppslutning.

Avslutningsvis sier redaktør Lurås at Arbeiderpartiets tillitsvalgte er hjertelig velkomne til å skrive meningsinnlegg for å nå ut til Resetts lesere. Da kan jo AP også være med å gjøre nettavisen vår mer «seriøs», humrer han. Lurås legger også uten en åpen invitasjon om et studiointervju hos Resett på nyåret, slik at Støre kan forklare mer om den «ekstremismen» han i DN-intervjuet ga uttrykk for at Ap utsettes for.

 

 


Publisert: des 28, 2017 @ 9:18 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Spaceman_Spiff

  Dere får komentere dere også:»Arbeiderpartiet er et useriøst parti som ikke er til å stole på.»

 • Truls

  Når man trodde at Ap ikke kunne synke dypere….. Hva gjør man når man vil snu et negativt fokus fra seg selv? Jo, man drar opp 22. juli, ABB og Frp! Man begynner å lure på om Ap’s sentrale rådgiverkorps er infiltrert av nettopp…..Frp!

 • Scott Johansen

  Dette er hva Arbeiderpartiet har stått for, og som den dag i dag har infiltrert hele den offentlige sektoren og som synes å ha kontroll på hele rettsapparatet.
  Er det rart at mange av oss har innsett at det ikke eksisteter rettsikkerhet for den private part i landets domstoler ?
  http://www.verdidebatt.no/innlegg/307559-blir-domstolene-instruert-av-arbeiderpartiet

 • Profet1

  AP har holdt seg flytende lenge med hjelp av mangel på kritiske spørsmål og generell partisk dekning fra journalistisk venstreparti. AP vet selv hvor lite de har å fare med om de skulle komme i skade for å måtte svare for seg hos nøytrale medier. Tror neppe Lurås trenger å planlegge noe intervju med Støre eller noen andre røde i Resett på ei stund ennå.
  Jeg forventer at Resett sender en forespørsel til faktisk.no der påstanden om at Resett er useriøs og ikke kan stoles på, blir kontrollert. Om APs påstand stemmer, burde jo faktisk.no kunne finne masse fake news hos Resett. Og om faktisk.no IKKE finner noe galt hos Resett, vet vi hvem som er useriøse og ikke kan stoles på.
  Så kjør på, her har AP gitt dere en mulighet til å få masse positiv publisitet.

  • StemmerBlankt

   Støtter tankegangen din fullt ut.

  • Echnatonus

   Jeg tror Lurås spiller 3D sjakk. Ap trodde de kunne spile 3D, men om du gir dem litt tid til å øve, så tror jeg at de kan mestre 2D.

   • John Magne Trane

    Nåja. La oss ikke overdrive.

    Kinasjakk.

  • Reidar S

   Tipper helvete bunnfryser lenge før Faktisk?no i det hele tatt vurderer å sjekke påstanden

  • 1velger1234

   Nøytrale medier? Har vi noe slikt?

 • bitten

  Dette her er vel den siste spikeren i kisten for AP for godt som et politisk useriøst parti av dimisjoner , som der maktkåte Støre klarer ikke å styre den giftige kjeften sin på noen
  måter .

 • Henning Nielsen

  «Resett.no er en useriøs nettside du ikke kan stole på.»

  I klartekst: «Vi makter ikke å svare på kritikken mot Støre.»

  Arvestriden i Ap. kan også tolkes som kampen om arv av velgere fra et skadeskutt parti. SV og Sp har vokst mer enn deres egen politikk skulle tilsi etter min mening; de feter seg opp på misfornøyde fordums Åp-velgere.

 • Erik Pedersen

  Humre, humre… Håper virkelg at Ap-representanter dukker opp her for å forklare almuen hva som er rett tenkning…Hmmm…

  • John Magne Trane

   De hadde en aksjon en del år siden, der alle skulle komme ut i kommentarfeltene for å opplyse oss i almuen hva som egentlig var sant.

   Det ble stort sett tyst…

   Men kanskje mange av de utskremte forlot AP, når de ble eksponert for normal tankegang?

 • heimevernet

  «…opportunister, som Hadia Tajik og Raymond Johansen, sier han.»

  Hvor lang tid tar det før Johansen flytter fra Groruddalen pga for mange utlendinger? En liten gjettekonkurranse hadde vært artig.

  Det burde være lett for Ap å forklare hva som gjør Resett useriøs. Hvis forklaringen uteblir hadde det vært bedre for Ap om påstanden aldri hadde blitt fremsatt.

