Varetektsfengslet for voldtekt av norsk 19-åring i Danmark

Illustrasjonsbilde. Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

Den medtatte kvinnen ble funnet på en benk i havneområdet i Aalborg i 3-tiden natt til første nyttårsdag og fortalte at hun var blitt utsatt for en fullbyrdet voldtekt av en mann hun hadde møtt noen timer tidligere.

Den rettsmedisinske undersøkelsen underbygde kvinnens forklaring, og beskrivelsen hun ga av mannen resulterte fredag i en pågripelse.

Lørdag ble den pågrepne 18-åringen framstilt for fengsling bak lukkede dører ved Retten i Aalborg, som fant bevisene så sterke at han ble varetektsfengslet for fire uker.

18-åringen nekter straffskyld og har anket beslutningen om varetektsfengsling inn for landsretten, opplyser påtaleansvarlig Morten Søndeerby til avisa Nordjyske.

NTB-Ritzau

(©NTB)


Publisert: jan 13, 2018 @ 4:34 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • KriKra

  Det var ikke nede i havnen det skjedde, det var på kornåkeren utenfor Bjerringbybøff.

  • Blurb1000

   Jeg kan aldri mer passere en åker uten at jeg får ei viss dame på netthinna. Faen ta.

 • Svein Pedersen

  I Sverige eller Norge, ville vel ikke dette blitt etterforsket i det hele tatt.
  All honnør til dansk politi, og dommeren!

 • Tor Anders Engen

  Har mine mistanker at dette er en av de multikulturelle som beriker vårt samfunn, noe som er elsket og fremmet av journalister. Som fremmer kampanjer på kampanjer at slike må vi ukritisk ta ha inn landet.

  Jeg støtter heller en slik kampanje #SJWBackToTheAsylum