Illustrasjonsbilde. AFP PHOTO / OLI SCARFF
annonse
annonse

Medier og myndigheter er flinke til å informere om overgripere som opererer via internett og gi oss retningslinjer for hvordan vi kan beskytte barna våre. Vi lærer barn at de aldri skal snakke med fremmede menn på gaten. Overgrep begått  av prester i den katolske kirke, dekkes bredt.  Det satses tungt på kunnskapsheving av fagfolk om hvordan de skal oppdage og hindre seksualisert vold mot barn i barns eget, familiære nettverk. Men det er én fare det  ikke informeres om: Grooming, voldtekt og videreformidling av unge jenter, begått av muslimske gjenger.

Selvsagt ikke alle

I likhet med at ikke alle katolske prester voldtar korgutter, er det veldig langt i fra slik at alle muslimske menn groomer og voldtar unge jenter. Det som er så rystende, er at muslimske menn som faktisk voldtar unge jenter når de får tilbud om det, viser seg å være i et skremmende høyt antall. De altfor mange historiene fra England som forteller om jenter som blir frihetsberøvet og kjørt rundt til forskjellige steder der menn betaler inngangsbillet og stiller seg i lange køer for å voldta dem, bekrefter det. Denne måneden vil 45 overgripere stå tiltalt i Huddersfield, (29 var tiltalt til å begynne med, men er økt til 45) og lignende saker har vært, og kommer opp i rettsaler over hele England.

annonse

Med fare for å bli kalt rasist og det som verre er

Jeg kommer ikke utenom islam og islamsk æreskultur når jeg skal gi informasjon om grooming og voldtekt av unge jenter, begått av muslimske gjenger. Det er ikke hyggelig å skrive om dette, men gitt at mange tusen unge jenter i England har fått ødelagt livene sine av muslimske gjenger,  og at dette fortsatt pågår, – og gitt masseinnvandringen av enslige, muslimske menn til Norge, anser jeg det som meget nødvendig å trosse alle former for represalier som måtte bli meg til del ved å informere. Denne typen seksualisert vold mot barn representerer en helt ny, mye nærere og mere omfattende fare for unge jenter enn vi har sett noen gang tidligere. Foresatte må ha informasjon om hvordan de kan beskytte barna sine.

La meg forklare

I islamsk kultur er unge jenter og kvinner som ikke dekker seg til og går ute uten mannlig følge, å regne som en hore som kan brukes fritt. Menn er ifølge den samme ideologien dårlig utrustet til å styre sine lyster, og vil derfor være uskyldige hvis de voldtar unge jenter som er “vestlig kledd”  og ikke er flankert av minst èn mann. Dette er en opplest og vedtatt sannhet i mange muslimske samfunn og mange muslimske land, og det er de unge jentene  som i disse miljøene blir straffet både hjemme og av rettsvesenet, dersom de blir voldtatt.

annonse

Tabuet som beskytter overgriperne

Muslimske foreldre har informasjonen om (u)kulturen i eget miljø og bruker den til å beskytte sine unge jenter mot overgriperne. Norske myndigheter og hovedstrømsmedier synes å mene at den slags informasjon ikke skal tilflyte ikke-muslimer i samfunnet vårt. Iallefall er det en påtagende taushet.

Hvordan (u)kulturen har fått rotfeste i England

Det som skjer i England er at et skremmende høyt antall muslimske menn har overført det forkvaklede kvinnesynet i islamsk æreskultur på unge jenter som kler seg og oppfører seg slik det er forventet av dem i deres egen, vestlige kultur. Når disse mennene står tiltalt for grooming og voldtekt i en engelsk rettsal og tilstår, men sier at de ikke har gjort noe galt, mener de det helt alvorlig.

Hvordan skjer en grooming?

annonse

Den typiske grooming, begått av muslimske gjenger, skjer oftest ved at en ung, muslimsk mann kurtiserer en ung, vestlig jente. Rapportene fra England beskriver som regel, men ikke alltid, den unge jenta som “sårbar.” Det kan være jenter som er under tiltak fra barnevern, som lever i ressurssvake familier, som er usikre på seg selv, som vil føle seg smigret av oppmerksomheten fra unge, utenlandske menn, og ikke ser falskneriet. (“Sårbarhet” kan absolutt gjelde alle unge jenter.) Jentene blir plukket opp på kjøpesentre, hamburgersjapper, hjemme-alene fester, kort sagt alle steder der ungdom ferdes.

Tillit bygges og går over til trusler

Som alle andre overgripere vil disse groomerne bygge opp tillit før den første voldtekten skjer. Derfra starter truslene. Jentene trues til å stille opp for å bli voldtatt på forlangende. Dersom de nekter (eller sladrer) gjøres det klart for dem at de vil bli drept, foreldre eller søsken vil bli drept, bilder i seksuelle situasjoner vil bli spredd, – hvilke trusler som vil virke vurderes av overgriperne i hvert enkelt tilfelle. I de mest ekstreme sakene som avsløres, gjør de den unge jenta avhengig av heroin. Unge, muslimske menn som egner seg til den forkvaklede, muslimske (u)kulturen har funnet ut at de kan tjene gode penger på å selge jentene til voksne menn i eget miljø. Og de gjør det i stor skala.

Jeg vet at det er ubehagelig

Tanken på at et 14 år gammelt barn ligger i en seng og ikke har annet valg enn å la seg voldta av voksne menn som står i kø utenfor døren og har betalt inngangsbillett, er uutholdelig. Men det har skjedd, og skjer, med mange tusen unge jenter over hele England. I mange tilfeller “rømmer” jentene tilbake til overgriperne, og foresatte forstår ikke at grunnen til det er at de ikke tør annet. Fedre som har forsøkt å hente ut barna sine fra leiligheter der det befinner seg store grupper av menn som har kommet for å voldta henne mot betaling til groomerne, har blitt arrestert av politiet for å trenge seg inn på annen manns eiendom.

Det er visst helt fryktelig farlig å bli kalt rasist

Engelske myndigheter har visst om groomingen og voldtektene av barn i mer enn ti år, men av frykt for å bli kalt rasister,vedtok de at de ikke skulle gjøre noe som helst med det. De lot antallet barn som ble groomet, voldtatt og ødelagt for livet øke til mange tusen, og nå er det rettsaker ukentlig i engelske byer. Spørsmålet er om vi skal gjøre den samme feilen i Norge, og alt tyder på at det er nettopp det som er i ferd med å skje.

Tid for å la politisk korrekthet fare

annonse

Når barna våre blir ofret på det politisk korrekte alteret, er det på høy tid å la det fare og tale fritt. Tro for all del ikke at muslimer generelt blir krenket av at (u)kulturen i eget miljø blir blottstilt. Det er tross alt den de beskytter sine egne jenter mot når de dekker dem til og passer på dem.

Hvis du er foresatt til et barn i sårbar alder vil jeg anbefale dere å se BBC-serien “Three girls” sammen. Foresatte må søke informasjon selv, for verken myndigheter eller hovedstrømsmedier ser ut til å kjenne sin besøkelsestid.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon