Foto: Christofer Owe /Resett
annonse

Skremmende lesning og svært nyttig at Resett omtaler de skitne triksene rettet mot annonsørene. Schibsted har for lengst mistet troverdighet og flere og flere mener at VG og Aftenposten ikke er til å stole på. En trist utvikling, og det er derfor uhyre viktig å gi Resett full oppmerksomhet. Det handler om at vi sammen – vi som ønsker å verne om ytringsfriheten – bidrar til å bygge opp nettstedet til en maktfaktor som nyhets- og debattformidler.

annonse

Redaktør Helge Lurås og hans dyktige medhjelpere står på til alle døgnets tider og fokuserer på sannhet og virkelighet, det bekreftes av mengden av kommentarer man leser. Det betyr at ingen ekstremisme og ingen ytterliggående ideologi har noen mulighet her. Jeg tror at faste lesere av Resett stort sett er helt vanlige folk, som har sett seg lei på mengden av Fake News i MSM og som føler en lettelse når de kan lese nyheter og meninger som ikke er omskrevet og vridd til det ukjennelige av venstreradikale journalister.

annonse

Oppslutningen om frittalende Sylvi Listhaug til tross for drittkasting og bakvaskelser bekrefter at «folk flest» har avslørt samfunnsstormerne, som er spesielt aggressive når det kommer til temaet islam og innvandring. Politikernes «humanistiske» og ubevoktede åpne dører til masseinnvandring av unge menn i kampklar alder fører til en skarp polarisering i samfunnet, i en grad vi aldri har sett tidligere i vår historie. Men det er en naturlig reaksjon etter hvert som redselen for konsekvensene går opp for befolkning.

Her må politikernes ettergivenhet, feighet og lettbente begreper om mangfold, integrering og «arbeid-til-alle» ta skylden. Et fredelig folk blir ofret for et gigantisk eksperiment som vil ødelegge det demokratiske og fredelige systemet vår unge nasjon har bygget sten på sten for å få til å fungere. Slik det ser ut i dag vil man i nær fremtid ikke feire Grunnloven, men erstatte den med et sammensurium av multikultur og sharialover. I islamsk terminologi er sharialover og leveregler hentet ordrett fra koranen og fra Profetens ord og handlinger. Det er noe å glede seg til! Denne dystre utviklingen er nå synlig i Storbritannia og Frankrike.

Det må være lov å tale imot en masseinnvandring av muslimer, som vil utbre en krigersk og undertrykkende religion og leve i isolerte parallellsamfunn. Flertallet av folket synes å være motstandere av islamiseringen på bekostning av norske tradisjoner og verdier.

annonse
annonse

Det er her vi må hente styrke til en aktiv motstandskamp – en kamp som må kjempes med det frie ordet. Sørg for at budskapet om Resett blir spredd. Mange av mine venner og bekjente er positivt overrasket over Resett og leser den jevnlig. Jeg tenker at alle som har kunnskaper om hvordan budskapet mest effektivt kan bli spredd i sosiale medier, bør ta kontakt med redaksjonen. Det finnes alltid snarveier i de teknologiske nyvinninger som nå forandrer verden. Men tiden er knapp.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.