Flere enn hver fjerde muslimske skoleelev i Tyskland foretrekker sharia fremfor tysk lov – og andelen muslimer i Europa øker

Muslimer deltar i morgenbønn under den islamske høytiden Eid-al-Fitr i en moske i bydelen Neukoelln i Berlin, Tyskland. Foto: AP Photo/Markus Schreiber

Tyske forskere ved Kriminologisk Forskningsinstitutt i Niedersachsen har nettopp offentliggjort en omfattende undersøkelse av muslimske skoleelevers holdninger. Det dreier seg om elever i niende klasse og det innsamlede materialet er fra 2015, det rapporterer Die Welt.

Resultatene av undersøkelsen er dyster lesning.

Om lag hver tredje muslim (29,9 prosent) kan godt se for seg å «selv kjempe for islam og risikere sitt liv». Mer enn hver fjerde (27,4 prosent) sa seg enig i følgende påstand: «Islamske sharialover, som blant annet straffer ekteskapsbrudd og homoseksualitet hardt, er mye bedre enn tyske lover».

Hver femte muslimske elev (19,8 prosent) sier rett ut at de mener muslimer blir undertrykket i hele verden og at muslimer må gå til motstand og bruke makt. Nesten like mange (18,6 prosent) sier seg enig i følgende utsagn: «Det er enhver muslims plikt å bekjempe de vantro og spre islam i hele verden.»

Nesten hver femte elev (17,7 prosent) mener at man må gå hardt frem mot «islams fiender».

Forskerne presiserer at det kan være både overdrivelser og underdrivelser i elevenes svar, men en ting er klart: Muslimene vil utgjøre en stadig voksende andel av befolkningen i Tyskland og i mange andre europeiske land. Og en voksende andel av dem vil ha islamistiske holdninger.

Befolkningsframskrivinger

Resett har tidligere skrevet at det anerkjente statistikkbyrået Pew Research Center anslår andelen muslimer i Europa frem til 2050. I 2016 var det ca. 26 millioner muslimer i EU pluss Norge og Sveits, omtrent 4,9 prosent. Dersom migrasjonen fortsetter som årene fra 2014-2016, vil det øke til 14% i 2050, skrev byrået.

Framskrivningen til Pew stopper i 2050, men de anslår en økning i den muslimske befolkningen med ca. 3 millioner per år i dette scenariet. Og viderefører man den projeksjonen Pew legger til grunn, vil antallet muslimer i Europa øke fra 75 millioner i 2050 til 225 millioner i 2100.

Resett gjorde en ytterligere framskriving og fant at med dagens innvandringstakt ville antallet muslimer være høyere enn andelen etniske europeere en gang mellom 2130-40, det vil si om drøyt hundre år. I Sverige kan muslimer utgjøre 30 % av befolkningen i 2050.

«Med en slik fortsettelse vil det være flere muslimer enn etniske svensker anslagsvis i 2070-80, mens det i Norge vil drøye til en gang etter 2120 før det samme skjer,» skrev Helge Lurås i desember.

 


Publisert: jan 12, 2018 @ 7:22 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Jallaman

  Muslimsk flertall blir ikke noen utfordring hvis vi satser på dialog. Det har jeg lært av Gahr Støre.

  • Ten4

   Støre? Dialog?

   Støre:- Hva da dialog? -Jeg snakker stort sett med meg selv!
   Jonas:- Nå er du urettferdig.- Jeg er ofte med i diskusjoner.
   Gahr:- Hva babler dere om? -Vi har da en utmerket monolog!

   Spøk til alvor: Det er dialogen som er problemet. Det er midlet innsmiskere bruker for alt det er verdt.

   • John Magne Trane

    Det verste er at den samtalen du hadde der, er reklamefilmen AP kom med før valget.

    Janus Gahr Støre…

   • 1velger1234

    Imamsleiking er også en form for dialog.

  • Gothminister

   Og det er mannen vi kan stole på

 • Brian Cohen

  «Vi må bli flinkar på integrering! (Og 16-åringa e vællkommen til å bli me mæ ut i åkern ein tur)»

  • Morten Bagstevold

   Gir meg en del uhyggelige bilder i hodet mitt den saken. Av og til skulle jeg ønske at videospilleren i hodet mitt var litt mindre aktiv

 • Gunnar Sunde

  Hvis disse funnene er representative for den kulturelle utvikling og holdning hos et så høyt antall muslimer som har blitt tatt inn i de vestlige velferdsstatenes humane og liberale omsorg, så blir jeg rett og slett veldig lei meg.

