Oslo 20170711. Illustrasjonsbilde av norske kroner, euro og amerikanske dollar. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
  • 177
  •  
  •  

I går fikk jeg publisert en henstilling på Resett om bidrag for å gjennomføre en meningsmåling om hva det norske folk mener om tilslutningen av Norge til ACER. Det har vært en overveldende respons, og det har kommet inn nok til å bestille målingen.

Den er bestilt hos Sentio Research Norge AS. De er et fullservice analyseinstitutt som har sitt utspring fra Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges Teknisk-naturvitenskapelige universitet, NTNU. Resultatene av meningsmålingen kommer om en ukes tid.

Jeg jobber med å etablere en ikke-profittbasert organisasjon med egen nettside. Satser på at den er operativ i løpet av kommende uke. Organisasjons formål vil være å foreta meningsmålinger når mediene eller politikere ikke vier folkelig oppmerksomhet til viktige saker.

Innsamlingsaksjon har så langt fått 33000,- kroner i støtte. Overskuddet av innsamlingsaksjonen som ikke blir brukt på meningsmålingen om ACER, vil bli overført til denne organisasjonen.

Takk for all støtte og tillit som dere har gitt til dette prosjektet!

Med vennlig hilsen

Isabell Dahl

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 177
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]