Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Del saken
  • 272
  •  
  •  

I går ble det klart at Stortinget sier ja til at Norge skal tilknyttes EUs energibyrå. Mange reagerer sterkt, i Norge har vi en tradisjon for skepsis til fjerne sentralmakter, og det kommer til syne i denne saken.

I en meningsmåling utført av Sentio støttes avgjørelsen av kun 8,8 prosent av de spurte. Flere meningsmålinger har blitt utført, og alle viser at antall motstandere mot direktivet blant nordmenn er mye høyere en antallet tilhengere.

Aksjonsgruppen STOPP ACER har opprettet en underskriftskampanje for å skaffe landet en konstitusjonsdomstol, som skal fungere som en Grunnlovens vokter.

– STOPP ACER jobber nå med å lage et juridisk solid grunnlag for videre politisk arbeid, heter det i beskrivelsen.

Gruppen fremholder at det må mye folkelig engasjement til for at dette skal kunne ha noen effekt.

– Vi kan ikke lykkes uten en folkelig oppslutning og derfor trenger vi at du signerer denne kampanjen. La oss gå sammen i dag og snu tapet i dag til en seier i morgen, står det avslutningsvis i kampanjens beskrivelse.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 272
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]