  • Triturus cristatus

   Og kanskje også en smule urolig for hva fremtiden vil bringe? For hva slags samfunn vi gir videre til etterkommerne våre?

  • mom

   Ja,helt enig, men om du ser på Wahabismens påvirkning innen islam, vil du se hvorfor.
   Saudi Arabia, sluttet å utdanne folk innen naturvitenskap, en gang på 1960 tallet.
   For at Saud familie skulle holde på makten, satset de på religion, og har masseprodusert imamer og eksportert disse til moskeer over hele verden. Også til Norge og Europa.

   Der blir muhammed sitt liv og lære vektlagt,mer blodig og hatfull lesing enn det, skal en lete lenge etter. Det er rein inntolleranse mot anderledes tenkende mennesker og kvinner.

   Politisk islam er ikke religion, men en politisk ideologi, med farsistiske undertoner, med klare erobrings mål,av de vanntroes land. De kaller det selv Bil Al-kufr (de vanntroes land) og ønsker seg Bil Al-islam ( land styrt av islam).

   Derfor ser du fremvekst av parallell samfunn,sosial kontroll,hat av jøder,manglende respekt for barn og kvinner,massevoldtekter av barn og kvinner.
   I områder, der en har tatt imot mange innvandrere, er flere uten kjent identitet, vold mot lokalbefolkningen øker,husprisene dropper ned i null, økt kriminalitet o.s.v.

   Derfor ser du land etter land i Europa, ikke bøyer seg for EU sitt krav om å ta imot flere flyktninger, fler og fler uttransporterer folk som ikke har lovelig opphold.

   Europa fikk en fathva mot seg i 2014, så vidt jeg vet er den ikke tilbakekalt.

   Sett utenfra, har vi i Europa to typer muslimer, de som flyktet fra politisk islam og har integrert seg, og de som ser på Europa som en gedigen misjonsmark og ønsker å underlegge Europa islamsk styre med Sharia -lov.

   Derfor er det på høy tid at muslimske hatpredikanter ikke får innreise til norge og blir forbudt også på nettet.
   Osman rana kaller dette brannen i islams hus,der det i dag står en kamp om muslimske sjeler og sinn.

 • Torgunn

  Merkel er fysiker. Hun kan umulig ha hatt kunnskap om hva hun slapp inn i landet.
  Europeere mister sin kultur i rask fart.

 • bitten

  Velkommen til Islam , radikale islamske moskeer som vil dominere hele Europa ,
  undertrykking , sosialkontroll , niqab , burka , hijab tvang på alle kvinner , der demokrati ,
  likestilling er fullstendig borte for alltid , koranen er den eneste boken som blir påbudt å
  leses , bare koranskoler vil vaie over alle samfunn i Europa , med ekstreme sharia – lover
  i sikte , som der alt av frihet blir tatt i fra oss for godt , alltid .

  Skal si at våre etterkommere har en lysende fremtid foran seg , blir annenrangs – borgere
  og en stor minoritet , velferdsstaten, kulturen vi hadde en gang i tiden er blåst bort for alltid .

 • Ten4

  Selvfølgelig. Muslimene har og har aldri hatt noe mål om integrering. Kun nødvendig jatting med sosialistene i MSM og politikken, slik at de når sitt mål uten motstand.
  Hitler er nå et belastet navn. Quisling også. Ingen ønsker å hete det i dag. Tilsvarende vil de skyldige av dagens brobyggere til helvete, få samme rang.
  Men etter hvert som Islam overtar Europa, så vil de samme av samtidens navn i politikk og MSM, bli hånet av islamistene for hvor lett det egentlig var å overta det eneste gjenværende moderne og siviliserte samfunn, for så å ta samfunnet tilbake til 600-tallet.
  Støre, Lysbakken, Stotenberg, Vedum: Dere vil bli hånet av de samme kulturelle elementene dere innfører som berikende kultur.
  Det blir ingen byste. Det blir ingen lovprising i historiebøkene. Dere får som fortjent.

  • Finn

   Det blir nok slutt på historieskriving uansett! Og kunst, kultur, sport og musikk!

   • John Magne Trane

    Jahiliya, den gudeløse tiden før man ble islamsk, finnes ikke. Så all historie fra Norge vil forsvinne, med eller uten ISIS-ødeleggelser av alle kulturminner. Se bare på Saudi-Arabia, der arkeologene må bruke satelitt for å se før-islamske minner.

 • Jolly Utenland

  Dette har vært kjent i flere tiår. Muslimer er først og fremst muslimer. Deretter identifiserer de seg med landet de kom fra/landet foreldrene/besteforeldrene kom fra. Nederst på listen kommer lojalitet/identitet med deres nye hjemland.

  Det er derfor muslimer ikke lar seg integrere i vestlige land – islam styrer både tanker, moral og handlinger. Muslimene må derfor returneres til sine hjemland – i Europa passer de rett og slett ikke inn.

  • Ole

   Så det derfor de går med pakistanske flagg i 17 Mai toget?

   • gunhild gunheim

    Ja, og vi er så teite og lar dem gjøre det. Et land som gjerne lar seg tråkke på.

  • Gal Person

   Muslimske lærde: «Vi muslimer leser ikke bøker, vi produserer ingenting – hvordan skal vi konkurrere med resten av verden?»

   Muslimsk lærde kommer med kraftige salver mot muslimer og islam.

   «Mine sko er laget i Italia, min skjorte er laget i Storbritannia, min hatt er laget i New Zealand. Mine briller er laget i Østerrike. Min mikrofon er laget i USA. Min klokke er laget i Sveits. Dere hever armene og ber om at Allah og islam skal seire. Seire over hva? Hvorfor skal dere være seierherrer? 30 prosent av muslimer kan ikke lese og muslimer leser ikke en hel bok i året. I Japan leser en gjennomsnittlig person titalls bøker på to år. Den muslimske verden har ingen universiteter å være stolte av, som kan produsere sinn som kan bringe verden fremover. Hvordan kan vi forvente å være som japanere? Eller som amerikanere? Folk som har lært å lese og skrive og som planlegger livene sine nøye. Vi muslimer lever våre liv helt tilfeldig og uten kontroll, kontrollert av dagsform og følelser».

   Det var klare ord. Og sanne ord.

   Denne lærde muslimen er imidlertid ikke den eneste som har holdt slike taler og om det samme temaet; hva har egentlig islam og muslimer å tilby den moderne verden i dag?

   Det finnes over 50 muslimske land med over 1.6 milliarder troende. USA har 350 millioner mennesker. Europa har 740 millioner. Øst-Asia har 1.4 milliarder mennesker. Hvis vi ser på hva USA, Europa og Øst-Asia produserer så er det alt fra A-Å, Fra bøker til romfart. Fra hjertemedisin til undersjøiske tunneler. Fra mobiltelefoner til høyteknologiske biler som går på batterier.

   Produserer et islamsk land en bil, fly, båt eller tog? Har de kjente produkter innen hvite- eller brunevarer? Utdanner de professorer, leger, arkitekter, ingeniører eller vitenskapsmenn? Vinner muslimer titler og priser fra Nobelinstituttet eller andre prestisjefylte foreninger og organisasjoner? Har de et romfarts-program? Sender de romsonder til Mars? Har den en partikkelaksellerator bygget under jorden? Finner de opp vaksiner og medisiner som hjelper millioner av mennesker?

   Svaret er dessverre nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei og mange flere nei.

   Reiser du til muslimske byer som Dubai eller Abu Dhabi, så vil du se glitrende bygninger, flotte hoteller og dyre biler. Men hvem har tegnet og planlagt byggene? Amerikanere, europeere og østasiater. Hvem har pumpet opp og behandlet oljen? Solgt den på det internasjonale markedet? USA, Europa og Asia. Hvem driver bankene, markedene og børsene som gjør alt dette mulig? USA, Europa og Asia. Hvem har produsert alle de glitrende og flotte bilene du ser kjøre rundt, som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes, Bugatti og Lexus? USA, Europa og Asia.
   Hvem produserer alle smykker, juveler og rådyre merkeklær som rike muslimer går med i sine glitrende byer, mens de kjører sine dyre biler? USA, Europa og Asia.

   Er troende muslimer kjent for å være åpne, progressive, inkluderende, tolerante, integrerte og respekterer rettighetene til kvinner, barn og dyr? Igjen, nei, nei, nei, nei, nei og mange flere nei.

