Grid girls line up for the pit lane walk ahead of the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale circuit in Monza on September 3, 2017. / AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
annonse
annonse

De nye «moderne» sosiale normene når nye høyder. Nå dukker forbudene mot lettkledde kvinner opp i fleng. Sist ute er Formel 1, som nå forbyr den legendariske tradisjonen med såkalte «grid girls».

Fra før av har både dart og boksing besluttet å stoppe med lettkledde kvinner som følger utøveren eller viser hvilken runde det er.

Det er vel ingen som tviler på hvorfor dette skjer? I kjølvannet av #Metoo kampanjen har feminister endelig klart å få flesteparten av kvinner og menn til å forstå budskapet.

Nå er vi nesten der hvor det å gå i niqab vil være helt naturlig. En kvinne skal ikke vises frem i bikini lenger, da det kan bety at menn vil tro at det bare er å forsyne seg.

Har vi hørt det før?

Muslimer dekker jo til sine kvinner nettopp fordi at ingen andre menn skal få lyst til å seksuelt trakassere henne.

Noen må faktisk dra i nødbremsen nå.

annonse

Det å se på en lettkledd kvinne, har alltid vært en fryd for øyet både for kvinner og menn. En naken kvinnekropp er som et kunstverk – den skaper glede, interesse og nysgjerrighet. Kvinner syns selv det er helt topp å være bikinimodell i Formel 1, cheer leader eller plakatjente i boksing. Det gir hele arrangementet en glamorøs setting.

At muslimer og feminister skal ta fra oss absolutt alt vi var glade i, kan ikke aksepteres.

Vi spiser pølse, bacon, svinestek og ribbe. Vi drikker akevitt, øl og sprit. Vi har kors i kirker og på bedehus. Vi går rundt juletreet og synger kristne julesanger. Vi liker å se på lettkledde damer og damene elsker å gå i miniskjørt. Det er oss. Slik vi alltid har vært.

Men ikke nå lenger.

Nå blir vi tvunget inn i noe som kalles en moderne sosial profil, hvor krenkelser, tysting og undertrykkelse er nøkkelord. Et samfunn hvor en glad og kåt politiker som Trond Giske blir fratatt posisjonen sin og fremstilt som en overgriper fordi han forsøkte å få seg et nummer eller to. Et samfunn hvor det oppfordres til å varsle om den minste ting såfremt det er seksuelt relatert og det er snakk om middelaldrende hvite menn. Ikke ellers. Et samfunn hvor man nå må være forsiktig med å se på en sexy jente for lenge, da hun fort kan føle seg krenket av dette. Et samfunn hvor man forbyr alt som gjør livet godt å leve for etniske innbyggere, mens man tillater de groveste overgrep og undertrykkelser så lenge man er muslim.

Var det noen som nevnte likestilling, rettferdighet og likhet?

Stopp jorden, jeg vil av!

Er det virkelig en slik verden de unge av i dag ønsker?

Det er jo de som skal leve med dette, og deres barn igjen. En klode som før fremsto som en blå perle hengende i et sort univers, har med ett blitt en grå murstein i et virtuelt fengsel.

Borte er gleden. Det som virkelig gjør livet verdt å leve.

(Innlegget er tidligere publisert på bloggen Johns hjørne, og er gjengitt her med forfatterens tillatelse)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon