Oslo 20180206. Sju av ti nyutdannede politifolk som gikk ut av Politihøgskolen i 2017, var i jobb i politiet ved årsskiftet. Tirsdag besøkte justisminister Sylvi Listhaug skolen der hun møtte studenter og ledelse. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

Neste uke stemmes det over ACER i Stortinget. Er det blant annet i den anledning at Stortinget har satt i gang «fullt sirkus» rundt Listhaug og en Facebook-postering? For noen er det kanskje i det minste en velkommen sideeffekt. ACER vil påvirke Norges økonomiske utvikling på lang sikt, en av de viktigste avgjørelser Stortinget har tatt på lenge.

annonse

Listhaug har irritert mange globallister i alle partier over lang tid, nå slår globallistene to fluer i en smekk, de svekker Listhaug samtidig som de fjerner fokus fra den viktige avstemningen om ACER som foregår til uken. AP sliter med et opprør internt i akkurat den saken. LO har sagt nei. En meningsmåling viser at under 10 % av det norske folk er for tilslutningen til EUs energibyrå.

Bråket rundt Listhaugs Facebook-postering er blåst ut av alle proporsjoner og misforstått på verst tenkelige måter, med overlegg. ACER saken havner i bakgrunnen siste uke før avstemning i Stortinget, mens media fokuserer på Sylvi Listhaug og FrP.

Les mer på «Et bedre Norge»:

Hvor relevant er dagens høyre/venstre-deling i norsk politikk? 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.