Kabul. Foto: AP Photo/Massoud Hossaini
annonse

Minst tolv mennesker er drept og over 40 såret av en kraftig bilbombe i Helmand-provinsen sør i Afghanistan, opplyser myndighetene i landet.

Eksplosjonen inntraff fredag, kun to dager etter at over 30 mennesker ble drept i et selvmordsangrep i den afghanske hovedstaden Kabul.

NTB-AP-AFP

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]