The head of police intelligence (PET) chief Jakob Scharf gives a press conference in PET 's headquarters in Soeborg, in Copenhagen on October 27, 2009 on the allegedly planned terrorism acts on Danish soil and Danish newspaper Jyllandsposten. US authorities charged two men arrested in Chicago with plotting an attack on the Danish newspaper that published cartoons of the Prophet Mohammed in 2005. AFP PHOTO/ Erik Refner/SCANPIX DANMARK
annonse

Det har tatt politiet halvannet år å komme fram med en siktelse. Nå heter det at Jakob Scharf, som ledet Politiets Efterretningstjeneste (PET) fra 2007 til 2013, blant annet forteller om samarbeidet med utenlandske etterretningstjenester i boken.

Dette fikk hans tidligere arbeidsgiver til å politianmelde ham 11. oktober 2016.

annonse

NTB-Ritzau

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.