   Så er det noen som argumenterer for at islam og muslimer bidro til matematikk, litteratur og arkitektur. Men dette er dessverre også bare et politisk korrekt argument for å sidestille denne kulturen med vår. Saken er at islam ikke har noe med noen sivilisasjon eller oppfinnelser å gjøre. Bortsett fra å ødelegge dem.
   Både matematikk, litteratur og storslått arkitektur hadde eksistert i mange tusen år før islam og muslimene så dagens lys. Grunnen til at muslimer prøver å stjele dette og hevde det for seg selv, er at man inntok og beleiret områder hvor man hadde matematikk, litteratur og arkitektur. Men ettersom innbyggerne (vestlig) ble tatt til slaver, tvunget til å konvertere eller drept, så forsvant ethvert spor av disse tidligere sivilisasjonene og kunnskapen. Og tilbake sto ørken og rester av flotte bygninger, samt nedbrente bibliotek.

   Enhver som reiser i Midtøsten og muslimske land i dag vil bare finne restene av disse storslåtte sivilisasjonene. Og i verste fall ødelegger muslimene det som er igjen. For hvis muslimer og islam virkelig sto for matematikk, litteratur og arkitektur, så ville vi sett dem bygge det videre helt siden religionen og kulturen så dagens lys.
   Men slik er det altså ikke. Og der ligger beviset. Å tro at disse skal redde vår sivilisasjon er helt hårreisende, men sosialistene slipper disse inn bare for å peke nese til Høyresiden. Sukk.

 • Gothminister

  Integrering av muslimer går strålende. Hva nå integrering egentlig er?

  • DeepGlacier

   Integrering er et kodeord for tilpasning til islam.

   Det er selvsagt vi som skal gi plass til og akseptere islams krav og løgner. Det er ikke de nye som skal tilpasse seg vestlig samfunn og kultur.

 • Morten Bagstevold

  Etter jeg bodde i Israel og fikk se noen «under cover» avsløringer om hva som blir forkynt til barna på slike moskeskoler, er jeg meget forundret over hvor naiv det er mulig å være. Er våre politikere med på denne agendaen, eller er de rett å slett så naive? Jeg heller til det første.

  • John Magne Trane

   De vet, men de gjør ingenting.

   De fjesker heller for De Nye Nordmennene, slik Høyre gjorde i valgkampen.

   Medløpere ble slike kalt under den forrige okkupasjonen.

 • Hanne Jensen

  Disse undersøkelsene som har fremskrevet muslimsk befolkning i Europa har ikke tatt med konventeringer. Tar man med det vil den muslimske befolkningen øke enda raskere. I begynnelsen er det bare de mer sære som vil omvende seg, men på ett eller annet tidspunkt vil folk bli så redde for å stå på feil side at vi antagelig vil få masseomvendelser. Man kan kalle det et punkt der “skuta tipper rundt”. Det som skjedde i Midtøsten og andre steder i Afrika og Asia vil også skje her. Islam er så sterkt at det sprer seg som ild i tørt gress. Om vi ikke foretar oss noe. Stopp ilden!

  • Stopp heller de som tente ilden og holder den i live. Så stopper ilden seg selv.

 • Tor Anders Engen

  Løsningen er enkel, send alle de multikulturelle til de land dem selv kommer fra. Når dem ikke vil være en del av det land dem oppholder seg i.

 • Larsen

  Kontinentskrigen kommer stadig nærmere.

  Med samme type undersøkelse blant etnisk europeere ville vel knapt en av tyve sagt de er villige for å kjempe for et sekulært kontinent med et menneskeskapt lovverk.

  Sistemann ut av Europa, husk å slå av lyset.

 • F M

  Mao – alt går fremdeles som planlagt!

 • Olga Helgersen

  Kulturer er spennende der de hører hjemme. Europa tilhører europeere.

  • phobosftw

   *tilhørte

 • John Magne Trane

  Man blir altså kolonisert fortere enn det indianerne ble.

  • Ole

   Det heter vist ikke indianere lengre. De heter den amerikanske urbefolkning.

 • Leif

  Hva mener norske muslimske elever? Hva de mener i Tyskland er i hvert fall meg likegyldig.

  Fremskrivninger, hypoteser, prognoser som går mer enn 5-10 år frem i tid er irrelevante. Frem til 2050 og 2100 er komplett latterlige.

  • 1velger1234

   Muslimske elever i Norge er ikke i stand til å lese et spørreskjema, langt mindre å svare på det.

