Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ga en uforbeholden unnskyldning i Stortinget. Saken gjelder Facebook-innlegget der hun hevder Arbeiderpartiet setter terroristenes rettigheter foran nasjonens sikkerhet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre har fått politibeskyttelse fra tirsdag som følge av drapstrusler, melder VG.

Saken får også stor oppmerksomhet med store røde bokstaver i TV 2. Dette er den samme pressen og journalister som tiet da Sylvi Listhaug ble drapstruet i forrige uke.

Resett skrev om drapstrusselen da en person på Facebook ba terrorister gjengvoldta Listhaug.

annonse

– På tide at en fremmedkriger setter en kule i panna på den onde, kristne f***a der. Håper hun blir gjengvoldtatt så inn i helvete, skrev en Facebook-bruker under Listhaugs bilde i forrige uke.

Men den alvorlige trusselen fikk ingen oppmerksomhet i den etablerte norske pressen selv om den ble delt over 10 000 ganger på sosiale medier.

Heller ikke en tidligere journalist ved Helgeland Arbeiderblad, som ba Listhaug begå selvmord, fikk oppmerksomhet i VG eller TV2.

annonse

– Hva med å stramme inn en løkke rundt halsen din i stedet, Sylvi, skrev mannen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon