Illustrasjonsbilde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

«Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonal sikkerhet,» skrev Sylvi Listhaug på et bilde av bevæpnede, maskerte krigere.

Den etablerte pressen og politikere på venstresiden fikk blod på tann etter innlegget. Erna Solberg ble grillet på Dagsrevyen og har siden fått kritikk fra Jonas Gahr Støre som mener statsministeren er feig som ikke tar avstand fra Listhaug.

Men også sentrale Høyre-politikere ser ut til å ha fått nok. Tre stortingsrepresentanter fra partiet la ut samme melding på Twitter med følgende budskap:

annonse

– Nei, verken liker eller deler statusen til Sylvi Listhaug. Den bør slettes og beklages, skrev stortingsrepresentantene Stefan Heggelund, Tina Bru og Henrik Asheim.

Spliden innad i regjeringen ser ut til å glede venstresiden. MDG-politiker Shoaib Sultan er en av de som nå hyller Høyre-politikerne som krever at Listhaug sletter kommentaren.

– Partipolitikk til siden, takk til anstendige stemmer fra Høyre som @HoyreTina, @Henrikasheim og @Stefanheggelund. Så får vi håpe at sjefen(?) @erna_solberg får det med seg og kanskje gjør noe, skrev Sultan på Twitter.

annonse

 

Mani Hussaini er kanskje den som har gått hardest ut mot Listhaug. For to dager skrev AUF-lederen at Listhaug er et hatspredende menneske som pisser på Arbeiderpartiet.

Det var kun Resett som siterte Hussainis Facebook-kommentar. I Dagbladets artikkel ble pisse-kommentaren utelatt.

Dagbladet har nylig kritisert Resetts kommentarfelt og spesielt fremhevet og gjengitt språkbruken der. Uvisst av hvilken grunn mente Dagbladet av Hussainis ord burde «vaskes» før de ble gjengitt. Kanskje det var for å gi ham større tyngde og troverdighet.

Hvis man erklærer seg selv som et «seriøst» medium, kan man tillate seg det meste.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon