Skjermdump
annonse

Den selvsagte favoritt til prisen “Årets verste stemme” er Resetts redaktør Helge Lurås.
I den anledning har Natt&Dag laget en collage «Fra Kommentarfeltet» med sitater som spiller på magasinets navn, som: bort i natta, god natt, og ikke minst den de likte aller best: blandingsmisbrukerne i gratisbladet God Natt God Natt.

Lørdag 3. februar er Cupfinalen – unnskyld, premieutdelingen. Men like før avspark har det oppstått en forvirring. Teksten over collagen på Facebook gir et inntrykk av at spillereglene er endret: «Kommentarfelt-reaksjoner på vår nominasjon av nettavisen Resett.no til prisen for «Årets verste stemme». Hvem sa at høyresida ikke har humor!»

Skjermdump

 

annonse

Er årets verste stemme hele mediebedriften Resett eller det bare redaktør Helge Lurås personlig?

Om det er førstnevnte øker konkurranseinstinktet, hvem av oss er verst? Undertegnede er dessverre inhabil til å vurdere seg selv og er ute av dansen. Men selv uten han er det likevel mange utfordrere. Resett har flere kvinnfolk i stallen, men for husfreden sin skyld så sier undertegnede ikke noe mer om dem, bortsett fra at de skal ha siste ordet. Styreleder er også en verdig kandidat, han stadfester mer enn ofte i sin beskjedenhet at ingen rekker han til skosålen.

For å avklare dette spør vi premieutdeler Nikolai M. Kleivan i Natt&Dag:

annonse

I teksten over collagen «Fra Kommentarfeltet» på Natt&Dags Facebook-vegg står det at Resett er nominert til Årets Verste Stemme, mens på Natt&Dags hjemmeside står det Helge Lurås, hvem er av dem får pokalen?

– Det står Helge Lurås/Resett.no i nominasjonsteksten på ND.no, på stemmeskjemaet, i artikkelen med samtlige nominerte og i papiravisa. Lurås og nettstedet han er ansvarlig redaktør for er nominert sammen. Grattis!

Collagen «Fra Kommentarfeltet» på Natt&Dags Facebook-vegg var veldig bra, har Natt&Dag fått profesjonell hjelp eller har dere laget den selv?

– Veldig godt spørsmål, har du laget det selv?

Hyggelig at Natt&Dag likte høyrehumor, det er sjelden slike kommer til uttrykk med sine morsomheter, hvor er sitatene hentet fra?

annonse

– Sitatene i kollasjen du kaller «Fra Kommentarfeltet» er hentet fra våre egne kommentarfelt. I delingen står det «kommentarfelt-reaksjoner på vår nominasjon av nettavisen Resett.no», så dere klarer sikkert å researche resten selv.

Siden Natt&Dag bemerker at det er høyrehumor, betyr det at dere har en plassering til venstre?

– Nei.

Vi har merket blant våre lesere en stor interesse å delta på premieutdelingen. Når og hvor er det det foregår?

 – 3. februar på Sentrum Scene. Alle er hjertelig velkommen, men vi informerer om at det vil være en del unge mennesker og høy musikk.

Blir det inngangspenger, er det servering med alle rettigheter og er det muligheter for å spise?

– Her kan man kjøpe billetter til prisutdeling+etterfest (285 kroner) og her til bare etterfest (175). Ja, det er alkoholservering. Grattis! Det er også mulig det blir burgere, men ellers ligger Sentrum Scene i et område med mange gode spisesteder. For eksempel er det kort vei til to av de nominerte til prisen for Årets spisested. Ses!

Scentrum scene ligger på Arbeidersamfunnets plass 1, 3 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon.
Skjermdump Google Maps

Håper dette var til hjelp. Bare å spørre om du lurer på noe mer!

Til dere som enda ikke har stemt på Helge Lurås – TRYKK HER

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse