Illustrasjonsbilde. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Det refereres her til Stortinget og spesielt til to aktuelle saker, globalistene som fortsatt er for det synkende Tyskland-dominerte EU, og statsministerens feige beklagelse med hensyn til Sylvi Listhaugs korrekte påpekning av jihadistenes uforståelige særbehandling, i forhold til folkets interesser.

Folkeflertallet neglisjeres av stortinget, folkeavstemning nektes oss. For tilfellet ACER og vår eventuelle ytterligere underleggelse av EU; dersom ikke alle partiene stiller sine representanter fritt neste uke (det nærmeste vi på kort tid kan mønstre i retning av folkestyre) blir Partiet for protest og for forandring å oppstå til neste valg. Som en meningsmåling Resett skrev om i går viste, er bare 9 % av befolkningen for ACER.

Man skulle tro at presumtivt fornuftige mennesker i regjeringen og ellers kunne se «skriften på veggen». For etter valget i Italia nylig er EU ytterligere svekket, det vi ser er krampetrekninger. Polen og de andre øst-landene nekter direktivet, om seg ødelagt gjennom fri eller EU kvote bestemt ikke-vestlig innvandring. England er utmeldt.

annonse

Flere av medlemslandene er dessuten i dårlig forfatning, håpløst forgjeldet. Hele EU-prosjektet synker, tynget bl.a. av masseinnvandringen,  ikke minst p.g.a. manglende, for ikke å si umulig integrering av de stadig økende antall nyankomne. Hvorfor, under slike omstendigheter, ha slik bråhast med ACER, det å binde oss til et synkende skip? Dersom EU vil straffe oss, hvilket de truer land med gjennom sin diktatoriske behandling av øst-landene, har vi krefter og alternativer på lager.

Siste nytt fra Brussel er at den diktatoriske tyskeren Martin Selmayr, omtalt internt som en Rasputin eller et monster, er av sin kompis generalsekretæren Juncker kuppet til den øverste lederen av EU kommisjonen. Dette ifølge den kjente Nigel Farage, som via den britiske avisen The Telegraph påpeker at selv ikke i kommunistpartier skjer forfremmelser på denne måten.

Regjeringen har ikke fremlagt en betryggende analyse av ACER og dets ulemper og fordeler. Det holder ikke med bare å si at dette er en god avtale for Norge. Det blir for lettvint. Heldigvis er Senterpartiet kommet på banen, der er det fremdeles sunt bondevett igjen. Det merkelige er dog partiets tilknytning til Ap, den er høyst utradisjonell. Men fortjenestefullt, ikke synlig i ACER saken. Gahr Støre har ikke støtte fra LO heller. Da blir det Høyre og FrP som vil bli straffet av velgerne, de allerede mange skuffede.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon