Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ga en uforbeholden unnskyldning i Stortinget. Saken gjelder Facebook-innlegget der hun hevder Arbeiderpartiet setter terroristenes rettigheter foran nasjonens sikkerhet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
  • 10.5K
  •  
  •  

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre har fått politibeskyttelse fra tirsdag som følge av drapstrusler, melder VG.

Saken får også stor oppmerksomhet med store røde bokstaver i TV 2. Dette er den samme pressen og journalister som tiet da Sylvi Listhaug ble drapstruet i forrige uke.

Resett skrev om drapstrusselen da en person på Facebook ba terrorister gjengvoldta Listhaug.

– På tide at en fremmedkriger setter en kule i panna på den onde, kristne f***a der. Håper hun blir gjengvoldtatt så inn i helvete, skrev en Facebook-bruker under Listhaugs bilde i forrige uke.

Men den alvorlige trusselen fikk ingen oppmerksomhet i den etablerte norske pressen selv om den ble delt over 10 000 ganger på sosiale medier.

Heller ikke en tidligere journalist ved Helgeland Arbeiderblad, som ba Listhaug begå selvmord, fikk oppmerksomhet i VG eller TV2.

– Hva med å stramme inn en løkke rundt halsen din i stedet, Sylvi, skrev mannen.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 10.5K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]