 • Rupert Augustus Zaire

  Det er bare PK, hjernevaska folk som tror at dette kommer til å gå bra. At de vil integrere seg i vårt moderne samfunn, og at de vil bli en positiv økonomist tilvekst. Enhver med forstanden i behold kan se at det som nå truer Tyskland, også etter hvert vil komme til å true oss på akkurat samme måte. Det er bare snakk om tid.
  Før var det ingen problem å besøke f.eks. Tyrkia. Nå er dette et land som de færreste tør å dra til. Hva kommer det av mon tro? Er det den fantastiske friheten og det åpne samfunnet der som gjør folk betenkte? Er det den fredselskende Islamske tro, som nå råder der nede, som gjør at folk trekker mot andre steder å dra? Hvor lang tid bør det egentlig ta for at noen som har måttet rømme fra krig og elendighet, og klart kjøret det må være for å komme seg til et fredlig land, skal integrere seg og assimilere seg, sånn at de kan fungere uten problemer og gnisninger i sitt nye land? Og jeg spør igjen, men det er ingen som tør å svare på det, i hvert fall har jeg ikke fått noe godt svar på det enda. Hvoror må vi på død og liv gi alle og enhver statsborgerskap?
  Hvorfor snakker alle som om samtlige som kommer hit fortjener å være her? Er det ikke bedre at de i utgangspunktet vet at når de kommer hit, så er det kun midlertidig, og at det så fort det er mulig, så skal de tilbake. Hvorfor skal noen få «få slippe» å reise tilbake til Syria nå, mens millioner av syrere sliter hver dag med å gjenoppbygge landet sitt.
  Det blir akkurat som den drittsekke som aldri gadd å gjøre noe som helst med gruppearbeidet, men som fikk akkurat den samme gode karakteren som vi andre fikk.
  Det er forbanna urettferdig.

  • mom

   Vi trenger mer kunnskap om Wahabisme som er blitt mer og mer toneangivende innen islam,hvor farlig det er og hva slags mål de har.
   Det er ikke pent, når vi ser muslimske mørkemenn blir invitert til moskeer i Norge, der de taler imot menneskerettighetene,innskrenkning av kvinner frihet, rettigheter og dødsstraff for blasfemi,for å nevne noe.

   Den naive troen på at mennesker som er blitt inndoktrinert med , at det finnes vanntroe og rett- troende, og at en ikke skal ha noe med de vanntro å gjøre, skaper blant annet paralell samfunn.

   Når religion og politikk er så sammenvevd som i politisk islam,og der drømmen er kallifatet og sharia-lov,er det all grunn til å reise seg imot det,fordi det på sikt ligger et mål om full underkastelse og demokratiets undergang.

 • Jens – alt er på Twitter

  De som spredde denne ondskapen i Europa kan man se gå inn døren til redaksjonene i flokk hver morgen, og gå ut hver kveld, med glis om munnen.

  De ønsket seg væpnet revolusjon og klassekrig, nå får de samme krig på annet vis.

 • Hans Hansen

  Huff, så deprimerende! Tror jeg må koble av med litt Fake-News på Dagsrevyen som en motvekt til dette:(

 • Svein Pedersen

  «Vår» statsminister, var i 2003, åpen for sharia-råd i Norge.
  Tenker med gru, på hvor vi ville vært idag, om hennes hjernedøde forslag hadde blitt virkelighet.
  -Betegnes kan ikke dette med linker, men søk på Drammens tidende/Erna Solberg og sharia.
  Erna Solberg, er på islams side!

 • Storm

  Våre etterkommere går virkelig glade dager i møte… En ting er den demografiske kjøttvekta, en annen er sammensetningen. Millioner av stridslystne, unge muslimer trenger jo ikke anstrenge seg så veldig for å innføre sin vilje i et Europa på gamlehjem.

 • etnisknorsk

  For en som leser litt på statistikk og forskningsider kommer ikke dette som noen overraskelse. Slik forholder det seg i vesten med unge muslimers holdninger:

  Pew Research (2007):

  26% of younger Muslims in America believe suicide bombings are justified.
  35% of young Muslims in Britain believe suicide bombings are justified (24% overall).
  42% of young Muslims in France believe suicide bombings are justified (35% overall).
  22% of young Muslims in Germany believe suicide bombings are justified.(13% overall).
  29% of young Muslims in Spain believe suicide bombings are justified.(25% overall).

  http://pewresearch.org/assets/

  • Rudolf

   Ja, det kom jo som en bombe.

 • mom

  Dette bør ikke komme som noen overraskelse. Alle de som kaller seg rettroende muslimer, de som lever rett etter alle regler og påbud i islam er forpliktet til Sharia lov. Når de blir mange nok i et område innfører de dette.
  Det har vi sett i flere Europeiske land,England,Sverige, Tyskland,for å nevne noen. Med i kjølevannet kommer også paralell samfunn, kjønnslemlestelse, sosial kontroll med mer.

  Di som ønsker dette er ofte påvirket av Wahabisme, den verste sekteriske formen for islam,med særlig vekt på muhammed sitt liv og lære, som praktiserer takfir prinsippet overfor andre muslimer, og ser på jihad som en plikt.

  Politisk islam er ikke en religion, men en politisk ideologi med sterke farsistiske undertoner,der målet er å erobre områder,de ønsker at område etter område, skal gå fra bil al-kufr til bil al-islam,altså fra de vanntroes land til et land styrt av islam.

  Dette er livsfarlig for demokratiet.

 • Per Johansen

  Helt som forventet. Noen som i ramme alvor tror at det ikke ender med borgerkrig mellom de muslimske kolonistene og lokalbefolkningen, på et eller annet tidspunkt?

  • DeepGlacier

   Blir ikke borgerkrig i de vesteuropeiske landene der ikke-muslimene ikke gidder eller tør å yte motstand mot islamiseringen.

   Eventuelt før det er for sent og menigmann skjønner at de ikke vil klare å kaste ut invasjonen uten enorme tap eller uviss hjelp utenfra. Det kan skje lenge før den ikke-muslimske befolkningen synker under 50%.

   Hint: Sverige, Frankrike og Tyskland.

 • Harald

  Jeg lar meg fortsatt forundre over at slike opplysninger FORTSATT er «breaking news». Dette har da vært et faktum i de siste 20-30 år. Hvorfor presenteres dette som «wow – dette visste vi ikke»? Jeg blir helt «matt» av ansvarlige myndigheters manglende kunnskap om islam. Det er nesten så man må tro at eneste kvalifikasjon for å bli politiker er å være undermåls og at disse undermålerne klarer å overbevise stemmekveget om at de (politikerne) vet hva de driver med. Jeg blir mer og mer forundret for hver dag som går.

 • invernes

  Problemet er at folk flest vet ingenting om islam og hvor farlig denne politiske religionen er, det merkelige er at avhoppere fra denne ondskapen roper for døve ører også ? x muslimer advarer og advarer folk i vesten men tullingene i Vest Europa går rundt som zombier.

 • Kjell Pettersen

  «PM Erdogan: The Term “Moderate Islam” Is Ugly And Offensive; There Is No Moderate Islam; Islam Is Islam»

 • Rudolf

  Det eneste som er bra med sharia er at det ville sette Angela Merkel i en burka.

 • BernstGunnar

  Så lettkrenkede idioter med oppfatning om egen suverenitet? Enkelte religioner fører folk rett i fortapelse.

 • laden

  Den einaste måten å få varig slutt på muslimsk terrorisme og ukultur på, er grundig og varig spreiing av prova for at det ikkje er sant at Koranen er orda til ein gud.

  • Kjell Pettersen

   I MENA land der halve befolkningen ikke kan å lese og skrive?
   Den eneste «utdanningen» de har kommer fra koranskoler.
   Lykke til…

   • laden

    Ein kan lika det eller ikkje, men apartheid, undertrykking, vald og drap er så integrerte delar av Koranen og Islam, at det aldri vil verta varig slutt på det, så lenge nokon verkeleg trur på «religionen». Og den einaste måten å endra den trua i omfang som munar, er å gjera verda grundig merksam på at Koranen er ei oppdikta bok, og at det beviseleg ikkje er sant at den er orda til ein gud.

    1. Dersom halvparten av muslimane i verda, oppfattar dette faktumet, vil den andre halvparten få høyra det.
    2. Det finmest andre media å spreia faktumet på, enn aviser og bøker.

    Hadde Churchill vore like fatalistisk i 1939 som De er, og berre gjeve opp avdi oppgåva var stor, hadde Europa vore nazistisk i dag.

 • gunhild gunheim

  KLart det, det er jo dette rikskansleren osv ønsker!
  Hva mener Ola og Kari om slike utsagn?? Trekker på skuldrene?