  • Bjørn

   Såvidt jeg vet har Keiser Raymond av Oslo allerede flytta fra Groruddalen til dama si på Frogner

   Allah skal med

 • Wingsoftime

  Minner mistenkelig om svertementaliteten som «ploppa» ut av Helga for en tid tilbake. Ap’s era går mot slutten for det jobber mot demokratiet og mot Norge, istedet utelukkende for seg selv og endelig våkner folk og ser det.

 • Henning Nielsen

  «Hei Kenneth. Resett.no er en useriøs nettside du ikke kan stole på.»

  Ærlig talt, er Aps medierådgivere på juleferie hele bunten? Å legge ut en slik melding, uten begrunnelse, uten argumenter, det er å tråkke i salaten til de grader. Det er ubehjelpelig defensivt, og gir nærmest inntrykk av et nødrop.

  • Echnatonus

   >gir nærmest inntrykk av et nødrop
   Du er for forsiktig i språket fordi det er et nødrop

  • PerfectStranger

   Som noen som prøver å ta selvmord – men som ikke helt greier det

  • Nils Rømcke

   Ubegrunnet anklage er et håpløst dårlig forsøk på hersketeknikk . . . .

   • selma

    Ja, og nå begynner mønsteret å bli tydelig, hvordan AP velger å rakke ned på sine meningsmotstandere. En stygg fremgangsmåte.
    Det er smått, og det er patetisk.
    Både resett, document og rights er hel ved. Sannhet skal stå i høysetet.

  • LgKiholmen

   De var det Partiet med det største mediebudsjettet i landet fikk til?

  • Sverre

   Jo, medierådgiverne er nok på jobb. Problemet er at deres mentale innstilling ligger i det forrige århundre da Arbeiderpartiet kunne skjelle ut alt og alle. Da en Arbeiderpartiminister kunne kalle sin britiske motpart drittsekk. Da Arbeiderpartiet la premissene. Men den tid er over og partiet har ikke lenger autoritet til å styre den offentlige samtalen. Men det har de ikke skjønt så de fortsetter som om de fortsatt har styringa og da går det fort feil vei.

   • NuGårAltBedre

    sverre, kommer til samme konklusjon, godt skrevet 🙂

  • Sverre

   Jeg tror de er opptatt med å drapstrue stortingsrepresentanter 🙂

   https://resett.no/2017/12/28/vg-ap-politiker-leif-sande-truer-med-a-anmelde-ap-radgiver/

 • Jeg ser et område hvor Resett virker useriøst og det er bruken av NTB sine artikler om geopolitiske forhold. Spesielt alt som har med Russland å gjøre. Samtidig er det jo også klart at en nettavis som vil servere stoff fra mange sektorer på likt i konkurranse med annen massemedia ikke har noe valg.

  Det er faktisk så ille rent generelt at de fleste norske massemedier har identisk geopolitisk vinkling. Og i takt med kostnads- og mannskapskutt i media blir det verre. En dag blir publikum lei denne ensrettingen, håper jeg, og noen vil gå sammen om noe annet.

  • Genseric

   Useriøst. Dugin-putinisten Nistad har nå klippekort på Resett. Lenger unna NTB og MSM kommer du ikke.

  • StemmerBlankt

   Resett må starte et sted.
   Jeg ofrer frivillig kr 100 hver mnd for å bidra til å gjøre Resett i økonomisk stand til videreutvikling, og oppfordrer alle andre til å bidra enten med enkeltytelser eller abonnenter også.
   Resett får ikke pressestøtte, men er et særdeles viktig medie vi ikke har råd til å miste.
   Det er gratis å bruke, men blir dyrt om vi mister…
   100 kr pr mnd sender ingen til skifteretten, så tenk dere om.

 • Arvid

  Ja jeg kjenner litt til Jan Bøler og tror han er den siste AP-politiker jeg ville slå av en prat med,og jeg tror også at han ville tatt en prat med Lurås om han hadde blitt spurt. men resten kunne jeg aldri tenkt meg og høre på tåkepratet til.Uff, uff.

  • Etter at han med hele sin sjel og hjerte gikk inn for å disse, sjikanere og stigmatisere alle som varslet sin bekymring for Groruddalens utvikling for noen år siden, så har han glidd rett inn i svikerdelen av befolkningen. Hvis mot formodning noen trodde han var noe annet enn nok en blind globalist. Han gikk så langt at han til og med laget en musikkvideo der han «sang» med den tåpeligste tekst og tone om hvor bra det var å bo der osv. Det var ikke til å tro hvor dum, blind og naiv og hvor langt ned i jorda han hadde hele overkroppen. Nei, denne smått nervøse, svake og svikefulle fyren er ingenting å samle på.

   • ferguson

    Det inntrykket har jeg av ham også. En naiv og svak person.

 • bitten

  Jan Bøler som sang så flott hvor berikende det var å bo i Grorudalen ,
  og noen år etter skiftet han plutselig mening . Vingler han også .

  • Mixed Bag

   Sosialistenes motto: «Gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør» Forundrende at så mange stemmer sosialistisk.

   • Daniel Pedersen

    Women suffrage

  • Bent Aronsen

   Jo, men for aa vaere fair; virkeligheten har jo ogsaa raskt forverret seg i mellomtiden… Foroevrig 100% enig i Finn’s kommentar til deg

  • NuGårAltBedre

   Jan Bøler sier en ting, gjør noe annet eller lar være å gjøre noe i det hele, APs lakkmustester

 • Resett.no blir nok ikke ansett som «seriøs» av AP sin surrealistiske nasjonal-utslettende ideologi før de er finansiert av statsmidler og kontrollert av AP. Slik som resten av deres globaliserte mediesirkus.

 • Steen

  En ‘norsk’ muslim var jo med på å massakrere uskyldige i kjøpesenteret i Nairobi i 2013..Folk blei regelrett slaktet.Han norske somalieren Hussain ‘Abu Babu’ Dhuhulow var jo med på det også,og han var tilknyttet et par moskeer her i norge b.la. en i Larvik og rabitamoskeen i oslo..Han var også ganske aktiv på forumet til islam.no…Hmmmmm!!! Ingen moskeer blei endevendt vel?? MEN KANSJE BURDE DE BLITT DET???

 • Karin Elise Andersen

  Typisk AUF-debattanter på FB når de er tomme for argumenter: De skyter budbringerne og så drar de ABB-kortet. Men at sjølvaste AP-ledelsen bruker denne barnslige metoden er helt utrolig.

  • oliver

   Det viser bare hvor desperate de er.

  • Balalaika

   For å si det slik; – det var neppe medlemmene av APs lokallag i Båtsfjord som sørget for ny ‘evaluering’ av psykiatrisk sakkyndige i rettssaken. Så hvem skulle ha mest interesse av å benytte akkurat dette resultatet i ettertiden, andre enn AP?

 • Fantastan

  Alle nyhetsmedier og nettsteder som ikke er plantet langt ute på venstresiden er «useriøse» i følge sosialister. Dette er det samme i alle europeiske land, og i USA.

 • ogf

  Ap og Gahr Støre er i hvert fall ikke til å stole på!

 • Eirin Munkebye

  Mens vi venter på Godot:
  Med Støre, er AP ute å kjøre…pling!
  Jeg har vært en av de som automatisk stemte Arbeiderpartiet. No more… etter at jeg begynte å interessere meg for politikk.
  Støre er stusselig…dessverre. Andre «fremtredende» AP-politikere er ikke noe bedre, dog, hver på sin måte. Det aller viktigste, er, at politikken de fører, ikke gagner norske nordmenn i Norge. Og langt fra «arbeider»klassen.
  Norsk politikk – og politikere – må stikke fingeren i jorda, droppe drømmen om multikultur og fete internasjonale, skattefrie jobber.
  Politikk, og politikere, må igjen bli det de er ment å være; tjenere for folket!

 • DrD .

  Den største trusselen mot Arbeiderpartiet er folk som kan tenke selv.
  Da Ap har hatt dyp innflytelse av media og skolesystemet i mange tiår har de lett kunne manipulert folks meninger.
  Et stort antall folk man snakker med har interesser og meninger som er stikk motsatt av Arbeiderpartiets politikk; men de fortsetter å stemme Ap, og er endog Ap-medlemmer. De som er født inn i Ap-familier hvor bestefar stemte Ap har enda verre for å våkne fra manipulasjonen.
  Nå har internett vært i alles hender de siste 20-25 årene, og med det tilgang på informasjon. Spesielt den eldre garde som kun hadde kontrollerte aviser og NRK som kilde sliter fortsatt med å løsrive seg fra propagandaen.
  Man kan komme med konkrete saker og bevis, men selv oppegående godt voksne nekter å ta det til seg da de ikke har fått informasjonen via NRK.

 • Robert Moseby

  Bra!

 • StemmerBlankt

  Les de to bøkene til major Oliver H. Langeland som tjenestegjorde i Milorg Oslo, og boka til Hans Henrik Ramm, tidligere statssekretær i oljedept.
  Bøkene til Langeland ble forbudt da de ble utgitt, men frigitt og nyutgitt i 2010.
  Boka til Ramm, «Gro Gate» fra 80-tallet er forbudt utgitt til 2060, men kan lastes ned via internett.

