Foto: Christofer Owe/Resett
Del saken
  • 3.4K
  •  
  •  

VG og NRK forsøkte å brunbeise gårsdagens markering til støtte for Sylvi Listhaug. De fokuserte på en enslig provokatør som sto langt unna og viste nazi-hilsen. Dagbladet var langt mer korrekt i sin beskrivelse. Det var mange fremmøtte, og de var vanlige, engasjerte borgere.

Resett var tilstede og filmet. Ja, vi fikk også med oss markeringens frontfigur og cheerleader, Shurika Hansen. Og for et ektefølt engasjement hun viste – vi er stolte. Her er en kvinne som virkelig bryr seg, som tør å stå frem, som er ekte, har integritet, verdsetter Norge og som står opp mot alle forsøk på å diskreditere den saken hun tror på.

Det er også verdt å merke seg at flere av de andre sentrale deltakerne på demonstrasjonen hadde innvandrerbakgrunn. Her var Cemal Knudsen Yucel og også Lily Bandehy. Disse menneskene har forstått at Norge må tas vare på, at det må pleies, tenkes godt om og at vi må stå opp mot forsøkene på å kneble ytringsfriheten og innføre et trykkende og politisk korrekt tyranni.

Det var ikke uten grunn at slagordet på denne flotte og engasjerende markeringen var «La oss kalle en spade en spade».

Og ingen er bedre til det enn Shurika Hansen. Ta en titt på denne videoen fra søndag og bedøm selv om rasismeanklagene fra Sylvis motstandere har noe for seg.

Mot, integritet, sannhet – er det hun står for. Og det var derfor folk møtte opp.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 3.4K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]