OSLO 20150924. Illustrasjonsbilde av aviser. Papiraviser. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken
  • 180
  •  
  •  

Ikke bare brukes det kraftige ord, tendensiøst språk, men også løgner for “å ta” Resett. Det er klart dette er primitivt, og helt på nivå med det vi ser i land vi ikke ønsker å sammenligne oss med, der “dissidenter” tas ned og til og med tas livet av. Det er jo ganske utrolig, at de som snakker høyt om “det frie ord” bruker så mye energi for å knuse noen som tenker annerledes enn de selv gjør.

Lurås beskriver en situasjon hvor folk ikke våger å skrive under med fullt navn. Det er et sykdomstegn. Det minner meg om de 22 årene jeg hadde som journalist i NRK med Halden kommune som spesialområde. Det var det lokale Arbeiderpartiet og deres støttespillere i LO, som eide lokalavisen Halden Arbeiderblad. Nåde den som våget å opponere mot disse, og nåde den som offentlig stod frem med kritikk av parti og avis.

Gjennom disse årene i NRK har jeg hatt utallige møter med redde mennesker, som var herset med av denne politiske grupperingen og avisen. Hvor mange anonyme brev, lapper og tips jeg har tatt imot fra folk, som åpenbart må ha lagt dette i postkassen min i nattens mulm og mørke for ikke å bli oppdaget, har jeg ikke telling på.

De reflekterte menneskene, som bidrar i Resetts redaksjon og de mange som kommenterer, gjør jo at Resett faktisk er verdt å lese i motsetning til Dagbladet, VG etc., der klipp og lim, tøysenyheter, evinnelig mye sport og kjendis-, sex- og slankestoff har tatt overhånd.

At noen snakker om å strupe igjen tilgangen fra NTB og eventuelle annonsekroner er tydelig signal om at demokratiet ikke fungerer. Slike mennesker som Gard L. Michalsen i Medier 24 hører ikke hjemme i moderne presse i året 2018. Dette er ren, skjær fundamentalisme på sitt aller verste. Det er bare sørgelig å lese at noen i det hele tatt setter i gang slike prosesser.

Når det konkret oppdages hvem dette er som ønsker å skade Resett, håper jeg inderlig at man henger bjella på katten med fullt navn, så vi alle kan se hvem som står bak slikt svineri.

Dere er bare akkurat kommet i gang, og har så bra oppslutning for Resett. Det er bare å ta av seg hatten for jobben dere gjør. Og en liten honnør også til Aftenposten for å ta inn innlegget til Resett-redaktøren. Dermed får flere se hva som pågår.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 180
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]