Illustrasjonsbilde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken
 • 161
 •  
 •  
 •  
 •  

«Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonal sikkerhet,» skrev Sylvi Listhaug på et bilde av bevæpnede, maskerte krigere.

Den etablerte pressen og politikere på venstresiden fikk blod på tann etter innlegget. Erna Solberg ble grillet på Dagsrevyen og har siden fått kritikk fra Jonas Gahr Støre som mener statsministeren er feig som ikke tar avstand fra Listhaug.

Men også sentrale Høyre-politikere ser ut til å ha fått nok. Tre stortingsrepresentanter fra partiet la ut samme melding på Twitter med følgende budskap:

– Nei, verken liker eller deler statusen til Sylvi Listhaug. Den bør slettes og beklages, skrev stortingsrepresentantene Stefan Heggelund, Tina Bru og Henrik Asheim.

Spliden innad i regjeringen ser ut til å glede venstresiden. MDG-politiker Shoaib Sultan er en av de som nå hyller Høyre-politikerne som krever at Listhaug sletter kommentaren.

– Partipolitikk til siden, takk til anstendige stemmer fra Høyre som @HoyreTina, @Henrikasheim og @Stefanheggelund. Så får vi håpe at sjefen(?) @erna_solberg får det med seg og kanskje gjør noe, skrev Sultan på Twitter.

 

Mani Hussaini er kanskje den som har gått hardest ut mot Listhaug. For to dager skrev AUF-lederen at Listhaug er et hatspredende menneske som pisser på Arbeiderpartiet.

Det var kun Resett som siterte Hussainis Facebook-kommentar. I Dagbladets artikkel ble pisse-kommentaren utelatt.

Dagbladet har nylig kritisert Resetts kommentarfelt og spesielt fremhevet og gjengitt språkbruken der. Uvisst av hvilken grunn mente Dagbladet av Hussainis ord burde «vaskes» før de ble gjengitt. Kanskje det var for å gi ham større tyngde og troverdighet.

Hvis man erklærer seg selv som et «seriøst» medium, kan man tillate seg det meste.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 161
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]