  Hvorfor er Ap opptatt av å stanse ytringsfriheten til forfattere som driver reell folkeopplysning om Ap?

  Resett er useriøse??

  • oliver
   • K_MD

    Geo Gate høres spennende ut. Kanskje noe galt her for bortsett fra forsiden er alle de andre sidene blank. Noen som kan bekrefte at boken fra lenken er leselig?

    • Grandpa

     Google gro gate og du vil finne flere linker som virker. I alle fall er det tekst i den jeg lastet ned. Kan ikke huske nå fra hvor.

    • John Magne Trane

     Du sitter sikkert på en Arbeiderparti-datamaskin… 😉

     Den er helt ok for meg. Noen ganger ser jeg man kan laste inn add ons til nettleserne som gjør en i stand til å lese pdf. Kanskje det er det som må til?

    • 1velger1234

     Jeg fikk kopiert linken og alle de nesten 900 sidene er fullt lesbare.

     • K_MD

      Takk, da må jeg prøve igjen 🙂

  • Balalaika

   AP synes det er så flott med et åpent og kunnskapsbasert demokrati der sannheten alltid vil seire pga den åpne og frie debatten og fakta. Deres fakta.

 • Gal Person

  Det er brann i Rosenes Leir..

  • Ingolf Å Nilssen

   Ja, det var en som ødela en bart, AP har ødelagt røde roser..

 • Jeg skriver det jeg gjorde lenger oppe; Etter at han med hele sin sjel og hjerte gikk inn for å disse, sjikanere
  og stigmatisere alle som varslet sin bekymring for Groruddalens
  utvikling for noen år siden, så har han glidd rett inn i svikerdelen av
  befolkningen. Hvis mot formodning noen trodde han var noe annet enn nok
  en blind globalist. Han gikk så langt at han til og med laget en
  musikkvideo der han «sang» med den tåpeligste tekst og tone om hvor bra
  det var å bo der osv. Det var ikke til å tro hvor dum, blind og naiv og
  hvor langt ned i jorda han hadde hele overkroppen. Nei, denne smått
  nervøse, svake og svikefulle fyren er ingenting å samle på.

  • StemmerBlankt

   Skjønte hvor det bar i Groruddalen i 2008, tok konsekvensen og byttet kommune.
   Fasit viser at jeg mest sannsynlig tok riktig valg for mine barn den gangen.
   Selv om politikerne unisont mente noe ganske annet…

 • Kjell Ervik

  AP har i noen tiår vist en kollektiv dumskap som mange velgere dessverre gir sin stemme. AP’s dumskap HAR ingen grenser. Dette er god PR for resett.no hos alle med fornuften i behold.

 • Orholmen

  Med den retorikken Støre og AP har for tiden graver de sin egen grav. Støre vil aldri bli med i en diskusjon med Lurås, til det er han ikke trygg nok. NRK er mer i hans komfårsone.

  • enell

   APs’ løgner bærer ikke skuta lenger. Det er lenge siden demonisering av politiske motstandere ble hovedverktøy. Det ser ut som om APs’ verktøykasse ikke gjør jobben på partiets vegne lenger. Gud skje lov.

   I den grad AP selv har vært et verktøy for landet vårt, blir det stadig vanskeligere å se hensiktsmessigheten. Man bruker ikke båtbyggere til å bygge romstasjoner, heller ikke hvis de forsøker å lyve på seg kompetansen. Alarmklokkene burde ha kimt høyt lenge når partikulturen setter fravær av integritet som fremste premiss for en karriere i partiet.

   Å la AP forvalte landet vårt blir som å la Støre, Giske og Tajik forsvare norges ære i skiflygingsbakken. Underholdende, men katastrofalt for landet.

   Det er vanskelig å beherske den barnslige håpefulle forventningen frem til neste meningsmåling. Følelsen av julaften vil nok inntreffe ofte fremover.

 • Ryddegutt

  Overskriften er feil, her er den korrekte versjonen:

  «Arbeiderpartiet er et useriøs parti du ikke kan stole på»

  Ellers har Storhaug sett nærmere på spinndoktor-utspillet til bruktbilselger Støre:

  «Ap-leder Støre lider enten av akutt hukommelsestap, eller så har partilederen overhodet ikke fulgt med i terror-timen. Støre mener nemlig at hvis en norsk muslim hadde begått terror, ville myndighetene endevendt moskeen personen tilhørte.»

  https://www.rights.no/2017/12/store-med-akutt-behov-for-terrorhjelp/

  • John Magne Trane

   Vi har hatt en 200 terrorister i og fra Norge. Foruten AP-sønnen er alle muslimer. Det sier sitt.

   Selv ikke når en selvmordsbomber gliser sammen med Stoltenberg, reagerer myndighetene…

 • Rand

  Veldig bra for Resett at AP rykker ut på denne måten. Dere gjør alt riktig og den positive oppmerksomheten om Resett vil nå øke.

  • ferguson

   Ja det er helt riktig.Ap får bare holde på,for alt dem gjør blir feil.Få flere til å lese resett.

 • Ingolf Å Nilssen

  AP sin partukultur er ukultur sett fra et demokratisk synspunkt. Etter alle avsløringer i AP opp gjennom årene, overvåking osv, og uttalelsen om AP er ikke noen søndagsskole, så mener jeg at kulturen i AP er som i et diktatur. Når det ikke finnes noen «Stalin» i AP så rakner hele greia.

  AP har aldri hatt demokrati internt, det er noe nytt for makta i AP at noen tør å si makta i mot.

  Eneste sjanse for AP som parti er å fjærne hele ledersjiktet. Nytt må inn.

  • 1velger1234

   Jeg har et enda bedre forslag: hva med å fjerne hele partiet? Ledersjiktet må for all del få fred til å fortsette kappløpet mot bunnen.

   • Ingolf Å Nilssen

    Det er folket i Arbeiderpartiet som er feilen, de forholder seg ikke til partiets program. Eliten i samfunnet har kuppet hele greia, kuppet fagbevegelsen, kuppet hele arbeiderklassen. Arbeiderklassen er blitt skitnet ut av eliten i AP. Makt korrumperer, det er menneskelig.

    Mulig de andre partier har hatt hyppigere utskiftinger i sine toppverv. De har ikke hatt så stor makt i toppen, i landets byråkratier, politi, dommer osv osv slik som AP har hatt.

    AP har hatt sine velgere i lederstillinger uansett om det har vært noen år med annet styre enn AP. Se bare på denne Nobelkomite og Jagland. Eliten evner ikke å kjenne sin besøkelsestid.

    Derfor må maktmennesker skiftes ut hyppig, de som ikke tåler å bli korrigert i sin adferd må vekk før de får bli for synlig.

    Stor utrensking må til i AP.

 • per111

  LO blir nødt til å kutte båndene til AP. At medlemmer skal være med å betale valgkampen til et parti de ikke sympatiserer med er noe vi kjenner fra land uten demokrati. Det er på tide at medlemmer står rakrygget og melder seg ut i protest, nok er nok.

 • oliver

  Det største problemet med AP er imidlertid at de driver ren politisk
  ørkenvandring og har hektet seg fullstendig på et unasjonalt, kapitalstyrt og
  forvirret EU, og mangler derfor en egen helhetlig nasjonal politikk. De
  krangler med andre partier om deres politikk som de mer eller mindre adopterer,
  modifiserer og justerer, og kaller det sin egen.

  Med mindre kompassretningen forandres kraftig spås AP å gå en
  mørk fremtid i møte. Trøsten kan være at Høyre, som foreløpig har sneket seg
  under radaren bl.a. ved å ha en levere profil og kamuflere seg bak et forløpig og
  tilsynelatende uglobalistisk FRP, kan gå den samme vei.

  Det som mangler i norsk politikk er at norske velgere får et
  alternativ som prioriterer helhetlige norske interesser, – nasjonalt og
  internasjonalt. Skulle det skje ville det politiske landskap i løpet av få år kunne
  forrykkes kraftig. Til det bedre…

 • PerfectStranger

  ABB-kortet er blitt spilt i det UENDELIGE

 • Dedjal

  AP er ikke vant med at medier ikke sleiker dem oppover ryggen.

 • Mixed Bag

  Med «Røre Støre» og «Kåte Griske» ved roret er AP snart en saga blott. 2018 kan bli et fornøyelig år allikevel. Resett gjør det de andre politiske partier ikke makter.10 ut av 10 Bravo.

 • LgKiholmen

  Morsomt, responsen til Lurås lederartikkel blir så stor at AP ikke kan ignorere den. Når så det eneste partiet ( sannsynlig med det største medie budsjettet i landet) klare å komme med er «Resett og Lurås er så dumme så….., og urettferdig…» (min omskriving) så blir det helt hysterisk dumt.

 • LgKiholmen

  Bøler er en fin fyr, han lever det livet som han selv predikerer (slik det ser ut), respekt!

 • Nils Petter Mikkelsen

  Helge Lurås er ikke lett å lure mener nå jeg.

 • bitten

  JA hehehe , dette bare viser hvilken bedrøvelige tilstand som dette AP partiet har virkelig kommet opp i , der integritet og troverdighet er helt totalt fraværende .

 • Astraios

  AP er i ferd med å miste sitt grep og monopol på media. De har plassert hundrevis av sympatisører i norsk presse og media (spesielt i NRK), men er likevel i ferd med å bli avslørt.

  Når et parti som AP lager en liste over nettaviser de ikke liker (Nettavisen, Resett, Docoment, DinAvis osv osv) begynner de å minne om Maduros kamp mot pressa i Venezuela – der diktatoren stenger den ene avisa etter den andre.

  Når selv lojalt logrende politiske redaktører som Trine Eilertsen og Eva Grinde skriver at «AP er råttent» burde det tennes et blått lys.

  Men APs mange PR-rådgivere velger altså å stemple all kritikk som «useriøs» og legge sine meningsmotstandere for hat.

  De lykkes i kampen mot FRP – de må ikke lykkes i kampen mot en fri og uavhengig presse.

 • Julius Clausen

  Er det seriøst ment?

 • W.Kirkehøyden

  Igjen nok et tegn på at Resett lykkes stort på rekordtid. «Arbeiderbladet» kan stoles på, og resten av de statssubsiderte blekkene? Det eneste Resett trenger å gjøre nå , er å fortelle det som det er (les sannheten). MSM vil gå under, og de satser fullt ut på pupper, rumper og Se & Hør stoff. Panikken tar over både i Akersgaten og Youngstorget.

 • Sofus

  Min farfar arbeidet på Frambu på tidlig 60-tall. Han malte og reparerte hyttene. Frambu utenfor Ski var dengang Arbeiderbevegelsens foretrukne forsamlingssted, her drev de ferieleir og konferanser, ikke ulikt Tromøya og Utøya. Den gang han bedrev vedlikeholdsarbeidet, hadde LO landskonferanse. AP avholdt sin årlige sommerfest.

  Min farfar, som hadde sin ungdomstid i mellomkrigstiden, var sin klasse bevisst. Han overlevde slaget på Filipstadkaia, da staten satte inn politi og militære mot streikende arbeidere. Han ble fengslet under Quisling.

  Det han så og opplevde på Frambu, fjernet ham fra Arbeiderpartiet for godt. Resten av sitt liv stemte han SF (som var noe helt annet enn dagens SV).

  Giske er intet sjokkerende unntak. Han er personifiseringen av det AP alltid har vært. Makt og maktmisbruk.

 • Ingolf Å Nilssen

  Begynner å undre meg på om ikke Marianne Martinsen er egnet til å begynne ryddejobben i AP. Hun har fått føle lederskapet til Støre og Giske. Dermed vet hun hvem gjengen er som samler seg til bakholdsangrep og mobiliserer styrkene for å få det som de vil.

  Når ikke hun var god nok for Støre og Giske så forteller det at da har hun gjort noe rett.

  • Sofus

   Tja… nevnte kvinne i tospann med frk. Tajik kan vel mistenkes for å være opphavet til hva som idag rammer Giske og Støre. Maktkamp i alle bauger…

   • Ingolf Å Nilssen

    Mulig det, men denne maktkampen foregår ikke under dyner som tidligere.

    Hvis dette koker opp mer så tror jeg ikke Tajik vil få støtte, jeg mener Martinsen har mer å fare med enn Tajik. Tajik er båret frem som noe AP pynter seg med.

 • Tore

  50%?
  Er vel mer enn 95% i forhold til utdeling av pressestøtte.

 • Ole Hansen

  Det neste steget til Resett blir å opprette en ny norsk TV kanal med nyheter og debatter, som motstykke til NRK og TV2 Nyhetskanalen, det trenger Norge! 🇳🇴👍🏻

 • excalifornia

  Og beredskap under AP på 22. juli? En Donald Duck båt til Utøya. Total kaos. Dette landet har ikke lært en dritt siden 9. april 1940. Og hva gjør AP og Støre? Pek en gedigen moralsk pekefinger på alle unntatt partiet selv.

  • Ingolf Å Nilssen

   Landets befolkning har lært mye siden 1940. De har lært at å ha partiboka tett inntil seg, de har lært å snakke makta etter kjeften, de har lært at pamper styrer og med pamper skal man holde seg på god fot med. Da kan avkommet få sikker jobb i pampeveldet.

   Folk har lært at landets ledere bruker stasimetoder, slike skal man vokte seg vel for. Vi har lært at media er systemets voktere.

   Men nå ser det heldigvis ut for at det er slutt.

  • 1velger1234

   Glemmer du rosetoget?

 • John Magne Trane

  En mur mot Sverige hadde ikke vært dumt…

  I et intervju med danske medier, sa forøvrig Solberg at man hadde planene klare om hvordan man skulle stenge grensen mot gale bror, om masseinnvandringen skulle ta skikkelig av.

  • Cecilie_M

   Jøss det visste jeg ikke John! Men det var jo overaskende positivt hvis vår PM har gjort seg noen tanker om det! Trodde hun ikke brøy seg om nasjonalstaten men kun om EU og globaliseringen 🙂

 • Kjell Svensen

  Det er jo helt åpenbart at fjerningen av Giske er del av maktkampen om hvem som skal være partileder og Aps statsministerkandidat. Ganske påfallende at Giskes sex historier skulle dukke opp akkurat nå, historier som kanskje er 20 år gamle…..
  At Støre nå begynner å resirkulere Breivik opp i alt dette vise jo helt klart at han tråkker feil gang på gang og er totalt uskikket til å være leder for noe som helst!
  Bra at Ap mister oppslutning altså, men trist at det ikke er noe ordentlig nasjonalistisk alternativ å stemme på.
  Vi har mange partier her i landet, men det hjelper ikke når de alle er enig om en destruktiv politikk for landet.

 • ritavoss

  Alt har sin tid…

 • gunhild gunheim

  Det er vel heller Støre som er useriøs og ikke til å stole på!

  • 1velger1234

   Nemlig. Jeg ville ikke en gang ha kjøpt en brukt sykkel av ham.

 • Det AP nå driver med er det samme som Putins trollfabrikk driver med. Desinformasjon. mangelen på politikk gjør at de tar mannen og ikke ballen, ad hominem argumentasjon. Vi har flere slike miljøer med utspring i Human Etisk og slike som «Forulempingstilsynet» på facebook.

 • Emperor

  AP er i dag like useriøse som de kommunistene som startet AP for over 100 år siden. Resett derimot prøver seg på noe meget vanskeligere, å formidle sanne nyheter.

 • Leif

  Etter å ha lest alle de 100 kommentarene nedenfor, er det ikke tvil om at i hvert fall kommentarfeltet på Resett er useriøst. Les selv og bli «opplyst».
  De fleste artiklene på Resett er dog seriøse og skikkelige og aktuelle.

  • ad1648

   Har du noen gang kommet over et kommentarfelt som er nevneverdig seriøst? Det har ikke jeg. Kommentarfelt er nemlig der folkedypet og almuen deltar for å fåluftet ut sin frustrasjon.

   • Ingolf Å Nilssen

    Hvis man tar Støre og Giske seriøst, så blir man frustrert. Mener du at det ikke er seriøst å være frustrert over ledere i politiske partier,.. som styrer landet?

    • ad1648

     Joda, det er lett å bli frustrert over maktmennesker. Det blir jeg også. Men man har alt å tape på å ikke holde kritikken mot disse på et saklig nivå. Det er fullt mulig, selv om det forståelig nok ikke alltid er så lett.

   • Leif

    Du har bare delvis rett. Jeg anser ikke kommentarfeltet på Resett å være representative for verken folkedypet eller almuen. Mange virker godt utdannet. Jeg mener dog at kommentarfeltet hver dag bryter med Resetts egne regler, om at man skal vise vanlig høflighet og at personangrep og hets er forbudt.
    Min samling av slike innlegg på Resett begynner å bli meget lang, og jeg har bare samlet de verste.

    • ad1648

     OK, men poenget mitt var at «vanlige folk» ikke er intellektuelle og at kommentarfeltet er området hvor folk som ikke er en del av meningseliten får luftet ut sine frustrasjoner. Mener ikke at det er flertallet av befolkningen som deltar i kommentarfelt da det later til at 70-80% av de som deltar på forskjellige kommentarfelter er FRP-velgere.

     • Ingolf Å Nilssen

      Det du sier her er helt fantastisk. Da må jo Frp velgerne være de mest engasjerte i samfunnet siden de har en slik enorm deltakelse i de forskjellige kommentarfeltene.

      Frp velgerne er de eneste som tør utfordre de intellektuelles meninger, samt de som har definisjonsmakt!

  • Ingolf Å Nilssen

   Problemet er jo at folks meninger, de du viser til her i kommentarfeltet, ikke blir tatt seriøst av ledere.

   De eneste meninger som blir tatt seriøst er der folk går av hengslene i frustrasjon, så til de grader forbannet kan enkelte bli at politiet kommer på døra. Så langt må det gå før ledere må ta inn over seg at det er faktisk mange som mener noe her i samfunnet.

