Portrettet: Maria Zähler

Foto: Resett

Portrettet denne gang handler om Resetts lysende journalist Maria Zähler og hennes sterke engasjement. Dette blir gjennomgangstema i en ny serie på Resett. Vi har også andre interessante folk i kikkerten, og ønsker oss deltagelse fra venstresiden! Vi liker meningsmangfold og debatt hos Resett.

Øvelse gjør mester, det gjelder også hos Resett. Fordi filmatiske øvelser ikke alltid er spennende kan man gjerne oppsøke inspirerende omgivelser. Maria Zähler og jeg valgte et helt spesielt vakkert hus for vår drill. Jeg spurte administrasjonen pent om tillatelse men de kvitterte med et skeptisk spørsmål:

– Hvor skal videoen publiseres?

Det ble øyeblikkelig klart at hensynet til husets sponsorer og tilhengerskare er viktigst. Det er ting man gjør og ting man ikke gjør. Vågale eksperimenter gjøres på scenen. Ikke i foajeen.

– Det er ingen planer om publisering. Vi skal øve oss, akkurat slik sangere og musikere trenger å øve.

Men Maria er imponerende og omgivelsene viste seg å være svært oppløftende. Dermed meldte problemet seg med stor tyngde, skal jeg allikevel be menneskene i dette fabelaktige  huset om lov til å publisere? Skal jeg gi folkene en nitrist sensuroppgave?

Konklusjonen er at vi publiserer videoen. Og skjermer administrasjonen fra håpløse dilemmaer. I likhet med sangere og musikere må vi øve, og det forstår de sikkert bedre enn de fleste.

ANNONSE:


Publisert: feb 14, 2018 @ 5:10 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Christofer Owe

Videoprodusent

Latest posts by Christofer Owe (see all)