Foto: Resett
annonse

Portrettet denne gang handler om Resetts lysende journalist Maria Zähler og hennes sterke engasjement. Dette blir gjennomgangstema i en ny serie på Resett. Vi har også andre interessante folk i kikkerten, og ønsker oss deltagelse fra venstresiden! Vi liker meningsmangfold og debatt hos Resett.

annonse

annonse

Øvelse gjør mester, det gjelder også hos Resett. Fordi filmatiske øvelser ikke alltid er spennende kan man gjerne oppsøke inspirerende omgivelser. Maria Zähler og jeg valgte et helt spesielt vakkert hus for vår drill. Jeg spurte administrasjonen pent om tillatelse men de kvitterte med et skeptisk spørsmål:

– Hvor skal videoen publiseres?

annonse
annonse

Det ble øyeblikkelig klart at hensynet til husets sponsorer og tilhengerskare er viktigst. Det er ting man gjør og ting man ikke gjør. Vågale eksperimenter gjøres på scenen. Ikke i foajeen.

– Det er ingen planer om publisering. Vi skal øve oss, akkurat slik sangere og musikere trenger å øve.

Men Maria er imponerende og omgivelsene viste seg å være svært oppløftende. Dermed meldte problemet seg med stor tyngde, skal jeg allikevel be menneskene i dette fabelaktige  huset om lov til å publisere? Skal jeg gi folkene en nitrist sensuroppgave?

Konklusjonen er at vi publiserer videoen. Og skjermer administrasjonen fra håpløse dilemmaer. I likhet med sangere og musikere må vi øve, og det forstår de sikkert bedre enn de fleste.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.