   Til og med frustrerte meninger er meninger, og de begynner det å bli mange av.

 • Jon H

  Arbeiderpartiet er et useriøst politisk parti man ikke kan stole på.

 • Doremus

  Synes at det er interessant at det partiet som anklager Listhaug for rasisme, er det partiet som i sin videoheader på FB har 99% hvite i bildeflaten. Ser du godt etter i ca 1 sekund så kan du se noen brune barn der (det er sikkert alibiet deres det). Men ikke blink.. da går du glipp av de!!

  https://www.facebook.com/Arbeiderpartiet/

 • Geir Ivar Jørgensen

  Det er sannelig ikke lett å gjøre seg til dommer over hvem som er useriøs eller ikke i samtiden. Generelt har politikk og media´s håndtering av politikk blitt useriøs, og lite å stole på.

  Resett.no har visselig brakt noe nytt, og latt flere meninger slippe til enn det som er vanlig. Meninger som ikke nødvendigvis støtter synet til Resett´s redaksjon og deres rike onkler. Det er positivt.

  Det er dog en klar skjevhet i det Resett´s egne meninger formidler, og det er forsøket på å skyve skylden for samtidens politikk over på venstresiden og sosialismen. I den anledning brukes Ap som legitimering, til tross for at Ap de siste 30+ årene slett ikke har ført en sosialistisk politikk. Etter at Ap og Gro Harlem Brundtland sviktet venstresiden, og støttet høyresiden i EU/EØS saken, har Ap vært mer blått enn rødt. EU/EØS integreringen er en politikk som støtter globalisering, kapitalistisk imperialisme, og en politikk vi lenge har benevnt ny-liberalisme. Det har veldig lite med sosialisme å gjøre.

  Selv om Ap har mye skyld i dette, så hadde hverken Ap eller Gro og hennes etterfølgere i ledelsen av Ap kunnet tvinge motvillige nordmenn til EU tilpasning, med den multikulturalisme og globalisering EU-prosjektet har stått for, og fortsatt står for, uten støtte fra en samlet høyreside. Fordi resten av sentrum-venstre hele tiden har vært i opposisjon til EU-prosjektet, og er fortsatt i opposisjon til EU-prosjektet.

  Derfor blir det feigt, og useriøst, når Resett så gjennomført er med på å skyve skyld over på venstresiden og sosialismen, uten med et ord å nevne høyresidens ansvar i den anledning. Alle som har fulgt norsk politikks paradigmeskifte fra 80-tallet og frem til idag, vet at Sp, SV og Rødt hele tiden har vært i opposisjon til den politikken. Mens Ap, pluss en samlet høyreside, er dem som har tvunget både multikultur og globalisering i fri flyt over åpne grenser via EU på motvillige nordmenn.

  • Kaffermann

   Eu er en gjeng gamle tidligere sosialister og kommunister.
   Mener du at partiet Høyre ikke er sosialdemokratisk?
   Hvem er høyresiden?

 • Lars Eriksen

  Jeg vil anbefale folk å sjekke nærmere på de sakene som er oppe på Storyboard. Sak nr 1 omhandler norges eldste mann som er 102 og som røyker og drikker. Hyggelig for fyren, men er det viktig nyhetssak, ei nei. Sak 2 er om en venstreikon som er tatt i å hetse kvinner. Denne har helt klart nyhetsinteresse. Så har man en rekke saker om hvordan en øyelege vil ha forbud mot fyrverkeri. På en måte nyhetsverdi, men dette kommer hvert år. Det er ingen hemmelighet at øyeleger har liten sans for fyrverkeri. Så har man en person som ettersigende er glad i motorsykkelen sin

  De som virkelig lever saker av betydning for samfunnet er Rights og Resett. Her kommer Støre med et særdeles tarvelig utspill. Men av en eller annen «tilfeldig» grunn så har visst dette tarvelige utspillet nada interesse hos MSM.

 • Bjørnar Røyset

  Jonas Gahr Støre er en av de verste løgnere Ap har fostret. Les lederartikkel i siste Norge er vårt (nr. 2-2017).

 • per berge

  Dette blir sånn trassalder aktig… «du er dum..nei du er dummere…pappan min er sterkere enn.pappan din….nei pappan min er sterkere enn din» .

  Noe.så patetisk kan en kun forvente av AP. Cheesezzzzz….

 • Ivar Dahl Larsen

  Merkelig at min kommentar på artiklen den hevises til har blitt fjernet. Likte du den ikke Lurås?

 • connie

  AP plukker ned seg selv bit for bit. Ser frem til det ikke er flere biter igjen.