Oslo 20170711. Illustrasjonsbilde av norske kroner, euro og amerikanske dollar. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse
annonse

I går fikk jeg publisert en henstilling på Resett om bidrag for å gjennomføre en meningsmåling om hva det norske folk mener om tilslutningen av Norge til ACER. Det har vært en overveldende respons, og det har kommet inn nok til å bestille målingen.

Den er bestilt hos Sentio Research Norge AS. De er et fullservice analyseinstitutt som har sitt utspring fra Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges Teknisk-naturvitenskapelige universitet, NTNU. Resultatene av meningsmålingen kommer om en ukes tid.

Jeg jobber med å etablere en ikke-profittbasert organisasjon med egen nettside. Satser på at den er operativ i løpet av kommende uke. Organisasjons formål vil være å foreta meningsmålinger når mediene eller politikere ikke vier folkelig oppmerksomhet til viktige saker.

annonse

Innsamlingsaksjon har så langt fått 33000,- kroner i støtte. Overskuddet av innsamlingsaksjonen som ikke blir brukt på meningsmålingen om ACER, vil bli overført til denne organisasjonen.

Takk for all støtte og tillit som dere har gitt til dette prosjektet!

Med vennlig hilsen

annonse

Isabell Dahl

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon