Oslo 20180206. Sju av ti nyutdannede politifolk som gikk ut av Politihøgskolen i 2017, var i jobb i politiet ved årsskiftet. Tirsdag besøkte justisminister Sylvi Listhaug skolen der hun møtte studenter og ledelse. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
Del saken
  • 6.4K
  •  
  •  

Neste uke stemmes det over ACER i Stortinget. Er det blant annet i den anledning at Stortinget har satt i gang “fullt sirkus” rundt Listhaug og en Facebook-postering? For noen er det kanskje i det minste en velkommen sideeffekt. ACER vil påvirke Norges økonomiske utvikling på lang sikt, en av de viktigste avgjørelser Stortinget har tatt på lenge.

Listhaug har irritert mange globallister i alle partier over lang tid, nå slår globallistene to fluer i en smekk, de svekker Listhaug samtidig som de fjerner fokus fra den viktige avstemningen om ACER som foregår til uken. AP sliter med et opprør internt i akkurat den saken. LO har sagt nei. En meningsmåling viser at under 10 % av det norske folk er for tilslutningen til EUs energibyrå.

Bråket rundt Listhaugs Facebook-postering er blåst ut av alle proporsjoner og misforstått på verst tenkelige måter, med overlegg. ACER saken havner i bakgrunnen siste uke før avstemning i Stortinget, mens media fokuserer på Sylvi Listhaug og FrP.

Les mer på “Et bedre Norge”:

Hvor relevant er dagens høyre/venstre-deling i norsk politikk? 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 6.4K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]