Trine Skei Grande presset seg på full 16-åring. Venstre sier de var kjent med ryktene.

Venstre-leder Trine Skei Grande. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

I 2008 hadde Trine Skei Grande samleie på en åker med en beruset 16 år gammel gutt under et bryllup hvor hun og gutten var gjester. Dette bekreftes til Resett av offerets nærmeste familie. Familien har ikke ønsket å varsle om det, en beslutning de står ved. Gutten opplevde ettervirkningene som traumatiske, men har lagt det bak seg. Familien ønsker ingen oppmerksomhet om seg selv.

Internt i Venstre har Trine Skei Grande angivelig benektet hendelsen tidligere.

Følgende utveksling fant sted mellom Resett og pressesjef i Venstre, Jan-Christian Kolstø, torsdag 4. januar 2018, dagen etter at Resett først omtalte saken:

Vi hadde en sak om Trine Skei Grande på Resett i går, den har dere sikkert fått med dere? Har dere noen kommentar til den? spør Resett

Ja, jeg så det. Men….eh…har dere noen kilde til den eller? Det er… er jo bare rykter, svarer Kolstø.

– Ja, vi har kilder. Har dere en kommentar til saken?

– Ja, hvem er kilden da? Det er jo bare…..er det Jon Hustad i det programmet, det er jo bare rykter. Jeg kan ikke….Hvor har dere det fra?

– Jeg kan ikke si hvem som er kilden, men vi har kilder. Hva tenker dere i Venstre om dette? Har dere hørt om saken før? Har den blitt varslet inn til dere?

– Nei, vi….dette er jo….vi har ikke fått varsel nei, men vi har jo hørt ryktene.

– Så dere har hørt om ryktene, har dere foretatt dere noe i forhold til de ryktene?

– Nei, vi…..nei, vi har ikke gjort det. Dette er ikke noe jeg vil…jeg kan ikke svare på spørsmål sånn. Dere må komme med noe mer enn rykter.

– Dette er jo lenge siden, det skjedde i 2008, da Lars Sponheim var leder i Venstre. Dere har hørt ryktene, men ingenting har skjedd altså? Dere har ikke snakket om det?

Jeg kan ikke svare direkte sånn, jeg må kunne forberede meg litt, tenke litt over det. Jeg er opptatt nå, kan du ringe meg tilbake senere?

– Ja, det kan jeg, men jeg kan kanskje også sende deg noen spørsmål på epost, så kan du svare på dem?

Ja, gjør det.

Kolstø svarte aldri på de spørsmålene Resett sendte, og han unnlot å ta telefonen da Resett gjentatte ganger ringte opp igjen. Han besvarte heller ikke forespørsler på SMS. Først da Resett gjennom SMS tilbød gjennomlesning av den andre artikkelen vi forberedte, responderte Kolstø og takket ja. Han kom tilbake to timer senere og avslo tilbudet om tilsvar.

Fylkesmann i Hordaland, Lars Sponheim, var Venstres leder i 2008. Resett har også gjentatte ganger forsøkt å få fatt i ham. Forværelset til Fylkesmannen i Hordaland opplyste til Resett at Sponheim har vært på reiser og sittet i møter. Sponheim har slått av mobiltelefonen og vært utilgjengelig. Han har ikke kontaktet Resett tilbake.

Hendelsen har vært godt kjent blant norske politikere og journalister, vet Resett. VG skal ha forelagt Skei Grande ryktene i 2012.

Pressesjef i Venstre, Jan-Christian Kolstø, har fått hele artikkelen til gjennomlesning, men ønsker ikke å benytte tilsvarsretten. Lars Sponheim og Trine Skei Grande har ikke svart på Resetts tilbud om gjennomsyn og tilsvar.


Publisert: jan 12, 2018 @ 12:38 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Henning Nielsen

  Ingen pressesjef kan tillates å være så dum. Det er knapt til å tro. Han kunne ha gjort hva som helst, bedt Resett ryke og reise, nektet å svare, unnskyldt seg med at dette må drøftes med partiledelsen…hva som helst! Bare ikke denne innrømmende retretten. Skaff en ny pressesjef…eller aller helst ikke.

  • Jan Koltveit

   Hva er det som er så galt med denne historien da? Det er da ikke ulovlig å ha samleie og gutten var da 16 år og lovlig.Litt spesielt da at de havnet uti åkeren,men i fylla kan slikt skje.Grande var på denne tiden stortingsrepresentant antar jeg.Men dette var da på hennes fritid.Jeg vet ikke mer om saken enn hva jeg har lest på resett og diverse sosiale medier siste dagene. Men antar da at gutten frivillig var med på dette,han var vel full og kåt.At han event. har fått traumer i ettertid kan nok tenkes.Det var jo tydeligvis flere vitner til hendelsen og det ble jo pinlig for unggutten å høre folkesnakket på bygda etter hendelsen.At det var stor aldersforskjell er da uten nevneverdig betydning.Synest det er ganske hårreisende å blåse dette opp nå,så mange år etterpå.Når gutten og hans familie har lagt saken bak seg og ikke vil kommentere den nå.Det som synest klart for meg er at noen som absolutt ikke liker Grande og Venstre og som i tillegg sterkt misliker at V i de påbegynte regjeringsforhandlingene er i overkant freidige,kravstore vil slå politisk mynt på saken.
   Jeg har aldri hatt forhold til Venstre og er ikke tilhenger av politikken deres heller.Grande,Venstres nåværende leder har jeg heller ikke noe særlig til overs for.

   Men la nå frk. Grande få ha det sexlivet som passer henne,såfremt det skjer i lovlige former.

   • Ingvar Nilsen

    Det er pinlig å være vitne til at Lurås og Resett ikke har synlige motforestillinger mot å demonstrere en slik manglende dømmekraft som her. Det faktum at Giskesaken nå verserer i ulike former, og at mainstream media grafser i pikante forhold her og der, det rettferdiggjør ikke disse oppslagene om Grande. Jeg er skuffet over Resett, og slike ting som det her vanskeliggjør dette å kunne vise til artikler på Resett, så lenge seriøsiteten på denne måten blir dratt ned i søla.
    Det er så mye å angripe i politikken til Venstre og Grande, den har så mange feil og den har et så stort potensial for varig skade for Norge, at det er her støtet må settes inn.
    Å bruke dette som middel for å få fjernet Grande, er usmakelig. Og det fungerer ikke. Kanskje meningen er å blottlegge subjektiviteten og PK-holdningene til de andre mediene, at dette er publisert med dette som utgangspunkt. Like fullt er og blir det usmakelig, og Resett må jobbe framover for å opparbeide den respekten, som nå er redusert, hos undertegnede og enkelte andre. Moralister i et unisont hylekor, det er vel ikke akkurat det publikum Resett ønsker?

    • Tore Andersen

     Resett har ikke brydd seg om politisk tilhørighet i sin avsløring. Det synes jeg er bra. En topp-politiker som utnytter en full 16 åring er ikke bra, samme hvilket parti de tilhører eller kjønnet på den utnyttede. Å ha en sentral politiker med så dårlig dømmekraft er vi ikke tjent med.

    • Berit Jacobsen

     Stor takk til Ingvar Nilsen for en fornuftig kommentar. Her er det langt mellom motforestillinger og noen som våger å tale bermen mitt i mot.
     Dessverre er det åpenbart at flertallet i kommentarfeltet nyter å plaske rundt i denne gjørmepølen, og tatt i betraktning at Resett fortsetter å legge ved på bålet tyder på at de er svært så tilfredse med resultatet..

   • Henning Nielsen

    Jeg har kommentert pressesjefen i V, du skriver om noe annet.

   • Arne Aksel Wikestad Sørensen

    Man gir ikke barn under 18 alkohol, så enkelt er dette. Pressesjefen er klinkende klar over dette, og at man i tillegg kan dømmes for voldtekt avhengig av graden av geruselse for dette barnet hun angivelig hadde sex med, men som ikke er avkreftet eller kommentert av andre enn denne innrømmende pressesjefen.

   • Tor med hammeren

    Det er ikke ulovlig å ha sex med en 16-åring. Derimot kommer det frem at gutten var beruset, og det er ulovlig å servere alkohol til personer under 18. Skei Grande har altså utnyttet en person som er i en sårbar situasjon pga. at han er blitt skjenket ulovlig, til å skaffe seg seksuell omgang. Det er nok heller ikke straffbart (selv om det nærmer seg), men vitner om svært dårlig dømmekraft, noe som igjen klart sår tvil om Skei Grandes egnethet som politiker (og mulig statsråd).

   • knut e. berger

    ?? Utendørs…i en åker? med en som er dritings..og med vitner i form av andre festdeltakere? Litt ambivalent i forhold til om jeg synes hennes, sannsynlige og noe høye, promille er formidlende eller skjerpende. Men du kan da ikke mene at dette er helt ok?
    Hun er ingen hvemsomhelst, ei heller oppfører hun seg slik. «la henne ha sitt sexliv…» Jo, enig i det. Men da bør det jo nettopp være det. Men hun smører det jo utover selv; høylydt i en åker, under en fest med deltakere som «skrekkslagne» vitner…….ikke veldig diskret kanskje, av en minister in spe?

   • AJansen

    Ville scenarioet vært det samme om det var Per Sandberg med ei 16 år gammel jente…? Er det like problemfritt som du antyder?

 • Tradisjoner

  Greit at folk får vite om det så de kan låse inn sønnene sine hvis Trine Skei Grande kommer til bygda.

  • Jean de Valette

   Jeg må bare nevne at hvis det er slik det skal være fremover fra resett, så ser jeg meg nødt til å øke den månedlige støtten min. Det er ingen annen utvei.
   Jeg støtter resett 100%

   • Feliciano

    Enig så enig!

    • torstein

     Kast våre valgte inkompetente og korrumperte politikere fra Stortinget, la oss i det minste få oppløsningsrett og nyvalg på et annet valgt Storting innført i vår Grunnlov som i våre naboland, eller aller helst; Direkte demokrati og stemmegivning som nå er helt 100 pst gjennomførbart i vårt digitaliserte samfunn!

     • Roy Thorbjørnsen

      Enig, bortsett fra digital stemmegivning.

  • Pedro

   Klarer ikke slutte å le av kommentaren din. Tror vi deler sansen for svart humor.

 • Svein Svendsen

  En av landets fremste politikere har misbrukt sin posisjon i samfunnet til å tvinge seg til sex med en mindreårig gutt. Hvor er resten av norsk media? Hvorfor denne tausheten når overgriperen er en kvinne som utnytter et barn seksuelt?

  • Henning Nielsen

   Det er ikke noe som tilsier at hun har tvunget seg til sex, hvor har du det fra? Det er heller ikke noe ulovlig i denne episoden. Men det er klart upassende oppførsel fra en fremtredende politiker. Det er så langt saken går.

   • Svein Svendsen

    Når en myndighetsperson opptrer på en seksuell måte overfor et barn som etterlater barnet med traumer, er det ingen tvil om at det kan legges til grunn at hendelsen var av ufrivillig karakter fra offerets side. At barnet hadde oppnådd seksuell lavalder betyr i den sammenheng lite.

    Myndighetspersoner skal nettopp p.g.a. faren for traumer hos barn være oppmerksomme på at selve deres posisjon utgjør et element av tvang i slike situasjoner.

    • Henning Nielsen

     Alle gutter og jenter på 16 år som har hatt sex med langt eldre partnere gjorde det ufrivillig? Og alle disse har fått traumer? Høres lite sannsynlig ut, mildt sagt.

     • Svein Svendsen

      Det er bekreftet at den daværende gutten fikk traumer etter overgrepet. Som skrevet: myndighetspersoner skal nettopp p.g.a. faren for traumer hos barn være oppmerksomme på at selve deres posisjon utgjør et element av tvang i slike situasjoner. Skei Grande har vist at dette ansvaret er noe hun ikke tar på alvor.

     • Henning Nielsen

      Grande er ingen myndighetperson, hun er politiker. Det er særdeles tynt å hevde at å inneha en «posisjon» utgjør et element av tvang. Grande burde absolutt ha utvist bedre skjønn, som en hver voksen person burde. Men det er ikke noe som tilsier at gutten fikk traumer FORDI Grande er en rikskjent politiker, er det vel?

     • Svein Svendsen

      Som kjent rikspolitiker og stortingsrepresentant var (og er) hun absolutt en myndighetsperson. Og jo, individers posisjon, både i samfunnet og i private relasjoner, virker inn på hvordan barn (og andre, for øvrig) forholder seg til disse personene. Det skal litt til for å stå imot tilnærmelser fra noen som er over en selv på rangstigen, og spesielt når det er et barn som utsettes for tilnærmingen.

      Om traumet oppsto som en direkte konsekvens av at hun er en myndighetsperson er ikke relevant. Det som er relevant er at en seksuell tilnærming mot et barn fra en rikspolitikers side førte til at barnet fikk traumer.

     • Lars Eriksen

      Overhodet ikke. For spørsmålet er jo hvordan det har gått til. Men det er ALLTID den eldre som skal være bevisst på om den unge virkelig ønsker dette. Men jeg tror nok at det er lettere for å bli traumer for unge jenter enn for gutter. Men det er forståelig at det også kan bli traumer for unge gutter hvis den eldre damen er veldig pågående

      Jeg er en av dem som aldri fikk traumer av en slik opplevelse.Og det har sammenheng med hvordan det gikk til. Hun var overhodet ikke fysisk pågående. Hun brukte bare sin erfaring til å formidle erotiske signaler. Og hvis man husker tilbake til da man var 16 så var det ikke mye som skulle til før man ble kåt.

     • Tore Andersen

      Det er en ting du glemmer Henning. Gutten var 16 år og full. Dvs. at noen har skjenket en som er under 18 år. Da har Grande utnyttet at en som har blitt ulovlig skjenket blir med på sex med en voksen person. Hadde en mann utnyttet en full 16 årig jente hadde de fleste ment det var et overgrep. Å knulle ute på en åker som alle kan bivåne viser vel ikke mye selvkontroll fra Grande heller.

     • torstein

      He he, dette får mer og mer et komikkens skjær over seg..
      Hva slags åker var det, og hvor lå den i forhold til hovedhuset, der gjestene måtte ha bivånt det hele, var det bærbusker, var det hesjestaur og siloballer de skjulte seg bak? Hva hadde Trine på seg da hun løp ned i åkeren, var hun barbeint, hvordan var hun kledd, hadde hun sko på, hadde hun kaffekarsk, øl eller sprit i glasset innabords da hun løp over åkeren for å treffe sin yngling i all hemmelighet? Og sist, men ikke minst, hva med gutten, snart en ung mann, hadde han noen erfaring med eldre kåte kvinner, var det han som hadde tatt initiativet til elskovsleken og forførte Trine?
      Den festen ble nok noe annet enn han Bør Børson fra Olderdalen kunne ha forestilt seg i sin tid….
      eller var det eit trøndersk bryllaup tri heile dagar til ende, i god gamal trøndersk stil, det veit berre soga…

     • 1velger1234

      Trine insisterer på at unge afghanske gutter må få komme til Norge fordi de har traumer. Nå er hun ikke verre enn at hun påfører en norsk gutt traumer ved sin pågående sexuelle atferd. Hva skal man tro om slikt?

   • Tradisjoner

    At en 38 åring kaster seg over en 16 åring er forkastelig hvordan du enn snur og vender på det. Det er den eldre som i kraft av sin alder skal og må vite bedre. At det skjer foran et bryllupsselskap understreker at den eldre må ha særs dårlig dømmekraft At den eldre til og med er rikspolitiker gjør det hele uhyggelig.

    • Ole

     Hadde hun kastet seg over han, hadde han neppe vært i live i dag. Men hun er ikke lengre pose Trine. Hun er kose Trine.

     • sydvest

      😂😂😂 Dagens!

    • Henning Nielsen

     Det er det jeg sier; upassende oppførsel. Verre ting, som det spekuleres i her, kan vel ikke karakteriseres som annet enn nettopp ondsinnet spekulasjon. Jeg er ikke begeistret for Grande som politiker, men aksepterer at hun er et menneske.

     • Tradisjoner

      Jaså «Upassende oppførsel»? Det er mulig at jeg har vært i færre bryllup enn det du har, men overstadig beruselse, krangling og slagsmål er det jeg ville kalle «upassende oppførsel» i et bryllup.
      Samleie med en full 16-åring på en åker foran resten av selskapet er så fundamentalt feil på så mange områder, mot gutten, mot foreldrene, mot vertskapet, mot gjestene at det knapt finnes ord som dekker det.
      At det blir spekulasjoner i kjølvannet av en slik handling er jo fordi handlingen i seg selv er så grotesk.

     • Hurlumhei

      Da er det rart at ikke foreldrene til gutten, vertskapet eller noen av gjestene fikk satt en stopper på denne fundamentale gale oppførselen før den i det hele tatt fikk utarte seg til samleie i alles påsyn.? For hvis dem kunne stoppet dette men ikke gjorde eller sa noe ,men lot det skje så er jo resten av festen medskyldige i dette overgrepet. Nei her må jeg nok si meg enig med Henning Nilsen, ja det som til nå har kommet frem kan nok hvis alt er sant bli sett på som upassende, men å klistre pedofil merke,synse, tro og spekulere i TSG sine motiver og handlinger , så er det ikke annet enn ondsinnet spekulasjon Og spør du meg så sier det mer om dem som spekulerer i dette enn om TSG ,selv om det er en venstre politiker som stiller seg positiv til innvandring. Og med å kalle det groteskt, da lurer jeg på hvordan du feks vil fremstille han dansken med ubåten? Å partere en journalist i en ubåt, etter å ha voldtatt og hakket underlivet til journalisten opp som kjøttdeig, det er groteskt, men en 16 åring i åkeren med en statsråd, upassende ja, men langt fra groteskt.

     • Tradisjoner

      Hva er forbindelsen mellom denne saken og ubåt-mordet som gjør at de overhodet kan sammenliknes om jeg tør spørre?
      Hvorfor ikke bare dra inn Holocaust mens du er i gang?
      Jeg gjorde det nokså klart at jeg vurderte saken i forbindelse med normal oppførsel i et bryllupsselskap, ikke i forhold til parteringsmord.
      Og det er jo ikke sånn at fordi om en tenåring er full så er han eller hun fritt viit for voksne. Jeg tror og håper at det er så fjernt fra de flestes tankeverden at de ikke skal behøve å patruljere bryllupsfester for å forhindre denslags.

    • Emeritus

     Spennende tider dette ! Hvem er neste ut tro ??

     • Roy Thorbjørnsen

      Tequilaflasketuten peker på

     • Marcus_T

      Det blir vel at Jonas, Gahr og Støre tafset på kona si vel. Hvem av dem er heller usikkert. AP pampene holder seg vel strengt til familien heretter skulle jeg tro.

     • Theminorityreporter

      Du skal holde øye med alle kronikørene i NRK og MSM som bagatelliserer og ufarliggjør Giske og Grande. Mange av dem vet at også de står lagelig til for hogg for deres mangel på etikk og moral og tro på at alt er lov, bare det er godt ment, er et av 68-ideologiens viktigste læresetninger.

      Er det godt ment er det bra!
      Med klem og kos fra Giske og Grande og alle de andre 68-frelste rovdyrene.

    • Karl Heistad

     Hun har bare benyttet en av få sjanser til å få seg litt snaddestang. Hvem ved sine fulle fem…….

    • Graciela Nilsen

     Aldersforskjell viser at hun kunne være mor hans! hva kalles det da?

   • eDmulig

    Enig. Blir du politiker, begrenses ditt seksuelle handlingsrom. Din seksuelle aktivitet blir ‘allemannseie’. Sprøtt, men slik er det bare. Forstår du ikke dette, eller vil du ikke forstå, blir konsekvensene deretter. TG sin sak handler ikke om juss.

    • Marcus_T

     Clinton dreit jo tynt i det !

   • Tore Halsa

    Det er ihvertfall i grenseland, så lenge hun konsekvent omtaler, og ønsker at Afghanske 18 åringer skal behandles som barn. Den berusede gutten hun hadde samleie med var jo enda to år yngre.

   • Olaus Trøgheim

    En full 16-åring! Klart det fort er noe ulovlig her.

    • Jan Koltveit

     Olaus,da er det begått mangehundre tusen forbrytelser(ulovligheter) her til lands siste tiårene.

     • Olaus Trøgheim

      Selvsagt. Men her kommenterte jeg en påstand om at intet ulovlig hadde skjedd.

     • Henning Nielsen

      Hva består ulovligheten(e) i, dersom du mer at det har forekommet?

     • Arne Aksel Wikestad Sørensen

      Men…. har ikke forskjellen slått deg: Dete her er mennesker som har planer og vyer om en plass i landets lovgivende forsamling! Ser man ikke forskjellen?

    • Henning Nielsen

     Begrunn hvorfor det er klart at det «fort » er noe ulovlig her, fra Grandes side.

     • Olaus Trøgheim

      Hvor har jeg sagt det?

     • Arne Aksel Wikestad Sørensen

      Nå var ikke dette til meg, men jeg tillater meg å svare: Lovbruddet her er som følger: man serverer ikke barn alkohol, da dette kan straffes med bøter og eller fengsel. Hun er rikspolitiker og hennes dømmekraft burde være mye større enn som så. Men, uansett sak så er gjennomgangstonen den samme: Rikspolitikere, barn, alkohol og sex. Ta bort alkoholen fra ligningen så forsvinner også hangen til sex da dømmekraften til de voksne ikke er redusert til kåtskap og fyll. 🙂

   • Restiamo_Umani

    Vel, lovene ble jo endret litt etter Søviknes-saken.

    Han kunne ikke straffes siden jenten var over den seksuelle lavalder.

    Å sjenke mindreårige umyndige personer full og så utnytte dem seksuellt (med tvilsomt samtykke) var ikke forbudt.

    Men på det tidspuktet Grande gjorde det samme sidestilles dette med voldtekt.

    (Om det var hun selv som ga alkohol til gutten spiller vel ingen rolle?)

   • Knut

    Det var høylydt sex ute på en åker, hvordan vet vi at han ikke ropte «hjelp, hjelp»
    De var fulle, hvem skjenket det lille barnet på 16 år som er halvparten så gammel som De som Grande kaller asylbarn.

    Hun kan ikke bli minister etter dette ble kjent. Merkelig hvor tyst det er fra VG, Dagbladet og Aftenposten.

    • Mediene består av mange venstrefolk som ønsker at partiet skal gå i regjering.

    • NilsNoldus

     Raddismedia vil ta den borgelige regjeringen etter at Trine er blitt statsråd.

   • Jens Janssen

    Undres på hva samfunnets reaksjoner ville vært om en mannlig partileder på 38 år hadde hatt frivillig sex med en full 16 årig pike i en grøft. Operer vi med doble standarder? Likestilling?

  • Psycho Joe

   Bare graden av hedonisme ved å ha sex med en FULL 16 åring FORAN andre mennesker er så usmakelig at de fleste vil kaste opp litt i munnen.
   Dette er folkevalgte i det politiske systemet vårt, ikke swingers på en skitten brun klubb i Oslo.

  • AJansen

   Kanskje ikke ulovlig ung, men ved beruselse av ulovlige rusmiddel (for han), klart straffbart. Ingen overraskelse at han ble traumatisert..

 • Doremus

  Rykter? ROFL. Dette er faktum! Det er spesielt å se hvordan Lars Sponheim og TS Grande gjemmer seg. Men som ordtaket sier; den som tier, samtykker. Peace out!

 • zandman

  «Gutten opplevde ettervirkningene som traumatiske, men har lagt det bak seg. Familien ønsker ingen oppmerksomhet om seg selv.»

  Ja,dette må jo ha vært traumatisk.Kan ikke skjønne noe annet.Særlig for en ung og uerfaren guttunge.
  Og så på en åker.Kanskje Grande bør melde overgang til Senterpartiet.

  • 1velger1234

   Dette var for gutten en beseiring han ikke kunne skryte av.

   Forresten, var det ikke alminnelige toalettfaciliteter i bryllupsgården ettersom gutten måtte slå lens i åkeren?

 • eDmulig

  Saken forsøkes selvsagt å ties ihjel. Skjer trolig ingenting før msm begynner å grave. MSM vil ikke gi Resertt kred for saken, da den kommer fra ‘feil side’ på den politiske skalaen.
  Kanskje det begynner å skje noe dersom saken deles flittig i sosiale medier. Hvordan går den der Resett?

  • Olaus Trøgheim

   I de få kommentarfeltene som legges ut under politiske saker i msm for tiden slettes alle ymt om dette fortløpende.

  • NilsNoldus

   Bare vent til Trine blir statsråd, da dukker saken opp i MSM. Det er planen.

 • Ulrik Nyborg

  Kan Grande få en plass i Regjeringen dersom hun går løs på unggutter?
  Hadde det kommet fram at et mannlig regjeringsmedlem hadde hatt samleie med en 16 år gammel jente,ville det nok vært kroken på døra.
  Det ironiske i saken er at Grande konsekvent kaller 18 år gamle Afghanske asylsøkere for gutter,hva kaller hun da en 16-åring?

  • Ingvild A. Eide

   Vart ikkje kroken på døra for ein viss oljeminister…

   • Ulrik Nyborg

    Hadde han sittet i regjering når det skjedde,hadde han nok måttet gå av,og ambisjonene hans ble satt på vent i minst 10 år.

    • Ingvild A. Eide

     Han burde aldri fått ein plass i regjering.

     • Ulrik Nyborg

      15 års straff burde da være lenge nok? Eller er du tilhenger av dødsstraff?

     • Ingvild A. Eide

      Eh… Nei.
      1. Lovene har endra seg. Hadde det skjedd i dag, kunne det fått strafferettslege følgjer.
      2. 15 års straff? Han sat som ordførar i Os alle desse åra….

     • Ulrik Nyborg

      Hva sier du nå da,når det er bekreftet at helten din i en alder av 38 år hadde samleie med en beruset 17-åring?

   • AugustPetersen

    Jo utestengt fra rikspolitikken i 15 år.

    • Ingvild A. Eide

     Men ordførar i 17 år. Og han burde aldri hatt høve til å få kome inn i rikspolitikken, særleg ikkje i eit av dei høgaste verva ein kan få i dette landet.

   • Blurb1000

    Jeg venter på svar. Hva koster medlemskap i Unge Venstre?

    • torstein

     1 krone på avbetaling?

     • Fjonas Rahr Røre

      Det var dyrt. Hos Arbeiderpartiet får man betalt for å bli medlem

    • Marcus_T

     Jeg er 70, kan jeg melde meg inn også?

    • PDE

     Din udødelige sjel.

   • Henning Nielsen

    Var han oljeminister den gangen?

    • Ingvild A. Eide

     Han burde aldri hatt muligheten til det, etter det som skjedde. Og ikkje kom her og sei at han fekk straff. Han sat som ordførar i 17 år.

   • Ten4

    Så nå gjelder plutselig ikke #Metoo lenger?

    Forskjellen mellom de to sakene er enorm: Søviksaken ble en storm i media (det gjaldt jo FrP), mens Grande ble dysset ned, og dysses fortsatt ned.

    • Ingvild A. Eide

     Forskjellen er at Søviknes-saka skjedde på eit partiarrangement, med eit veldig skeivt maktforhold der Søviknes stod i maktposisjon til å styre over jenta si vidare politiske karriere.

     Grande-saka, dersom den er sann, har skjedd på eit privat arrangement – med ein person ho ikkje står i eit profesjonelt maktforhold til. Ergo er det ikkje ei politisk- eller parti-sak. Eg er einig i at det ikkje er særleg moralsk eller lurt, men det er ein distinktiv forskjell.

     Eg meiner heller ikkje at Søviknes burde få sitta i regjering. Han burde aldri få høve til det. Eg kommenterte berre innspelet om at dette må bli kroken for døra for Grande, noko som ikkje er sjølvsagd all den tid Erna har skapt presedens med å setje Søviknes inn i regjering.

   • gunhild gunheim

    Bare det er venstresiden det er snakk om så er alt greit.

    • Marcus_T

     Helt til tunga går helt ned i halsen.

  • tomnico

   Venstre håper vel på at, dersom de lar være å svare på spørsmålene, vil saken dø hen i skyggen av ‘Giske-Gate’ og at utdaterte MSM vil dekke over -i god gammel tradisjon.

   • suverent

    Stakkars gutten, er vel flat i dag.

  • Hun kaller de ikke for gutter. Hun bruker konsekvent barn både opp til 18 år eldre..

   • Ulrik Nyborg

    Du har rett,og det gjør saken om mulig enda verre for Grande.

   • MrZeroG

    Ja, og «barna» søker plutselig om familiegjenforening med fire koner og ti unger

  • Gulosten

   Hvorfor tror du egentlig at Grande er så opptatt av skjeggbarn og øke tilgangen på på menn fra Afrika/Asia?

   Resett har vel egentlig gitt svaret.

   Grande ville huse «flyktninger» i sin leilighet, tror flere gjorde seg sine tanker om det.

   • Harald

    Når man forgriper seg på ungdom under den seksuelle lavalder, så er det vel ett ord for slike overgrep. Husker ikke helt i farten, men det begynner med «p» og slutter på «fil».

    • megselv

     slå opp den alderen, kanskje?

    • Gal Person

     Den sexuelle lavalder er 16 år i Norge, men for sex-salg og deltakelse ved porno er den satt til 18 år.
     Pedo betyr barnlig og er referanse til unger som ikke har nådd puberteten og de som har dragning mot disse er pedofile.

     • Bjarne Betjent

      Ettersom Trine konsekvent omtaler unge asylanter; allen menn på 18 år og eldre som barn, må vel det samme gjelde en norsk 16-åring?

      I så fall har hun skjenket full et barn og hatt sex med barnet etterpå.

      Hvis en manlig politiker hadde gjort dette, ville det blitt bråk. Spesielt hvis han tilhørte høyresiden i politikken. Bare spør Søviknes……….

    • Fjonas Rahr Røre

     Ja, min kommentar ble slettet, jeg vil ikke ha politikere med p……. tendenser. Trine SKAM Grande bør trekke seg

     • Marcus_T

      Synes jeg ikke Fjonas. Den som er ren, han kaste den første sten.

    • IMEI

     edo

    • Marcus_T

     Ærlig talt, denne var OVER sexuell lavalder. Eller har du tuklet med fødsesattesten hans?

     • MrZeroG

      Det er jo ikke seksuell lavalder som er tema, men aldersforskjellen og det asymmetriske i forholdet for å bruke et utsagn brukt mot Giske.

     • Olga Helgersen

      Gutten ble skjenket-ble tilbudt-noen kjøpte alkohol-en voksen utnyttet situasjonen.

    • Kartoffelmao

     Nei, overgrep på kjønnsmodne mindreårige kalles hebefili.

    • Hurlumhei

     Å kalle noen p….il uten annet enn rykter å basere ytringen på, det er ærlig talt lavmål.

   • Wingsoftime

    Traumer på traumer, stakkars guttepjokker!

   • megselv

    For et uvanlig ekkelt utsagn

  • Thomas Hansen

   Smågodt?

  • gunhild gunheim

   Du snakker om råkåte kvinnfolk! Er vel derfor de så gjerne vil ha «asylsøkere» her, de har jo ikke annet å gjøre.
   Hun der burde dermed ha forspilt sine sjanser for all fremtid i norsk politikk!

  • Svein Sørli

   Søviknes sitter i regjering å han hadde seg med ei 16 år gammel jente.

   • Marit

    Ja, nå etter fratatt verv i FrP og mange år på sidelinjen. Ønsker du lik behandling og likestilling så må da Grande gå fra alle verv og vente mange år før hun kan få slike stillinger igjen. Hun kan ikke sitte nå i en regjering.

  • Gudrun Gremnes

   En 16-åring er et objekt for henne.

  • zazo

   Du må ha en usedvanlig dårlig hukommelse, eller er det nytale hvis man nevner Søviknes?

  • John Conner

   Jammen er det forskjell på folk, spesielt om de kommer fra motsatt fløy i Politikken.Noe tilsvarende gjorde at Terje Søviknes ble utestengt fra Rikspolitikken over lengre tid.

 • StemmerBlankt

  Noen er likere enn andre…
  Rart ikke A-mediet Nettavisen med en V-sympatisør som redaktør har dekket saken?

  • Olaus Trøgheim

   Eller at INGEN aviser skriver om de andre AP-toppene det er varslet om. Kvinnenettverket bryr seg KUN om Giske. Andre topper de har i sin midte er det ikke så farlig med. Er det noen kvinner det er varslet om tro?

  • Roy Thorbjørnsen

   Hvis ikke jeg husker feil, så stemte Stavrum taktisk Venstre. Sånn sett skulle det ikke være noen grunn til at han ikke skulle viderepublisere med referanse til Resett. Skjer vel noe de nærmeste timene sikkert.

   • StemmerBlankt

    Stavrum har flagget sin støtte til Venstre gjennom i allefall to valg, og forklart hvorfor.
    Er ikke kun taktisk, men fordi han også er mest enig med Venstre i de sakene som er viktigst for han.

    • Roy Thorbjørnsen

     Ok, i såfall sitter han nå i skjærsilden og må velge mellom pest eller kolera. Han bør uansett publisere, ellers vil dette bli brukt mot han for hva det er verdt. Skei Grande er ikke Venstre, de klarer seg utmerket godt uten henne.

 • bitten

  At Venstre viste om ryktene at Grande hadde med seg en så ung gutt med alt for mye kos ,
  gjør denne skandale saken her ikke noe bedre i fra dette partiet der .
  Venstre kan vel ikke være betjent med å ha en partileder som Grande ,
  som går på barnerov etter veldig unge gutter .
  Men man vet så til de grader nå, hvorfor Grande har lagt sin store elsk på unge migranter ,
  som hun ønsker mest mulig av inn til hele samfunnet .

  • Svartnebb

   Resett må finne ut om ho har afghanske gutter boende i kjelleren eller om det er et mottak i nærheten hvor ho viser sin godhet.

 • BurreBarsk

  Er ikke dette litt å koke suppe på en spiker. En ung gutt har vært full nok til å ha sex med fleskesmukken Grande. Det eneste ulovlige her er at han har drukket alkohol.

  • Olaus Trøgheim

   Hva ulovlig har Giske gjort?

   • invernes

    Faktisk ingenting ! alle damene var godt voksne og de var som fulle kjerringer generelt i Norge , kort sagt grisete kjerringer.

  • lovåundre

   Det er ikke ulovlig for 16 åringer å drikke alkohol i Norge.
   Hadde det vært forbudt for dem under 18 å drikke og kjøpe alkohol i Norge hadde dette kanskje ikke skjedd.
   https://no.wikipedia.org/wiki/Aldersgrense_p%C3%A5_alkoholkonsum

   • Blurb1000

    Gå og les en bok.

  • Arne Aksel Wikestad Sørensen

   en ansvarlig voksen person med ambisjoner om å være med og lede landet ville vel sendt dette barnet på fylla hjem til sine foreldre?

  • knut e. berger

   Hverken Grande eller gutten har gjort noe ulovlig. Saken dreier seg ikke om det. Det er ikke alt som er dumt, som er ulovlig. Heldigvis 🙂

 • Leif

  Ordet «rykte» kan ikke brukes om en hendelse som faktisk har funnet sted, som er bekreftet av offeret m/familie og der det er vitner.

 • Tore Berg

  Dette skal åpenbart ties i hjel.

 • Joseph Ramah

  Et videoopptak fra NRKs P3 Morgen ca 23.20 minutter inn i sendingen kan muligens supplere inntrykket av at Skei Grande liker nærhet av unge menn. Det må nevnes at intet ulovlig skjedde i denne video. Men dog allikevel. En kommende minister? Montro hvor raskt denne blir fjernet av NRK?

  https://tv.nrk.no/serie/p3morgen-paa-tv/mynr50000715/06-05-2015

  • Avatar

   Han «giggoloen» tror jeg de har fått billig. Forøvrig en veldig upassende practical joke på feil person, men det var vel hele poenget til NRK å vise hvem som var sjefen.

 • Robin Haug

  Utrolig at såpass mange behendig «glemmer» at Grande er politiker og ikke en hvermannsen fra nordtrøndelag. Slik håper de å gjøre saken likegyldig. Faktum er imidlertid at hun er politiker og leder. Grande ser seg selv som å representere oss.

  Vi må stille oss spørsmålet: er det slik vi ønsker oss representert, og representerer slike holdninger oss? Da skjønner man fort hvor alvorlig saken egentlig er. Så må man definitivt i aller høyeste grad også ta innover oss sikkerhetsaspektet, som Lurås påminner oss om.

  Jeg håper flere kan få øynene opp for hvor alvorlig denne saken er.

 • invernes

  Så det er derfor Grande skal bli minister for oktober barna ? men Grande blir nok meget skuffet for ingen av oktober barna er 16 år eller yngre, de er 30+ og alt for gamle for Grande.
  Men fra spøk til alvor, om det stemmer at Grande har skjenket en 16 åring full for deretter å ha forgrepet seg på han i en potet åker er dette en klar kriminell handling.
  Enda mer alvorlig er det at Venstres politiker gruppe sto rundt de og heiet på Grande.

  • Henning Nielsen

   Det er vel opplyst om at begge hadde drukket. Kan ikke se noe om at Grande skjenket gutten full, det ville vært ulovlig. Heller ikke at hun har forgrepet seg på ham. Gjensidig frivillig er det som blir referert, IMO.

   • Rune Valaker

    Vel Resett har fått denne gutten til å bli et «offer» uten at hva som gjør han til «offer» er forklart, var det tvang inne i bildet er det voldtekt. Og bare så det er nevnt; det er ikke ulovlig for 16 åringer å drikke alkohol. Og det er ikke grenser for hvor uvitende og pripne Resett har blitt. Kommer det som et sjokk at 16 åringer drikker alkohol i trønderske bryllup?

    • Infowarrior

     Er han ikke et offer da?
     Hvis din datter ble presset nedi i en åker og tvunget til sex så hadde det vel vært et overgrep?
     At forholdet ikke er anmeldt er ikke formildende. At Grande ikke besvarer resetts henvendelse gjør heller ikke saken bedre, hun bare utsetter problemet.

 • DrD .

  Menneskets (og alle dyrs) mening med livet er å spre sine gener videre til neste generasjon.
  Kvinner som nærmer seg overgangsalderen med stormskritt får ofte baby rabies, de blir helt desperate etter å bli befruktet.
  Med dagens samfunn og liberale sosialistiske politikk blir kvinner lurt/presset/oppfordret til å studere og satse på karriere, mens familie og barn blir satt på vent.
  Når man ser på at kvinner med barn ofte oppleves som lykkeligere har det en helt naturlig forklaring da de har oppnådd sitt biologiske mål.
  Ser man på «menn (i alle aldre), vil de alltid velge ferske egg» (Filosof Stefan Molyneux). Etablerte menn i 40-50 årene vil heller ha kvinner som er fruktbare i 20 årene enn de som nærmer seg overgangsalderen og som har sterkt begrenset fruktbarhet.
  Når kvinner kombinerer en usunn livsstil med høy alder er det relativt få menn som viser interesse. Da kan det være lettere å finne et umodent men biologisk funksjonsdyktig eksemplar å forsøke å bringe genene sine videre med.

 • SnakePlissken

  Hun kan få steke i sitt eget fett. Moralens vokter liksom. Hallo? Den saken her kommer ikke MSM utenom, da mister de i så fall den lille troverdigheten de måtte ha igjen. Jeg må jaggu ut og kjøpe mer popcorn.

  • Henning Nielsen

   Det er UTSOLGT!

 • Leon

  Kanskje på tide at Trine Skei Grande går av? Spiller pokemon i forsvarsmøter, jobber aktivt for svenske tilstander i Norge, og nå dette.

 • Psycho Joe

  Dette begynner å bli veldig interessant. Hvis massemediene går inn for å tie denne saken ihjel(som det virker som de vil gjøre), så vil det belyse for befolkningen at media sensurerer og selektivt velger hva som deles til allmennheten.
  Saken har allerede gått viralt på facebook så ordet er ute og jungeltelegrafen er nå i full sving.
  Hvis dette fortsetter å dysses ned så vil det sparke i gang spekulasjoner og potensielt svekke MSM sin troverdighet til nivåer som vi aldri har sett før i dette landet.
  Dette har potensial til å bli en akilleshæl for mediaeliten hvis de nå ikke spiller kortene sine riktig.
  Hvis alt dette spiller seg ut på den riktige måten så finnes det potensial for å fremprovosere en form for paradigmeskifte i dette landet.
  Jeg håper 2018 er det året som vi får den offentlige oppvasken Norge så sårt trenger.
  Lykke til Lurås og resett, vi støtter dere 100%.

  • Avatar

   Beviser bare hvem som har venstresiden i lomma. Media!
   Den 4 statsmakt er vesentlig mektigere enn folk forstår. De har en ståltråd rundt noen og enhver sine genitaler. Var det ikke KGB som var så kjent for sånt?

   Kan vel i samme slengen nevne at pressestøtten i dette landet er ABNORM i forhold til folketall. Pushet opp av nettopp, venstresiden…

  • 1velger1234

   TSG har umuliggjort sin posisjon som samfunnsrefser og hytting med en moralsk pekefinger. Jeg ler meg fordervet, og må innrømme at jeg godter meg. Denne dama har alltid stått for meg som totalt ufordragelig, og det var før jeg visste at hun var i stand til å ha seg med en 16-åring i en potetåker og i fullt påsyn, mens de begge var dritings.

  • Frode Verningsen

   Redaksjonssjefen i NRK innrømmet jo dette etter en faktisk.no sak. Sitat:
   » Vi mener vi er nøytrale, samtidig følger vi et kompass. Vi ville f.eks aldri omtale en forskningsrapport som sår tvil om menneskeskapte klimaendringer «.

   De vil ikke engang omtale noe som ikke passer inn i deres ideologi. Deres jobb er jo å informere folk, så folk kan gjøre seg opp egne meninger. Men her feiler de til de grader.

 • AugustPetersen

  Hvor lenge kan saken holdes varm på Resett? Tror det vil bli slik at blir den delt nok på sosiale media vil nok MSM være nødt til å ta den. Hvis ikke har de klart å tie den ihjel, slik som med svært mange andre saker. Document vil visst heller ikke ta i den, har jo utviklet seg en viss kjeglig mellom disse to nettstedene. I og for seg rart at A-media ikke tar saken, for å lette trykket imot Giske og forsøke å skade regjeringen mest mulig, mulig at de venter til TSG sitter på ministerposten sin. Barneminister Trine kan få det hardt..

  • Olaus Trøgheim

   Det er heldigvis ikke lenger slik at bare fordi msm ikke skriver om det så vet ikke folk om det. Tror nesten hele Norge vet om dette nå.

   • AugustPetersen

    Viktig å dele den på sosiale media.

 • Larsen

  Skal bli artig å se hva disse opplysninger gjør med Venstre i regjering, skulle tro dette var langt verre enn det Giske har gjort.

 • Lyton Bunte

  Tror gutten kan prise seg lykkelig over å slippe voldtektsanklager.

 • PolitiskUkorrekt

  Det er nesten noe konspiratorisk som går igjen i denne saken all den tid at Venstre selv kan velge å «overse» den, samtidig som det virker som at de vet at ingen av de andre mediene vil skrive om den.
  Her lukter det stygt, og vel så det.

 • Minner til for veksling på modne kvinner på reise i Ghana….

 • Aleksander Brestrup

  Grande-sake er i høyeste grad politisk interessant!

  Politikeres seksuelle tabber og overtramp gjør dem særdeles utsatt for politisk og økonomisk press.

  En kan lett tenke seg at selskaper eller nasjoner kan utnytte slike ukjente saker til å presse fram politiske avgjørelser og valg.

  Det som også er interesant her er at Skei Grande har benektet internt at hendelsen fant sted.

  Velgerne kan tåle tabber som blir erkjent…

  Men vi kan ikke tolerer LØGN!

 • DemokratiNå!

  Frk Grande har nok vært et nyttig redskap for norske journalister og redaktører i årene etter at dette ble kjent i norske redaksjoner. Det er nok lett å komme litt på defensiven når det kommer til å fronte saker der venstre er uenig med media, spesielt når man vet at man når som helst kan risikere å måtte lese om pløying i potetåker i Trønderlag med umodent redskap i morgendagens aviser…

  • tomnico

   MSM har nok hatt et solid pressmiddel mot TSG som kan være forklaringen på Venstres mange merkelige avstemminger i Stortinget.

   • DemokratiNå!

    Helt klart. Etter at Grande overtok som partileder har vel ikke Venstre vært på kollisjonskurs med media i en eneste sak som jeg kan erindre.

   • Vulpert

    Kanskje det er derfor hun, og partiet, kjemper for – hjelpeløse «barn» som helt alene har reist halve verden rundt…

 • Nå har Resett.no i alle fall fulgt opp innledende artikler og dokumentert like godt anklagene mot Trine Skei Grande som de etablerte mediene med VG i spissen har gjort mot Trond Giske, og når de gamle mediene ikke griper fatt i saken om lederen i Venstre, bekrefter det indirekte at de medvirker til et politisk renke- og narrespill for å fjerne en nestleder i Arbeiderpartiet av en eller annen grunn. Og ikke kan påberope seg nyhetsjournalistiske motiver.

  Det er jo fra dypet slike skifter av ledere på bakgrunn av fordekte motiver skjer gjennom bedragoperasjoner i Norge, og slik har det vært siden mellomkrigstiden, og er for så vidt godt kjent for oss som har hatt høye stillinger i arbeiderbevegelsen i Norge.

  En forutsetning for rasjonalitet er at like tilfeller behandles likt, og har en først gått over grensen for hva som ble dekket i pressen før, må du også si B, når du har sagt A.

  Hvis det er noe hemmelige tjenester både hjemme og ute følger med på, så er det politikeres og andre kjente og inflytelsesrike menneskers seksualliv.

  Dette er noe av det første hemmelige tjenester griper fatt i, og er du homofil, pedofil eller har et utagerende seksualliv samtidig som du gir inntrykk av å være det motsatte og kanskje kristen, danner slike sårbarheter et godt grunnlag for utpressing.

  Trine Skei Grande er blitt nektet innreise til Russland, blir det sagt, og da ringer alarmklokkene hos meg, for jeg kjenner KGBs metoder og det er å gjøre det stikk motsatte av normalt. Å nekte noen innreise er en indikasjon på maskering av noe viktig i slike tilfeller hvor det åpenbart ikke foreligger noen saklig grunn til det ellers.

  Så Trine Skei Grande er interessant. Egentlig langt mer enn Trond Giske på mange måter, og Resett.no har jo fortalt noe som er sant åpenbart, og i en sikkerhetspolitisk og forsvarsmessig sammenheng er slike saker relevante. Særlig når partiledere i Norge ikke har gjort noe annet enn å vandalisere alt som vi har av forsvar og sikkerhet i løpet av de siste tjue årene.

  Du skulle tro at alle hadde vært i åkeren med en seksten-åring og blitt fanget av KGB.

 • NilsNoldus

  Bra at Resett setter fokus på dette. Slike personer kan ikke bli statsråder, og bør heller ikke sitte på tinget.

 • Tori Miko

  Men er det et offer? Var han politisk aktiv? Var hun i en maktposisjon? For det er snakk om frivillig sex. Og det å angre dagen etterpå fordi dama ikke var fin nok er ikke greit.

  • Arne Aksel Wikestad Sørensen

   Han var et alkoholpåvirket barn og hun var den voksne. I tillegg er hun også rikspolitiker.

 • Terje Søviknes gjorde det samme med en 16 år gammel jente og det ble det et landsomfattende kjempesirkus av i flere år, og rettsak og det hele. Lenge før den populære metoo kampanjen! Men, Grande tilhører jo den korrekte eliten, det glemte jeg..

 • Knut

  Kan Grande bli minister etter å ha skjenket en 16 åring alkohol for deretter å ha misbrukt han seksuelt? Høylydt sex ute på en åker også da gitt…….

  Da vet vi alle hvorfor Grande vil beholde alle asylbarna. Litt vel egoistisk å kun tenke på seg selv.

 • Panzer

  Jeg spurte for en stund siden om noen visste om politikere blir sikkerhetsklarert og om de skriver under på en egenerklærering?
  Noen som vet?

  • Arne Aksel Wikestad Sørensen

   ja, i følge michael tetzhner ( stavefeil? ) så må man ha høyeste sikkerhetsklarering i norsk rikspolitikk.

   • Olaus Trøgheim

    Svjv ikke stortingsrepresentanter.

  • oliver

   Det er tidligere her på Resett blitt opplyst at politikere ikke undergår sikkerhetsklarering.
   Egenerklæring vet jeg ikke noe om, men slike erklæringer går gjerne på lovnad om lojalitet på ære og samvittighet, og brudd straffes i verste fall med oppsigelse.

 • Gal Person

  Da får vi håpe Erna stopper samtalene med Trine om Regjeringsdeltakelse, Norge og det norskefolk fortjener bedre enn dette! Det er nesten så en ikke tror det er mulig og bør føre til at Trine forsvinner ut av rikspolitikken prompte, skamme seg skulle hun og bør få forbud mot å nærme seg små gutter.. Desperate kjerringer har ikke noe i styringen av landet å gjøre, ikke har hun noe å bidra med uansett. Jeg er traumatisert av dette og det skal litt til..

  • Tore Halvorsen

   Vanskelig å se for meg at Erna skulle inngå forhandlinger med en potesiell overgriper, det vil nok skadet henne og Høyre. Man kan ikke ha så dårlig dømmekraft og samtidig lede landet. Men man vet jo aldri, kanskje hun også er litt mannebisk og synes det er greit å…ja, du vet, å utnytte gutter og menn. Den nye vinen, matriarkiet 😉

 • Aleksander Brestrup

  Resett klater på Storyboard….

  Noe av det mest fantastiske å observere er fraværet til MSM!

  FAKE NEWS – det er også det som de forbannede i MSM nekter å opplyse om!

 • pandor99

  Norge bør nå styres av evnukker som det gamle Kina – eller av roboter med kunstig intelligens.
  Da slipper vi disse sakene ang menneskelig kjønnsdrift som beskjemmer vår hverdag.
  Eventuelt kan kvinnenettverket i AP overta helt.

 • Synøve Siskan Utne

  Hva slags bryllup er det egentlig de feirer i trøndelag ?

  • Tore Halvorsen

   Karsk.

  • 1velger1234

   Kan så si, og jeg gjentar min etterlysning av ordinære toalettfaciliteter i bryllupsgården, slik at man risikerer seksuelt overfall ved å bruke åkeren.

 • Tja. Hva er forskjellen på denne saken og Søviknes-saken?
  Søviknes har måttet betale dyrt og lenge for sin feil, og man må vel forevente at politikere behandles likt?

 • Stian Guttormsen

  Det er enda godt det ikke dreier seg om at en 38 år gammel mann og tillitsvalgt i FrP pulte ei full 16 årig jente ute på åkeren i påsyn av vitner når hun forsøkte å svippe ut en tur for å tisse. Krigstypene i Dagbladet ville ikke gått av moten igjen på lange tider.

  • John Magne Trane

   Jeg tror de ville lagd utbrettsside av forsiden, for å få plass til den aller største fonten på krigstypene.

 • Jonny Solem

  For første gang skal jeg stemme Venstre ved neste valg. Ikke bare fikk de fjernet teslaskatten, men nå har Grande vist at hun står opp mot nypuritanismen, som er i ferd med å ødelegge bestemors kamp for kvinners rettigheter for snart 50 år siden.

  • Larsen

   «Godt» å se Grandes oppførsel av noen er så til de grader forbilledlig at de faktisk av nevnte grunner vurderer å stemme Venstre for første gang.

  • Marit

   Du passer sikkert godt inn.

 • Rune Valaker

  Det er ikke verken uvanlig eller ulovlig at 16 åringer drikker alkohol, særlig i trønderske bryllup.

  Det er ikke uvanlig eller ulovlig at yngre gutter forsyner seg av eldre kvinner og omvendt.

  Det er ikke uvanlig at folk gjør dumme ting i fylla, og angrer.

  Det som er uvanlig er at Resett nå i tre oppslag fortsetter å tyte om denne episoden og endog har funnet ut at gutten er et «OFFER» – hvilken straffebestemmelse gjør denne gutten til et offer? Påstår Resett at Grande voldtok gutten ved at det ikke var frivillig?

  Hva annet gjør han til offer?

  De såkalte MSM fortsetter å tie, og det er bra. Norsk presse har en forbilledlig grense mellom privat og offentlig når det gjelder politikeres underliv,og bør fortsette denne linjen.

  • Arne Aksel Wikestad Sørensen

   Ehhhh…. barnet var 16 år og påvirket av alkohol og hadde sex med en rikspolitiker som her egentlig burde ha sendt barnet hjem til sine foreldre i og med at barnet var berusetm hvilket barn ikke har lov til åbli etter loven hun selv har ambisjoner om å bli en av forvalterene av. Ser du ikke forskjellen her?

  • Larsen

   En godt voksen rikspolitiker som har sex med en full purung gutt på 16 år i en åker er noe som skal ties ihjel???

   Er vel ikke Venstrevelger du?

   • Rune Valaker

    Samme tåpelige argument som alle nokksagtene ovenfor, hva er galt med å ha seg et knull i en åker hvis det er det en tenner på, husk at dette dreier seg om trøndere.

  • Aleksander Brestrup

   Skjulte seksuelle blemmer er eldste trikset i boka – for å presse politikere.

   Derfor er dette ikke en «privat sak»…

   Kanskje dette var en grunn til at Grande ikke fikk visum til Russland?

   «VI har noe på deg Grand»…

   Hun er «unfit» som minister nå…

   • Rune Valaker

    Bullshitt, dette honningkrukkeargumentet til Lurås kan benyttes som unnskyldning til å oute ethvert rykte om en politiker – holder ikke.

    • Aleksander Brestrup

     Eh…. jo, det holder, men ikke for deg…

     • Rune Valaker

      Logikken her er håpløs og selvmotsigende. For det første kan da pressen benytte ethvert rykte – sant som usant – til å skrive hva de vil om politikere. Og unnskyldningen, jo hvis ikke pressen gjør jobben sin kommer FSB og driver utpressing.

      Men enda viktigere; tror du ikke at PST og regjeringsapparatet for lengst vet om denne historien som i følge Lurås skal være kjent både i pressekretser og i det politiske miljøet? Hva kan da FSB true med? At de skal få Lurås til å omtale det offentlig? Vi ser jo at norsk presse for øvrig nekter å gå inn på den grisejournalistikken Lurås nå åpner for.

      Det eneste jeg ser med denne saken er at Lurås ønsker å forflytte grensen for hva som er offentlig og hva som er privat. Denne grensen synes jeg norske medier håndterer helt OK, jeg vil ikke ha den dyneløfter journalistikken som eksempelvis preger britisk presse.

     • Aleksander Brestrup

      Jeg finner det helt relevant at Resett trykker en bekreftet, klanderverdig hendelse med gode kilder. Det er betyr noe for meg når jeg skal stemme.

      At det ikke betyr noe for deg – er din sak…

  • invernes

   Er du en Venstremann ? jeg vet ikke i hvilken gal verden du har vokst opp i men der jeg vokste opp var dette helt uvanlig og komplett unormalt.

   • Rune Valaker

    Nei, jeg er ikke venstremann men vil ikke la politikeres sexliv bli noe tema i den offentlige debatt. Og jeg er for så vidt ikke uenig i det du sier, min oppvekst og erfaringsbakgrunn er heller ikke preget av at folk ligger høylytt og har seg i potetåkere, men jeg er heller ikke fra Trøndelag.

  • oliver

   Hva er ulovlig? Irrelevant spørsmål i denne settingen. Som det er blitt sagt tidligere er det ikke moral eller norsk kriminalisering som er poenget.
   Det er det heller ikke i Giske-saken.
   Synd på gutten, men dette gjelder beklageligvis ting som er større enn han og det kalles politikk.

   • Rune Valaker

    Feil, Giske saken dreier seg om ulovlig seksuell trakassering som er lovregulert. At en 16 år gammel gutt og en 39 år gammel kvinne har seg er fullstendig lovlig, særlig hvis det skjer frivillig i en åker.

    • oliver

     Så får du vise formell anklage om ulovlig trakasering. Nå snakker vi ikke om sladder og interne regelverk, men Norsk lov.

  • tore

   Dobbeltmoralen lenge leve! At TSG har et «upassende forhold» til en full 16 år gammel gutt er akseptabelt og greit, mens tafsingen eller de håpløse sjekkeforsøkene til Giske ikke er det? MSM viser sitt sanne ansikt. Som noen skrev her igår; tror du virkelig at pressen hadde vært like «hensynsfulle» hvis dama hadde vært Siv J? Bra av Resett!

   • Rune Valaker

    Og du forstår fortsatt ikke forskjellen mellom frivillighet og uønsket tafsing. At Resette har benevnt 16 åringen som et «offer» sier ingenting om hva som skjedde. Det er en subjektiv vurdering av Resett uten dekning i fakta og som svært mange synes å sluke ukritisk og rått.

    • 1velger1234

     Ifølge guttens foreldre har han hatt traumer etter overfallet i åkeren. Da er han et offer.

  • Infowarrior

   Mulig seksuelle overgrep er normalisert i politikerkretser.

   • Rune Valaker

    «Mulige» er et bra utgangspunkt.

 • Aleksander Brestrup

  Hva gjør de på Jeløya nå?

  Smugleser Resett og har gruppemøter uten referat…

  • Henning Nielsen

   …og sender tekstmeldinger til pressen?

  • Pål Sigland

   Der spiller de Pokemon Go Away.

 • Olaus Trøgheim

  I MSM. Altså på de offisielle nettsidene til avisene. Ellers finnes det massevis. Det er så mange nå at omtrent hele Norge trolig vet dette – unntatt altså tilsynelatende redaksjonene i MSM.

 • GoldenCock

  Hvor er se og hør, gutten kan få kjempehonorar.

 • Olaus Trøgheim

  Les hva du selv skriver; «det er da heller ikke noe ulovlig i denne episoden». Til din informasjon 16-åringer skal per definisjon ikke bli fulle. Hvem som skjenker hvem kommer ikke frem. Men det kan fort være noe ulovlig i «episoden».

  • Daniel Lyder

   16 åringer skal per definisjon ikke bli fulle næi.. Men det er ikke uvanlig at 16 åringer får lov av foreldrene å nyte alkohol i private tilstelninger osv. Uansett hva alle moralistene her sier, så er loven per definisjon ikke blitt brutt når det kommer til det seksuelle.. Det er 18/20 års grense for å kjøpe alkohol, men ingen grense for konsum.👍

   • Olaus Trøgheim

    Lag så mange stråmenn du ønsker.

 • Olaus Trøgheim

  Og hvor har jeg sagt noen av de ordene du prøver å legge i min munn?

 • lovåundre

  Det er ikke forbudt for 16 åringer å drikke eller kjøpe alkohol i Norge.
  Denne hendelsen viser oss at vi kanskje burde innføre ett drikke og kjøpeforbud for dem under 18 år.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Aldersgrense_p%C3%A5_alkoholkonsum

  • Roy Thorbjørnsen

   Skjenking, salg og utlevering av alkohol til personer under 18 år (20 år ved brennevin over 22%) er ulovlig.

 • pandor99

  Før kristningen av Norge var det vanlig at folk hadde rituelle samleier ute i åkrene for å få gode avlinger. Fruktbarheten måtte dyrkes både på det menneskelige og jordbruksmessige plan, egentlig var dette to sider av samme sak. Kanskje skikken lever videre.

 • torstein

  Trine, ifrå Overhallja, gjekk te angrep i fyllja på ein tenåring ho hadd skjænkt foill og låg med i ein åker i eitt bryllopp i Trøndelag, ka slags departmæint ska ho få i den nye regjæringa tå ho Erna, ska tru? Det må væl bli opprætta eitt nytt departmænt te hu då, så hu og Venstre fær plass ved kongens bord? Ska sjå om hu itj får ein minister tittel uten departmæint som hainn AP- politikarn ifrå Finnmark i si tid?

 • Astraios

  Media holder tyst om denne skandalen – fordi hele #metoo kampanjen er ment å ramme «middelaldrende hvite menn med makt».

  Den samme pressa som laget krigstyper og ramaskrik da guttungen Søviknes hadde seg med en 16 åring (og maser omatt og omatt om samme) holder kjeften lukket – fordi TSG er en kvinne.

  Norsk presse er høyst selektive når de skal personforfølge og lage heksejakt.

  Så kan vi spørre oss om vi vil ha politikere som er mer hellige enn paven? Ingen i pressa verken kvinner eller menn vil klare å leve opp til et liv i sølibat og kyskhet.

  Men sexanklager er en utgammel hersketeknikk – mye brukt av KGB og STASI, og nå et feministisk våpen.

 • Svein Pedersen

  Det virker som ingen partier, tar varsler om seksuell trakassering på alvor, men avskriver alt som rykter og dermed indirekte som usanne.
  Akkurat som Stoltenberg hjalp Giske i å dysse ned varslene mot han, får jeg inntrykk av at Sponheim hjalp Grande.
  Utrolig, hvor tolerante de er med hverandre -våre ‘elitepolitikere’ når noen dr.ter seg ut. Og hvor lite tolerante de lar staten være, mot vanlig folk som gjør noe dumt.

 • Feliciano

  Flott, så på og del.

 • Gal Person

  Nå skal jeg oversette dette til engelsk og sende det til BBC, CNN, Infowars og alle større aviser i hele den vestlige verden, Trine må stoppes med alle midler, på lik linje med da venstrevridde tipset BBC om at nå var naziene i FrP i en norsk regjering…

  • Cabman

   Veldig bra👍 Da får vi se responsen fra Jeløya og MSM når utenlandske journalister begynner å banke på💪💪💪

  • Larsen

   Et bra tiltak, dette skal ikke under teppet uansett hvor mye og hardt norske journalister ønsker det.

  • Vulpert

   Det var store ord fra Gal Person…
   Hold oss oppdatert.
   Hvis utenlandske medier omtaler dette, blir norske medier _nødt_ til å omtale saken.
   Spesielt fordi Norge som en Nato-nasjon kan få en statsråd som er et risikoproblem.

 • rettfralevra

  Samleie på en åker og det var starten på det » grønne skiftet » i Venstre !!

 • Harald

  Om ikke dette får konsekvenser når man ser utfallet av tidligere tilsvarende saker, så kan vi konstatere at det er forskjell på kvinner og menn (hvilket det da heldigvis også er), men i saker av denne art kreves det likebehandling. Hvordan V vil reagere vet ikke jeg, men Erna og Siv må gjøre det helt klart at et ministerpost er uaktuellt etter dette.

  • tore

   Enig. Det er viktig at Resett holder fokus på denne saken. Ingen av de øvrige ønsker å omtale dette upassende forholdet. Mon tro hvorfor? Passer det ikke inn i MSM sitt bilde? Ønsket om å beskytte Venstre og TSG som er en kvinne? Det er så dobbeltmoralistisk som det får blitt! MSM står fullstendig avkledd tilbake.

 • oliver

  Det at Lars Sponheim, som ellers både er frittalende og glad i medias spotter, skygger unna sier jo sitt.
  At pressesjefen i Venstre sier ikke å være forberedt på spørsmål i saken og heller ikke vil svare på konkrete og skriftlige spørsmål kan ikke tolkes annerledes enn at partiet ser det som en ubehagelig happening.

 • Nordboer

  Haha jeg ler meg fordervet……Og så Trine da gitt. hahahaha …lærer er hun visst også….Kan det være derfor Grandis er så hissig på å få skjeggbarna til landet…..? Jeg bare spør…..

 • Knut

  Tommel opp……..

 • Jan Olsen

  Høres nesten ut som hun har voldtatt det 16 år gamle barnet. Ble guttungen presset er det ikke annet enn voldtekt. Nå er han en voksen mann på 26 år, så han kan sikkert stå fram med sin seksualdebut med en fremtredende politiker. Skulle ikke forundre meg om denne kom i Se og Hør, som betaler vanvittig godt for en sånn historie.

 • Knut

  Når jeg sitter her og leser om den politiske venstresiden som har vist oss et slikt sinne mot Amerikas President helt uten sidestykke bare fordi han har snakket litt smågrisete om kvinner og så viser det seg at hele venstresiden i Norge slår han langt ned i støvlene.
  Venstre med en gammel dame på grensen til pedofil 38/16 og Giske i AP som har festet og klådd på unge jenter i alle år.
  Hvor mye mere er det folket burde vite om de som styrer landet vårt?

  Mine tanker går også til media som har tiet om dette i alle år. Hvor mye mere er det Aftenposten, Dagbladet, VG og de andre store avisene ikke forteller oss. Hvorfor lyver de og fortier sannheten for oss?
  Hele venstresiden står for fall etter at de har ødelagt nasjon etter nasjon med sine løgner. Endelig sprekker grunnmuren.

 • Jon Gulbrandsen

  Hvordan reagerer Erna nå, som aldri har kunnet tilgi Søviknes?

 • klaraklok

  Hvis hendelsen er sann og hvis «alle» så det, synes jeg det er utrolig at ingen stoppet det. Var gutten beruset kunne vel ikke voksne folk bare se på at dette skjedde? Det er mange som bør skamme seg hvis dette virkelig har funnet sted.

  • Cabman

   Enig! Håper de leser dette, og måtte djevelen sette seg i deres mentale tilstand! Stå fram, bekreft Resetts historie! Dere kan ikke la Trine med en slik umoral være med på å lede Norge- eier dere en viss form for skam, moral og samvittighet så bør dere stå fram💪 Shame on you😡

 • Hvor er VG, NRK, TV2, Dagbladet og andre nyhetesmagasin i Norge, det er som jeg har skrevet kvinner er ikke bedre de heller.

  • Frode Verningsen

   Faktisk hørte jeg intervju med bartendere (kvinnelige som sådan). De sa middelaldrende kvinner var mye værre på å klå på unge enn middelaldrende menn. Det verste med de var at de ikke sluttet når vaktene eller bartenderne ba dem oppføre seg. Da fikk de ansatte tilsvar som » Men, han er jo så søt » før kvinnene bare fortsatte å klå.

   • Ja hva har stått i mangt et blad kvinner som reiser alene på ferie til syden hvor enn det er de er vist verre enn menn de skyr intet for å få sex, ja de kjøper sex vist nok i stor skala sies det, når menn gjør det ja da er vi griser og det som verre er. Sex er den største driften i mennesket og det kan ingen si noe i mot at det ikke er tilfelle, det er bare slik. Noen har større drifter enn andre, som vil si større doser av testosteron eller hva det nå heter, det gjelder kvinne, østrogener og gestagener (progesteron) som menn vi er utstyrt med ikke like mye av disse stoffene, jo mer jo sterkere kjønsdrifter. Så spørs det bare hvem klarer styre seg når alkeholen går inn og vettet går ut, og er begge gift som treffes med store drifter ja da går det galt og rett til sengs, de klarer bare ikke styre sine lyster. Verden og menneskeheten er bare slik, som dyr som mennesker uten unntak. Vi menneske skal liksom være mer tenkende, men det er ikke alle som klare styre seg.

 • Kristine

  Jeg tror fremdeles ikke på noen ting av det påståtte bryllupet. Jeg stoler heller ikke på at telefonsamtalen med foreldrene er riktig gjengitt. Det finnes ingen beviser. Uansett så synes jeg de skal få fred når de ikke ønsker oppmerksomhet.

  • Henning Nielsen

   Det kales «collateral damage», og er en bagatell i forhold til hvordan pårørende til f.eks. drapsofre blir plaget av mediaoppmerksomhet.

   • Kristine

    Det hjelper ikke. Jeg liker ikke sånt.

  • Henning Nielsen
   • Kristine

    Den blir nok slette ganske raskt går jeg utifra. Folk virker jo helt hysteriske etter å få denne saken ut. Hva er vitsen? Familien og denne mannen ønsker det jo ikke. Og denne mannen skal dere liksom ha omsorg for?

  • Infowarrior

   Bare stikk hodet i sanden du, der ser du ingenting.

  • heimevernet

   «Uansett så synes jeg de skal få fred når de ikke ønsker oppmerksomhet.»

   Ja, det er lett å oppnå. TSG kunne ha holdt en pressekonferanse på et passende tidspunkt etter hendelsen og deretter kunne man ha latt den ligge. Det er TSG som har insistert på at saken skal ligge i luften. Ikke Resett.

   • Kristine

    Men når familien og mannen ønsker fred. Hva er vitsen med å plage de med dette? Jeg kjenner jeg får helt vondt. Ryktene sprer seg som ild i tørt gress til det ugjenkjennelige. Jeg har fått nok av både Giske-saken og dette. Jeg skulle ønske at slike saker kunne behandles i organisasjonen uten å lese om det i media daglig. Synes noen må ta vare på varslerne, Giske og familien og at rykter må ta slutt. Dette er ikke greit. Det er nok nå.

    • wdagfinn

     Hvor blir det av besjeden til gutter som blir utsatt for overgrep om at det er trygt å si i fra ? Slik saken fra Trøndelag blir fremstilt virker den ganske lik Hemsedalsaken. Hvor er fakkeltoget ?

     • Kristine

      Kanskje historien ikke er sann? Kanskje Trine hjalp gutten fordi han hadde fått i seg alkohol så falt de i åkeren og lo? Who knows. Utover det så leser jeg hver dag om menn som har opplevd overgrep som små gutter. F.eks. i Vatikanet. Men også ellers. Synes aldri det har vært mer åpenhet i samfunnet enn nå. Det er trygt å si ifra. Men det må finnes ofre og varslere, ordentlig dokumentasjon og sannhetsvitner. Hvis ikke er det ingen sak.

     • wdagfinn

      Ja dersom også overgriper er mann kan enkelte gutter fortelle om overgrep. Dersom overgriper er en kvinne er det antagelig lurest å holde kjeft, slik som gutten i Trøndelag gjør. Greit ?

     • Kristine

      Det tror jeg ikke har noen betydning, nei. Nå er jo snart mannen både blind og døv og jeg vet ikke hva. Jeg er i grunnen lei av alt sammen. Har sluttet å lese mer om både Giske-saken og alt annet. Leser andre nyheter heller.

 • Ereek

  Lurer jeg også på, men hadde det vært fake news ville vel media vært all over the place?

 • «Venstre vil ikke ha en nesteleder på 43 år som har sex med ei jente på 17 som endatil hevder hun ble lurt og tvunget. »

  – Hvordan stiller Trine Skei Grande seg til sin egen handling med sex med en 16 år gammel gutt? Er gutter mindre verdt i Venstres verden? Skei Grande omtaler som tidligere nevnt i tråden asylgutter opp til 18 år for barn. Hvordan kan hun da legge seg ned med et 16 år gammelt barn i en alder av 38 år? Skei Grande er lærer og pedagog i tillegg, og burde ha klare moralske grenser intakt!
  http://www.dagensperspektiv.no/meninger/redaktorens_mening/ustraffet-men-uten-tillit

 • Eirin Munkebye

  Mens vi venter på Godot:
  I naturalia altså ..

  • Fjonas Rahr Røre

   Helt klart. Kanskje det er derfor politikere vil kvitte seg med kontanter – de vil ha oppgjør i naturalia

 • Fred Willy Alterstein

  Grensesetting er visst et generelt problem for godhetsposørene på Stortinget? Har vi et retardert Storting som trenger spesialundervisning i alminnelig folkeskikk og etikk?

 • Infowarrior

  Det låter som et traumatisk overgrep.

 • Orsen330

  Påstanden om at venstres førstedame og mulig statsråd i Norges regjering som ligger og har seg med et 16 år gammelt barn i en potet/nepe eller kålåker er nesten for drøy. Men ingenting sjokkerer meg lenger.
  Grande ønsker å beholde «oktoberbarna» i Norge. Har hun en skjult agenda?

  • Infowarrior

   Kanskje hun har dårlig samvittighet og prøver å gjøre det godt igjen ?

  • AJansen

   Beruset 16 åring, vel og merke..

 • FAC2

  Dette forklarer Grandes iver etter å ta inn flere, sikkert greit med litt ymse utvalg.
  Men er det greit at hun sitter på tinget?

 • Infowarrior

  Jeg synes at resett skal forfølge denne saken helt til Grande kommer med en forklaring.

 • Harald

  Det er noe merkelig med denne «omsorgen» for såkalt «mindreårige» lykkejegere. I Sverige beskyttes de med alle midler av kvinnelige politikere og «batikktanter». En fellesnevner for disse er at mange av dem er ugifte, barnløse, middelaldrende kvinner. Ser litt av samme tendensen i Norge, uten å nevne navn. Er det feminismen som kommer til å bli vår bane? Eller er det islamismen? Eller en kombinasjon av begge?

  • NielsNormann

   Kombinasjon,

 • AugustPetersen

  Syenes investorene bak Resett burde skyte inn litt penger til gutten, slik at han kan overtales til å fortelle om overgrepet. Burde være en god investering i fremtiden det, å få parkert TSG for godt.

 • Leif Stople

  Grande bør få samme oppmerksomhet som det Søviknes i sin tid ble utsatt for. Den moralske harmen fra media skal vel ikke avhenge av i hvilken grad man sympatiserer med gjerningspersonens politiske standpunkter?

 • Kristine

  En fjær blir lett til fem høns, En historie har en tendens til å vokse for hver person som gjenforteller den.

  • Egil Bøe

   Nå må du gi deg! Det blir vanskelig å tenke positivt om høner etter dette.

  • NielsNormann

   Ser ihvertfall ut som noe har vokst. Ha ha

 • Birgitta Sol Garvik

  Trine Skei Grande er hun ikke utdannet lærer også ?
  Det gjør jo saken enda verre !

  • tore

   Ja! Ekstremt dårlig dømmekraft er ingen god egenskap verken for ungdomsskolelærere eller ministre. Hun kan ikke sitte i regjering.

 • Hurlumhei

  Forskjellen mellom Giske saken og Trine saken er at i Giske saken er det kommet flere varsler fra jenter damer som mener seg sexuellt trakasert av Giske, i saken om Trine, så er det ingen som har varslet, gutten selv ønsker ikke å varsle heller ikke noen av hans nærmeste, da koker suppa ned til at det kun er noen rykter, ingen reell sak, men reint sladder. i Giske saken derimot så er det litt mer enn rykter, Giske hadde også ryktet som en festløve og jente fut, og så lenge det kun dreide seg om rykter uten konkrete varslere, så fikk også Giske lov til å gå i fred fra gapestokken til msm, han ble tilogmed parodiert og var med på det selv, og da han kunne få holde på i fred uten at noen reagerte ble han stadig drøyere i sin framferd. Helt frem til nå har han fått holde på i fred.
  Hadde det samme hendt med Grande, at flere unge gutter følte seg misbrukt av ei kåt og maktsyk peppermø, og at hun stadig ble observert klående på sjokkerte unggutter, så hadde det selvsagt stilt seg annerledes. ja gutten var nok flau og han våknet nok med tidenes bondeanger, og jeg kan tenke meg den ikke var mindre hos Grande. Det var nok ikke kult for noen av dem å se andre fra bryllupsfesten i øynene etter åker episoden. Ser mange mener hun gjorde noe ulovlig ved å skjenke 16 åringen, men dem var begge var gjester i bryllupet, det var en privat bryllupsfest, og på private fester gjelder ikke samme regler, som ute på byen. Og det var eller er ganske normalt at en 16 åring drikker litt på slike tilsetninger, selvsagt skulle hun hatt utvist bedre dømmekraft i form av sin posisjon. Og det ser ut til at det var den ene episoden og ikke noe mer. ingenting er bekreftet eller varslet. Ett rykte er ingen sak. Og rykter florerer det av på nettet, det er vel ett par år siden jeg hørte ett annet rykte om en fremtredende kvinnelig politiker, vår finansminister Siv Jensen, har det florert ganske mange rykter om at harett lesbisk forhold til X en til rimi Hagen, Mille Marie Threscow. Ikke at det er noe galt i at to voksne damer finner hverandre, men msm hadde nok generert mange klikk på å skrive om ett slikt forhold,men det gjør dem ikke, fordi det kun er rykter og ikke noe bein og henge kjøttet på. I Giske saken er det derimot plenty av skjelett og henge kjøttet på. Og for å informere, så er jeg ikke venstre velger, jeg er en sofa velger som syntes politikere stort sett er en gjeng ansvarsløse og selvsentrerte nikkedukker som ikke gjør jobben dem er satt til. MSM har jeg heller ikke mye tiltro til, men i akkurat denne saken så kan jeg ikke se at msm har fortiet noen sak.

  • pandor99

   Hva med Søviknes- og Solum-Larsen sakene. De gjaldt vel og bare ett tilfelle hver. Ikke noe straffbart. Men begge ble utstøtt på ulike vis for lang tid – mest Solum Larsen.
   Jeg er vel av dem som ikke liker dyneløfting noe særlig – men likebehandling er og et bra prinsipp. For øvrig bør grensen trekkes ved straffbare forhold.
   Det er ingen anmeldelser i Giske-sammenheng. Kun systematisk uthenging av en persons forsøk på sjekke et fåtalls yngre damer..

  • tore

   Nå var det vel slik at en venstrepolitiker fra Rogaland, for et par år siden, måtte gå etter å ha skjenket en 16/17 åring full og forsøkt seg. Mens Skei G skal slippe unna? Det er vemmelig og ikke minst dobbeltmoralskt. Hun kan ikke sitte i regjering. Den (hittil) verste historien om noen rikspolitikere skal hysjes ned mens Giske skal tas? Innlegget ditt bærer preg av et ønske om å forsvare Trine SG men det får være måte på! Det blir bare søkt når du skal dra frem andre «rykter», vi snakker tross alt om hendelse med flere kilder. Man vil alltid etter dette kunne stille spm ved hennes/Venstres politikk: hvorfor så uendelig ivrig etter å få unge utenlandske menn inn i landet vårt? Er det noe annet enn humanistiske tanker som ligger bak? Beklager; innlegget ditt fremstår som et desperat forsøk på å forsvare egen partileder. TSG fremstår som en gammel «gris» etter dette. Hadde en mann gjort det samme hadde ragnarok brutt ut. Man må nesten jobbe i redaksjonen til VG for ikke å se dobbeltheten i dette her.

  • Knut

   Hallo!!
   Barnet Grande forgrep seg på i fylla kunne vært sønnen til de asylbarna hun prøver å presse stortinget til å få bli i Norge.
   Norges lover gjelder på alle fester, private som offentlige.

   Kan du ikke se at msm har fortiet denne saken? Alle journalistene i alle de store avisene har vist dette i alle år, er du riktig i navla?

   Halooo!!!

  • Erik Westre

   Nei, det er ikke sladder. Det er øyevitner, og bekreftet av guttens foreldre. Denne saken har vært kjent av politikere og media lenge. Hvorvidt det er rett å trykke det, får du ha din mening om. Men saken er ekte og sann. Dette har skjedd, det er et faktum.

   • Hurlumhei

    Du er jo skråsikker i din sak, så da regner jeg med at du er ett av vitnene som så dette.? Og hvor og for hvem har foreldrene bekreftet dette for? Jeg sier ikke at det ikke skjedde noe ting i dette trønder bryllupet. Men jeg prøver å se ting fra litt flere vinkler, og jeg syntes ikke denne saken om Giske og saken med TSG kan sammenliknes. Og derfor forstår jeg også hvorfor media ikke har klistret TSG saken utover førstesiden i riksmedia. Da det ikke er noe å ta tak i annet enn at mange menn føler seg urettferdig behandlet av kvinner, og at det letes med lupe og pinsett for å finne noe som kan ta rotta på en eller annen kvinnelig politiker som har ett bein litt mer på venstre enn på høyre siden politisk, og da kommer jo Trine ryktene godt med. Og med asyl «barna» friskt i minne, så forstår jeg at at man kan bli fristet til å sette dette sammen som 2+2=. Men jeg tror nok dessverre ikke det blir så mye sak av akkurat dette. Det er nok av andre batikk hekser som utnytter sin stilling og posisjon på en langt værre måte enn denne bryllups historien med 16 åringen. Også når det gjelder Søviknes historien så var det faktisk mye mer konkret og ta tak i, da jenta sto frem og varslet selv om at hun hadde ligget med frp politikeren. Søviknes innrømmet forholdet, og han sa det var frivillig, jenta forsøkte å få han dømt for voldtekt eller utnytting av personer som er ute av stand til å gjøre motstand. Og etter hva jeg husker så ble vel han frikjent grunnet at det ikke var beviser nok til å dømme han. TSG saken har mye likheter til Søviknes saken, med unntak av at her er det ingen som har varslet, eller meldt noe, verken gutten eller foresatte, ja det går rykter om at nær familie forteller at han har blitt traumatisert etter hendelsen og at han nå har lagt det bak seg. Men uten at gutten,foreldre, dem andre bryllupsgjestene, Borten Moen eller hovedpersonen selv gir noe mer ved til bålet enn en vandre historie om høylytt knulling i åkeren, utført av ei statsråd på 38 og en gutt på 16 i fylla, så blir det ikke engang røyk.

  • Kristine

   Enig med deg i mye her. What goes around comes around.

 • Jan Erik Ellingsen

  Hun har allerede jo lagt seg flat, så hun må nok finne på noe annet for å gjøre bot…

 • Theminorityreporter

  Hver gang vi ser Trine Skei Grande på TV kommer vi til å tenke på åssen hun hadde seg med en 16-åring som skulle slå lens. Hvordan gav hun seg på han? Ventet til han var ferdig? Assisterte? Muntlig? Hvem lå øverst? Havnet han under noen gang?

  Om Trine Skei Grande blir minister kommer jeg til å tenke slik hver gang hun er på TV. Det kommer sikkert mange andre også til å gjøre og vi blir psykisk traumatisert, akkurat som barnet hun forgrep seg på. Og journalister kommer til å spørre henne hver gang.

  Kan noen stanse denne overgripersken? Og av hensyn til folks rettsfølelse og likhet for loven må det reises tiltale og straffesak.

 • Jarle Drevdal

  Stå på, Resett! Fortielse, ignorering, sensur er viktigste middel for å hindre maktflytting. Når det slutter å virke, rakner konsensus-tyranniet. Maktspredning er eneste mulighet for varig vern mot tyranni. Maktflytting kan kjøpes. Bl.a. hos GK.

 • Roald Bentzen

  Dette sier svært mye om Venstre – Når de velger seg en leder med slikt moralsk innhold har de avslørt seg selv. Ikke rart de så vidt svever over sperregrensa. Håper denne «avsløring» gir: V=0 !

 • Morrison

  Dette kommer under moral og etikk, ikke lov og rett.

  I disse metoo-tider er det en skandale at MSM ikke skriver om det. Hadde dette handlet om Siv Jensen så hadde det vært på førstesiden av Dagbladet for lengst.

  • Olaus Trøgheim

   Fulle 16-åringer er per definisjon ulovlig.

  • Truls

   fortell dette til Søviknes! Men, han var jo en hvit, etnisk nordmann, det blir jo noe helt annet!

  • 1velger1234

   For ikke å snakke om Sylvi Listhaug.

 • Tommy Fredriksen

  Er slettet nå, løgnermedia fornekter seg ikke…

 • rune Jakobsen

  Det er ganske rart hvordan Grandesaken blir oppfattet som en «flause» og «ikke sak» samtidig som Søviknes og Giske med fler må svare for seg. Jeg reagerte med vantro når jeg først fikk nyss i dette, men det virker som det (faktisk) har skjedd.

 • Ole Inge Skog

  hvis dette stemmer(ha ha) har vel den gutten som da fikk en runde i åkeren fått en opplevelse som han vil huske,men har RESETT intervjuet denne gutten?ha ville kanskje ikke vært denne opplevelsen foruten?.Herregud dette blir for dumt

  • Tore Andersen

   Dette handler vel om Grandes dømmekraft, ikke hva gutten eventuelt sitter igjen med.

  • Marit

   Kan du lese hva som står her om at gutten opplevde det som traumatiske ettervirkninger? Les hva jeg skrev her og slutt å ha fordommerog generaliseringer om at alle gutter er enkle, kåte og samme hva som skjer er det fantastisk!

 • Lisa

  Æsj så heslig.

 • mikon

  Nå må høyre og frp snart ta til vettet og stoppe forhandlingene med venstre om regjeringsamarbeid.
  Å ta in Trine Skei Grande i regjeringen vil være som en udetonert bombe for regjeringen.
  Stopp dette nå før venstre og Grande sitter i regjering. Grande må aldri få en ministerpost.
  På et senere tidspunkt, når msm media tar tak i saken, kan vi risikere att hele regjeringen må gå. For ikke å snakke om att regjeringspartiene vil tape på meningsmålingene.

  • 1velger1234

   Jeg blir litt lattermild når jeg tenker på Trine, som måtte holde seg for nesen før hun motvillig gikk med på å bli med i en regjering som også inneholdt uspiselige FrP.

   Denne saken er den type sak som britene omtaler som «you couldn’t make it up». Den går med andre ord langt over fantasien til de fleste av oss.

 • Robin Haug

  Gutten skal ha gått til psykolog etter hendelsen. Tenk deg sønnen din er i et bryllup og at han skjenkes full og har sex med en godt voksen dame med tilskuere fra bryllupet. Og at alle holder kjeft om det. Relativt perverst, ikke sant?

  • Cabman

   Ja, enig! Tipper at flere av vitnene er innom her og følger med på utviklingen, og til dem vil jeg si: har dere faen meg ingen ryggrad, feige svin! Og når den første av dere «sprekker» så vil alle dere andre bli konfrontert med denne saken, og vil bli hengt ut i skam! Kom igjen! Vær den første til å prate ut, og bevare litt ære!

  • KriKra

   At saken ikke omtales skyldes da helt klart familiens ønske om å ikke anmelde, varsle eller på annen måte stå frem med saken.

   • Cabman

    Da kan man jo spørre seg om hensynet til en enkelt familie skal gå foran en hel nasjons interesser? Nå er jeg sikkert jævla kynisk, men jeg ville lagt et stort press på familien! Uansett så er gutten i familien et offer for en dame som kunne vært mora hans- de vil være de som får sympatien. Mere viktig å få stilt en rikspolitiker som er en moralpositør til ansvar, og få henne bort fra politikken!

    • Leif Olsen

     Det er ingen grunn til at Grande må gå på grunn av dette. Men offentligheten har interesse av å vite om saken, også hennes versjon, i vurderingen av hennes egnethet som folkevalgt. Dessuten har hennes private livsførsel betydning for troverdighet i visse politiske spørsmål.

 • Aleksander Brestrup

  Hei norske journalister og redaktører!

  Vi vet at dere smugleser Resett, men dere er så jævla feige at ingen tør bryte konsensus-helvete deres og skrive om saken.

  Vi trenger dere faen ikke lenger!

 • LON1

  Spørsmålet er når blir det én i saueflokken (MSM) som bryter ut og skriver om saken med det oppslaget den fortjener. Minner ikke dette litt om Søviknes-saken for en mannsalder siden? Eller har de alle blitt så¨oppslukt av METOO-kampanjen at seksuell uønsket adferd eller tilnærming bare rammer kvinner?

  • KriKra

   Når ikke A-Nettavisen skriver om det en gang, og heller ikke MSM-Document, så tenker jeg de klarer å tie ihjel saken så lenge ikke Resett spisser journalistikken sin litt. At de bruker mer tid på »intervjuet» med pressetalsmannen, enn å grave i saken sier jo sitt.

   • Fjordang

    Nettavisen, med redaktøren som venstremedlem. Nei, ikkje når det gjeld Venstre. Det skulle ha vore eit anna parti!

 • miss m

  hyklersk og ekkel oppførsel. Æsj.

 • Gysse

  Kan det være tatt bilder eller film av sexakten i åkeren? I så fall er det mer goodis å se fram til. Muligheter for at flere detaljer vil komme fram. Hvor mange vitner tilstede og avstand til paret. Stod for eksempel bryllypsgjestene i ring rundt og heit. Hvor lenge holdt de på?

  • KriKra

   I trønderske bryllup står de ikke rundt og heier….de tar del.

 • Line Kristin Woldbeck

  Iht. Resett skal den påståtte hendelsen ha vært «kjent blant politikere og journalister over lang tid». Da må man anta at også Erna Solberg, Siv Jensen o.a. tidligere og nåværende ministre/toppolitikere, er og har vært godt kjent med saken i årevis. Om den innebærer alvorlige overgrep og TGS representerer en fare for rikets sikkerhet slik det hevdes, må det være en minst like stor skandale at Norges statsminister og finansminister ikke bare deltar i «dekkoperasjonen», men nå for andre gang sitter i regjeringsforhandlinger med TGS/V.
  Med mindre selvsagt, at de vet mer/noe annet enn dét det legges opp til her og har konkludert med at dette er en ikke-sak.

  • Cabman

   Hvis dette er en ikke-sak så er det rart at de ikke tar til motmæle, og ikke minst; at de unnlater å angriper Resett for dette? Tror dette er en stor sak der alle som har visst (politikere og media) har en felles interesse av å ikke la dette komme ut! Men veldig rart er hele settingen, det linkes og skrives om saken på Trines, Ernas og Siv FB sider, og sikkert mange andre steder. De skal jo ut av Jeløya og møte andre folk snart, og at media skåner dem for pågående spørsmål kan man jo skjønne, men hva når vanlige folk retter spørsmål om dette i offentlige sammenhenger? Denne historien kan ikke stå ubesvart- enten må den besvares som løgn eller forklare hva som skjedde

   • Line Kristin Woldbeck

    Tja, kanskje det er Erna/H, Siv/FrP og deres medsammensvorne som driver utpressing for å tvinge TSG/V med i regjering og sikre fremtidig støtte i sine saker? (*ironi*)
    Eller kanskje det er så enkelt som at menneskelige hensyn til 16-åringen, som nå er en voksen mann, og hans familie anses å veie såpass tungt at de ikke vil bidra til ytterligere uønskede skriverer rundt noe de har konkludert å være en «uheldig» privatsak? Ikke nødvendigvis en klok tankegang, men vi vet jo hvor vanskelig det er å motbevise ondsinnede rykter og hvor lett forsøk på det heller bidrar til å helle mer bensin på bålet.

    Skulle det derimot være så graverende som Resett hevder, kan man selvsagt fort se for seg at nær sagt ethver nåværende og tidligere regjerings- og stortingsmedlem som var aktive politikere i ’08 (og senere), faller som dominobrikker.

    • Truls

     Akkurat som Søviknes, en ikke-sak?

     • Line Kristin Woldbeck

      Det er ikke Søviknes-saken jeg kommenterer.

     • Truls

      Prakais er det noe som heter…

 • KriKra

  Resett er ikke spisse nok i journalistikken i denne saken, og det kan lettere lede til at den kan forties.

  -Fokus på straffelovens endrede paragraf, som på tidspunktet for handlingen gjorde dette til et overgrep. Saken er følgelig mer alvorlig enn Søviknes-saken en del år tidligere!
  -Fokus på at Grande løy internt om saken
  -Fokus på Venstres manglende håndtering av saken DA som NÅ

 • Brorson

  Det er vel nærmest selvsagt at Skei-Grande beskyttes av pressen. Et meget asyl og «LBGTHQ»-liberalt parti som forøvrig har klima som toppsak. Media bygde jo opp Miljøpartiet de grønne fra ingenting med omfattende positiv dekning. He he, tenk om et nasjonalistparti hadde fått slik drahjelp?De fleste land kaller seg demokrati, men det kreves mer enn bare muligheten til å stemme hvert fjerde år.

 • Marcus_T

  Kan`ke dere la skreppa i fred da Resett? For det første er det maaaange år siden og for det andre er det ingen som har varslet om saken. Selv politikere kan jo gjøre feil iblandt. Så lenge ingen varsler om Metoo så er det vel bare å la saken ligge. Er det ikke?

 • Marcus_T

  Men Osingene tilga ham pr stemmeseddel, selv om hyklerske Os Høyre hylte over seg! De hadde glemt sin store stortingspresidents ord (Hambro) om at horeriet er likelig fordelt i alle partier!

 • CMS

  Alt dette oppstyret med <giske, og så ser det ut som at TSG regelrett har voldtatt en unggutt…

 • CMS

  jeg er til

 • ståle

  16 er seksuell lavalder, og virket den, så ville han.. Slutt nå

  • Leif Olsen

   Samtlige av Giskes damer var til dels langt over den alderen, likevel må han gå. Dette handler altså ikke om ulovligheter, men hva som er verdig oppførsel for en politiker som skal representere folket.

 • Per Johansen

  Jeg ler så jeg hikster! Jeg har ikke ord!

 • Truls

  38-årige menn på politisk toppnivå slipper ikke unna sex med 16-åringer, hvorfor skal kvinnene slipoe unna? Kvinner slipper billigere unna i alle sammenhenger, paradoks i det evige lilestillings-pjattet!

 • KingKenny

  En skulle jo tro at det var utenkelig ja, og derfor er det jo desto mer artig…
  Arm i arm bortover veien (eller i dette tilfellet ville det vel være oppover/nedover bakken) teorien din er jo fin den, men det var vel ikke akkurat slik det skjedde…
  På dette stedet så spyttes det sjelden i glasset for å si det slik, og det produseres både det ene og andre lokalt, så dritings deltagere er ikke akkurat usannsynlig. Men dog, dømmekraften er ikke all verden når en både ser på alderen til med-deltageren, tilknytningen til med-deltageren, anledningen (og dermed potensielt «publikum» noe utover det vanlige) osv.
  Når det er sagt så burde dette selvsagt forblitt en lokalhistorie med «snert», i stedet for å bli brettet ut på riksnivå som tabloid-underbukse-søppel. Men når først katten er ute av sekken så må det vel til litt brannslokking. Tie-ihjel strategien vil neppe være det beste.

 • Marit

  #metoo gjelder visst ikke gutter som ennå er barn, han skal skamme seg alene. Får som er i V visstnok har sammen med Grande sikkert bestemt at partiet er viktigst. Jeg blir kvalm av hykleriet her. Flere støtter at ettersom gutten er 16 år er det helt ok at han sannsynligvis fikk sin debut med sex der Grande var 38 år gammel. Ingen synes å se dette overgrepsvinkelsen. Han var kanskje alkoholpåvirket for første gang og da er det vanskelig å takle en bestemt dame. Han hadde antagelig aldri hatt sex før så hun haddebhelt overtaket.

  Det står her over at «gutten opplevde ettervirkningene som traumatiske». Det tilsier at dette må ha vært ekstremt pinlig for ham. Samleiet foregikk ute i en åker i et bryllup med sikkert mange gjester og der pressen var tilstede. Flere var vitner til selve hendelsen. Foreldre må ha vært i sjokk, ja gutten må ha vært i sjokk. Skammen over at mange visste det må ha vært tøff. Dette må gå vært som en variant av voldtekt å få en slik opplevelse så eksponert og deretter bli bedt om å ikke si noe til noen. Så har V med Grande og pressen tilstede lagt lokk på hele saken. Helt utrolig! De har dermed indirekte latt gutten vite at dette må aldri komme ut. Så vær så snill alle dere som mener alt er ok fordi gutten var nettopp kommet i sexuell lovlig alder, still dere på hans side. I den tilstand han var i var han hjelpeløs og Grande slapp unna. #metoo gjelder også gutten. Hvordan kan man ha så negative tanker om gutter at sex uansett er supert for dem samme hvordan det skjer?

  • wdagfinn

   Ja hvor er fakkeltoget ?

  • Lars

   Interessante tanker på generelt grunnlag, men i denne spesifikke saken er det bare spekulasjoner. De fleste 16-årige gutter har lyst på sex med alle av foretrukket kjønn som har puls…

 • Gudrun Gremnes

  Offeret??? Når man er 16 år er man ikke offer, da er man fult klar over hva man foretar seg.
  Skulle vi ikke få stemmerett for 16 åringer da? Er man et offer hvis man må stemme er man moden nok til å stemme men ikke moden nok til å ha sex? Da får man heve den sexuelle lavalderen til 18 eller 20 år da. Eller missforstår jeg i at man er offer bare hvis man har sex med Trine S. Grande???

  • wdagfinn

   Prøv dette resonnementet på Hemsedalsaken, og se om du fremdeles mener det samme.
   Hvor er fakkeltoget for 16 åringen fra Trøndelag ?

 • Theminorityreporter

  Så du mener at bare det ikke er ulovlig etter loven, så der det OK?

  Der er du nok helt på linje med Giske og Grandes og alle andre som har 68ernes ideologi som sin veileder i sin gjøren og laden. Vi kan all se hvordan landet ødelegges med denne ideologien og nå, med Giske og Grande, ser vi også hvordan den ødelegger dem som praktiserer denne radikale ideologien.

 • Olaus Trøgheim

  Tror du forveksler Giske med Grande.

 • E. Vik-Hansen

  Kan ikke Giske og Grande slå seg sammen og starte ett eller annet foretag…

  • hmm!

   Syns du varene deres er like omsettelige nå?
   Hihi….

 • Infowarrior

  Skriv til regjeringen og legg fram saken, da er det i alle fall en henvendelse som det offentlige må besvare. Altså, de som svarer må vel da få en begrunnelse fra TSG.

 • Bacho Skralle

  Dette priser jeg meg lykkelig over at jeg slapp å se!

 • Fred Willy Alterstein

  Klikk på denne tekstlinken, og «lik» posten på Statsministerens egen side. Det er hva som har effekt. 😉
  .https://www.facebook.com/ernasolberg/posts/10155857471656832

 • Fred Willy Alterstein

  Ja, nettopp! For å skape press er vi avhengig av at flere poster, slik at hun får flere poster å slette.Posten på Statsministerens side ble delt ca 30 ganger og høstet ca 50 likes på få timer. Hun må ha lest den før hun slettet den, og vanligvis er det ikke mer enn 2-3 likes og knapt noen delinger av poster til siden hennes. Så ja, vi må fortsette, men samme person kan ikke være den eneste som gjør det, det bør være som en sverm av veps…

 • Robert Horn

  … og gutten har altså overlevd? Utrolig!

  • Fjordang

   Han låg vel øverst?

 • Ola Nordmann

  Takker for at dere kjører denne saken, vg, dagbladet, aftenposten, nrk osv osv osv. Står så til de grader igjen avkledd som «papegøye-pressen» / fake news. De kan holde seg til å skrive om kim kardashians enorme rompe så kan andre heller ta seg nyheter. Vil tillegge at jeg er meget skuffet over nettavisen også her + lokal avisene rundt om i landet. Skammelig, men det er jo den global-sosialistiske «liberale» agendaen som gjelder. Og da kan man ikke publisere ekte nyheter som skader agendaen.

 • Fredrik Lund

  Stor takk til Resett for att dere dekker denne viktige saken, vi ser til stadighet menn som får karriere og anseelse ødelagt for bagateller sammenlignet med dette, det er påfallende stille rundt saken i resten av media Norge, ikke en gang TSG har gitt en kommentar, dette viser så til de grader att vi ikke har en fri og ubundet presse i Norge.

  • Astraios

   Det er tydelig at media har en kampanje mot menn og mannlig seksualitet – for å fjerne dem fra jobb og politiske verv.

   Skandaler om kvinner som TSG og Karianne Solbrække ties ihjel – fordi det ikke passer i den feministiske kampanjen mot menn og mannlig seksualitet.

 • Skeptisk

  #MeToo må også gjelde kvinner.
  Voldtekt er voldtekt uavhengig av kjønn.

  • Birgitta Sol Garvik

   Ja , det ligger jo i ordet Metoo. ‘Me’ kan jo likegodt være mann !

   • Lars

    Hvis dette er en #meetoo-sak, så har den kampanjen gått monumentalt på trynet.

   • Ørjan Blindheim

    #MenToo ?

  • Lars

   Hvem har sagt noe om voldtekt??

 • aina

  Det er lite nytt i denne saken. Hva skjer egentlig?

  • Lars

   Dette er og blir en ikke-sak

 • John Magne Trane

  Hvis de ikke har blitt enig om regjeringsplattform før et valg, ser vi at det velgerne stemte for, blir ignorert.

 • Nils Petter Wathne

  Det heter naturalia.

 • Lars

  Det er ikke utroskap – Trine Skei Grande var enslig, det er ikke misbruk av maktposisjon da den unge mannen ikke var i politikken, det er ikke overgrep siden begge ville det med all tydelighet og 16 år er over seksuell lavalder.
  Hvis det i det hele tatt er sant, er dette kun en sladderhistorie om to mennesker som har hatt seg. Skjønner dette er veldig velkomment sladremateriale for alle som ikke liker TSG, men litt for barnslig, lavpannet, og unyansert heksejakt. Tullenyheter…

  • Ulrik Nyborg

   Grande titulerer konsekvent Afghanske asylsøkere over 18 år som barn,hva skal vi da si om 16-åringer?

 • m0rten

  Er det bryllupet til Borten Moe» det er snakk om ?

 • Ørjan Blindheim

  Det er litt vanskelig å få grep om hva denne ‘saken’ dypest sett handler om.

  I mellomtiden benytter jeg anledningen til nå å innrømme at jeg for noen år siden «presset meg på», forsiktig sagt. Vi er fortsatt gift i dag.

 • rosinen

  Jeg er blitt fortalt at det er en journalist som sitter på et bilde av TG i det hun stikker hodet opp av kornåkeren i den aktuelle episoden. Det var i Nord Trøndelag, som det het dengang.

 • Dude

  Forundrer meg ikke…

 • Eugen

  Jeg fant denne i Vikingpostens desemberutgave:
  Det var naturfagstime, og læreren spurte elevene om noen kunne fortelle klassen om hjernen og dens funksjoner. Da spratt Elias opp fra stolen: – Hjernen er et fantastisk instrument, begynte han. Den begynner å virke lenge før du blir født, og den slutter ikke å fungere før du blir valgt inn på Stortinget

 • Einar Olsen

  Det morsomste med denne artikkelen var etter artikkelen. «Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale…»

  Kvalitetsmateriale! Priceless…

 • Astraios

  Gammelmedia med VG, NRK, TV2, Aftenposten og Dagbladet forsøker febrilsk å bortforklare saken som «rykter» og at «Resett er useriøs» – fordi saken om Trine Skei Grande rammer en kvinne i politikken.

  VG med Hanne Skartveit sier de har laget en liste over «mektige menn som vil falle i 2018». Legg merke til at det bare er menn – ikke kvinner.

  Men Finansavisen skriver om saken i dag – og det er bare spørsmål om tid før det hele sprekker. Familien til guttungen har erkjent og Venstre sier de kjenner til saken.

  Det er ikke så enkelt for makteliten i media å styre informasjonen som tidligere – husk det Hanne Skartveit

 • Ragnar Sollie

  Bare tøys dette. Og straffbart det å spre rykter vil jeg tro.

  • Gustavsen Åge-Ragnar Kjell Pet

   Ja, du tror Resett ville skrevet disse artiklene om det var diffuse rykter?

 • Dag Nilssen

  Hun er ikke hebefil, men efebofil.

 • Morten Løke

  Anbefaler etterforskning om guttens familie er truet på livet. Det er dem garantert i en kommuniststat som Norge!

 • Aasmund Haugen

  Hvis dette er sant, er parlamentarismen i fare. Jeg kjørte Taxi i Oslo i mange år og jeg har hørt mange sexfinter fra stortingsfolk imellom i baksetet. Vi må innføre et demokrati, ikke som nå, et demonkrati. Ingen bør sitte lengre enn fire år på stortinget. Vi må velge inn nye folk hvert fjerde år i et politisk parti. Makt korrumperer.

 • spursoil

  Familien til mannen vil ikke ha noe oppstyr i saken, men Reslett lukter borgelig blod, og så røsker de opp rykter og grums med rota. Lenge leve hyklere og journalister – de har vel ingen ting fra fortida som ikke tåler forsider i alle aviser? Jeg synes denne heksejakten begynner å bli så kvalmende at jeg skjemmes av disse blodhundene i «pressen».

 • Jan Koltveit

  Den seksuelle lavalder er 16 år i Norge.Profilert politiker?? Så voldsomt profilert var hun da vel ikke i 2008? Og en privat fest(visstnok et bryllup).Skal ikke en stortingsrepresentant som er singel få ha seg et nummer av og til?Jeg er enig i at det var et rart tidspunkt og plass,men,men.Hver sin smak.Ha sex med personer selv ved rel. stor aldersforskjell(her var det 21 år i aldersforskjell).Og dette er ulovlig/umoralsk mener du? For noe sludder.Det er en privat sak,i høyeste grad.Apropos å ha sex med personer med stor aldersforskjell.Det finnes titusenvis av norske menn som er gift med unge thaidamer,el. fra andre asiatiske land og der aldersforskjellen er 20-50 år.Ikke bland myndighetsalder med seksuell lavalder.Det er to helt forskjellige ting.»Regnes som barn frem til man er 18″.skriver du.Seksuell lavalder i Norge er 16 år.Hvem som har gitt/skjenket gutten alkohol har ikke vært tema i denne saken.Det var vel Grande det mener du? Til slutt: Så mye surr og idiotiske ting du skriver,så hadde det vært bedre du holdt deg unna skrivingen her.Forøvrig er jeg ikke Venstre velger,og jeg har ingen sans for frk. Grande på generelt grunnlag.

 • Da We

  Var det øl eller vin
  som fikk dette barnet til å synes at Grand Lady var uimotståelig fin ?
  Var det i hvete eller bygg
  Grand Lady la seg på rygg ?
  Fikk hun barnets manndom inn
  eller la hun den bare mot sitt kinn ?
  Ble det både sprut og stønn
  eller drukna barnet i hennes Grande brønn?
  Eller var det bare Grand Lady`s våte drøm……..BARE LURER JEG 🙂