Foto: Resett
Del saken
 • 596
 •  
 •  
 •  
 •  

Portrettet denne gang handler om Resetts lysende journalist Maria Zähler og hennes sterke engasjement. Dette blir gjennomgangstema i en ny serie på Resett. Vi har også andre interessante folk i kikkerten, og ønsker oss deltagelse fra venstresiden! Vi liker meningsmangfold og debatt hos Resett.

Øvelse gjør mester, det gjelder også hos Resett. Fordi filmatiske øvelser ikke alltid er spennende kan man gjerne oppsøke inspirerende omgivelser. Maria Zähler og jeg valgte et helt spesielt vakkert hus for vår drill. Jeg spurte administrasjonen pent om tillatelse men de kvitterte med et skeptisk spørsmål:

– Hvor skal videoen publiseres?

Det ble øyeblikkelig klart at hensynet til husets sponsorer og tilhengerskare er viktigst. Det er ting man gjør og ting man ikke gjør. Vågale eksperimenter gjøres på scenen. Ikke i foajeen.

– Det er ingen planer om publisering. Vi skal øve oss, akkurat slik sangere og musikere trenger å øve.

Men Maria er imponerende og omgivelsene viste seg å være svært oppløftende. Dermed meldte problemet seg med stor tyngde, skal jeg allikevel be menneskene i dette fabelaktige  huset om lov til å publisere? Skal jeg gi folkene en nitrist sensuroppgave?

Konklusjonen er at vi publiserer videoen. Og skjermer administrasjonen fra håpløse dilemmaer. I likhet med sangere og musikere må vi øve, og det forstår de sikkert bedre enn de fleste.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 596
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]