Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

VG og NRK forsøkte å brunbeise gårsdagens markering til støtte for Sylvi Listhaug. De fokuserte på en enslig provokatør som sto langt unna og viste nazi-hilsen. Dagbladet var langt mer korrekt i sin beskrivelse. Det var mange fremmøtte, og de var vanlige, engasjerte borgere.

Resett var tilstede og filmet. Ja, vi fikk også med oss markeringens frontfigur og cheerleader, Shurika Hansen. Og for et ektefølt engasjement hun viste – vi er stolte. Her er en kvinne som virkelig bryr seg, som tør å stå frem, som er ekte, har integritet, verdsetter Norge og som står opp mot alle forsøk på å diskreditere den saken hun tror på.

Det er også verdt å merke seg at flere av de andre sentrale deltakerne på demonstrasjonen hadde innvandrerbakgrunn. Her var Cemal Knudsen Yucel og også Lily Bandehy. Disse menneskene har forstått at Norge må tas vare på, at det må pleies, tenkes godt om og at vi må stå opp mot forsøkene på å kneble ytringsfriheten og innføre et trykkende og politisk korrekt tyranni.

annonse

Det var ikke uten grunn at slagordet på denne flotte og engasjerende markeringen var «La oss kalle en spade en spade».

Og ingen er bedre til det enn Shurika Hansen. Ta en titt på denne videoen fra søndag og bedøm selv om rasismeanklagene fra Sylvis motstandere har noe for seg.

Mot, integritet, sannhet – er det hun står for. Og det var derfor folk møtte opp.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon