Den 25 år gamle læreren, Daniel Brekke Andersen tok ordet og kom med krass kritikk mot Sylvi Listhaug under kveldens folkemøte under folkemøtet på Holmlia tirsdag kveld. Etter flere hendelser på Holmlia har Oslo kommune, Bydel Søndre Nordstrand og Oslo politidistrikt inviterer til folkemøte i den belastede bydelen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 385
 •  
 •  
 •  
 •  

Daniel Brekke Andersen (25), lærer ved Holmlia ungdomsskole, er den media skriver om kun fordi han kritiserte Sylvi Listhaug på et folkemøte hun var tilstede på i Holmlia tirsdag kveld.

Kritisere er vel også et for svakt ord for hva unge herr Andersen gjorde. Når man bevisst lyver, eller også ikke ønsker å rette opp feilinntrykk, så har man en agenda. Ingen tvil om hva Andersens agenda er.

I 2012 skrev han et innlegg til «Legaliser Cannabis i Norge» sin side. Han hevder her at han på egen hånd kan skaffe 500 underskrifter til dette formålet på Holmlia. Dette er altså en lærer på en norsk skole i et svært belastet område som Holmlia er. En aktiv forkjemper for legalisering av narkotika i Norge.

I november og desember i fjor ble det pågrepet 31 personer og beslaglagt store mengder marihuana, hasj og kokain, samt store pengebeløp, opplyste politiet under folkemøtet. Med dette som bakgrunn har altså Andersen skamvett nok til å stå frem og kritisere Listhaug for en retorikk som «skremmer» stakkars innvandrerbarn? Det er langt mer skremmende om Andersen får gjennomslag for sin agenda, slik at narkotika blir lovlig og dermed også mye lettere tilgjengelig for barn.

Det virker også som at den eneste løsningen lærere og andre i bydelen ser på alle problemene knyttet opp mot innvandrerungdom, er fritidsklubber. Ungdommen ønsker å være sosiale, men har ikke noe sted å møtes, sier de.

Nei vel, så når man ikke har det, da selger man heller narkotika, knivstikker eller skyter hverandre? Hvor sosial går det egentlig an å bli for sånne da?

«– Vi har bevilget 30 millioner kroner til politiet for å øke innsatsen i området. Det er både for forebygging og det å håndtere kriminelle gjenger, sier Listhaug.»

Det er så langt man kan tøye strikken i naive Norge. Med alle rettighetene vi har satt for spesielt muslimske innvandrere, så er dette de strengeste og beste tiltakene man kan innføre. Det er fristende å mene at noen burde vært uttransportert. Istedenfor er norske fengsler overfylte av disse karene, hvor de får gratis utdanning og dagpenger på norske skattebetaleres regning.

Virkeligheten er jo slik at disse er det synd på. De har enten traumer eller også mangler de fritidstilbud. Så narkotikasalg og en knivstikking i ny og ned er jo en helt naturlig konsekvens.

Litt merkelig i grunn at det ikke var slik før innvandrerne kom?

Men hva vet vel vi vanlige dumme nordmenn? Det er da det er fint at vi har fremsynte lærere som Andersen, som vet hva som må gjøres og som vet å sette skapet på plass ovenfor slemme politikere som Listhaug.

Med slike forbilder for barn og ungdom skal det nye Norge bygges.

(Dette er en litt omskrevet versjon av et innlegg som først sto på bloggen Johns Hjørne.)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 385
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]