An Afghan policeman keeps watch near the site of a suicide attack in Kabul on December 25, 2017. A suicide attacker on foot blew himself up near a compound belonging to the Afghan intelligence agency in Kabul on December 25, killing six civilians, officials said. / AFP PHOTO / Shah MARAI
annonse

Minst sju mennesker er drept i et selvmordsangrep i Afghanistans hovedstad Kabul, opplyser innenriksdepartementet.

– I eksplosjonen ble sju mennesker martyrer og sju ble såret, skriver innenriksdepartementets talsmann Najib Danish på Facebook fredag formiddag.

Angrepet skjedde da en selvmordsbomber til fots sprengte seg i et sjiamuslimsk område av byen.

annonse

[email protected]

NTB-AFP

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]