Oslo 20170711. Illustrasjonsbilde av norske kroner, euro og amerikanske dollar. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse

I går fikk jeg publisert en henstilling på Resett om bidrag for å gjennomføre en meningsmåling om hva det norske folk mener om tilslutningen av Norge til ACER. Det har vært en overveldende respons, og det har kommet inn nok til å bestille målingen.

annonse

Den er bestilt hos Sentio Research Norge AS. De er et fullservice analyseinstitutt som har sitt utspring fra Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges Teknisk-naturvitenskapelige universitet, NTNU. Resultatene av meningsmålingen kommer om en ukes tid.

annonse

Jeg jobber med å etablere en ikke-profittbasert organisasjon med egen nettside. Satser på at den er operativ i løpet av kommende uke. Organisasjons formål vil være å foreta meningsmålinger når mediene eller politikere ikke vier folkelig oppmerksomhet til viktige saker.

Innsamlingsaksjon har så langt fått 33000,- kroner i støtte. Overskuddet av innsamlingsaksjonen som ikke blir brukt på meningsmålingen om ACER, vil bli overført til denne organisasjonen.

annonse
annonse

Takk for all støtte og tillit som dere har gitt til dette prosjektet!

Med vennlig hilsen

Isabell Dahl

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.