Foto: Kyrre Lien / Scanpix
Del saken
 • 633
 •  
 •  
 •  
 •  

MDG-politiker Eivind Trædal har den siste uken beskyldt både Resett og deres lesere for å være rasister.

Mange har reagert på Trædals uttalelser både på Resett og sosiale medier.

En av de som har fått nok av Trædals løse rasismebeskyldninger er Andreas Møller.

– Globalistene innser etter hvert at de er nødt å tape enhver innvandringsdebatt mot en oppgående motstander. Dette fordi ikke-vestlig innvandring utelukkende består av enorme nedsider for oss nordmenn. Å forsvare en katastrofal politikk som ikke har en eneste oppside for oss er en umulig oppgave. Derfor blir hets, moralsk fordømmelse og hersketeknikker de eneste virkemidlene de kan ta i bruk. Dette kan observeres på Trædal som våser på inn- og utpust om rasisme og spyr ut skjellsord, skrev Møller på Facebook.

Kommentaren fikk Eivind Trædal til å se rødt.

MDG-politikeren tok skjermbilde av Facebook-kommentaren og la ved bilde av advokat Møller. Så oppfordret Trædal rasister til å ansette Møller ved neste anledning.

– Hvis du er rasist og på jakt etter en god advokat så anbefaler jeg Andreas Møller ved Oslo Advokatkontor på det varmeste, tvitret Trædal.

 

Trædal ble deretter kritisert av en Twitter-bruker.

– Du kaller deg politiker, @evindtraedal, men du oppfører deg som et nettroll. Har til gode å se et eneste godt argument når du lirer av deg den ene fordømmelsen etter den andre. Du viser bare hvor lavt listen ligger for deg og dine der ute på ytre venstre, svarer en Twitter-bruker Trædal.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 633
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]