Fra Rotherham, Storbritannia.AFP PHOTO / OLI SCARFF
annonse
annonse

Hvordan kan over halvparten av europas befolkning sympatisere med en politisk bevegelse som i førti år har dekket over at titusener barn voldtas og mishandles på bestialsk vis? Hvordan kan folk tillate at politisk korrekthet også skal gjelde når uskyldige barn blir skadelidende på denne fryktelige måten? Hvorfor er ikke anstendige muslimer ute i gatene og viser sin avsky for disse forbryterne som tilsviner dem som folkegruppe? Jeg fatter det ikke.

Politisk korrekte, venstrevridde myndigheter og medier har visst i førti år, dekket over i førti år og hjulpet overgriperne i førti år. De er medskyldige, og de vet det. Vi kan sitte her på bjerget og innbille oss at Norge vil gjøre alt annerledes. Norske medier og myndigheter er befengt med den samme politisk korrekte giften, som England, og vil høyst sannsynlig gjøre som flokken deres befaler dem.

Bestialitetene som avsløres er både i grusomhet og omfang det verste som noen gang har skjedd, og skjer europeiske barn i fredstid. Dekkoperasjonene er en urett mot barna som vanskelig kan karakteriseres med andre ord enn et strafferettslig, kriminelt svik mot en hel generasjon.

annonse

To typer seksualisert vold mot barn

Vi er blitt vant til å forholde oss til seksualisert vold mot barn, begått av det vi kaller pedoseksuelle. Majoriteten av overgriperne i slike saker, er etnisk norske menn og opererer alene. Flertallet av denne type overgrep skjer i barnets familie og nære krets, og er sjelden preget av vold.

Grooming, (groomerne som er mindreårige og kalles “Romeo,” viderebefordrer barna til voksne menn) med påfølgende gjengvoldtekter og bestialsk mishandling av barn er noe nytt for oss, til tross for at det altså har pågått i førti år. Inntil vi fikk reportasjer om titusener av unge som utsettes for dette over hele England, hadde vi ikke en gang hørt om det. Dette er overgripere som opererer i flokk, og som sender ut angripere i det offentlige rom, der barn ferdes.

Majoriteten av overgriperne i disse sakene er muslimske, med en overvekt av pakistanske og bangladesiske, muslimske menn. Ofrene er kun ikke-muslimske barn og unge. En populasjon på 4 % muslimske menn, står for minst 87% av disse voldtektene i et omfang, og med en bestialitet som overgår alt vi har kunnet forestille oss. I Rotherham alene er det begått anslagsvis en million voldtekter av 1520 barn. Det betyr at det er skremmende mange voldtektsforbrytere blant de ca. 3500 muslimske mennene som bor der.

annonse

Anstendige, muslimske menn, som allikevel åpenbart er i flertall i Rotherham og resten av England, må synes det er ille å tilhøre en folkegruppe der voldtekt og mishandling av barn skjer i et slikt omfang, men svært få, om noen av dem snakker ut. Er de også skremt til taushet av politisk korrekte strømninger, hatpratlover og religiøse mørkemenn?

Hvor mange av disse overgriperne finnes i Norge?

Vi har saker i Norge som viser samme mønster som i England, der tilsløringen av hva som egentlig foregår er i full gang. Kripos har varslet om en dobling i antall anmeldelser av voldtekter mot barn begått av mindreårige. Voldtekten av 12 år gamle “Oda” som Rights.no har skrevet om, er en av de 383 anmeldelsene. Spørsmålet er om denne type anmeldelser kan være en grunn til den overraskende økningen som tilfeldigvis skjedde samme år som masseinnvandringen. Dersom Kripos ikke kan svare benektende på dette, kommer de mest trolig ikke til å svare på det i det hele tatt. Det er meget god grunn til å frykte at mørketallene er betydelige, og at myndigheter, medier og den politisk korrekte venstresiden i Norge, allerede har slått inn på en storstilt dekkoperasjon som vil  la antallet barn som utsettes for det samme som “Oda,” øke og øke.

Bruk eller misbruk av islam?

Om muslimske menn som groomer, voldtar og mishandler ikke-muslimske barn på denne måten misbruker islam, eller bruker islam, er egentlig irrelevant. Det som er relevant er at de som gjør dette faktisk finner noe i de religiøse skriftene som de ser som rettferdiggjøring for sine grusomheter. Venstresiden har, uten noen som helst form for konsekvensanalyser, sluppet inn hundrevis av hatpredikanter over hele Europa som på grunn av den politisk korrekte giften, uhindret og uhemmet kan hamre inn i den muslimske befolkningen at de er i krig med vesten og de vantro.

annonse

Med en konsekvensanalyse kunne man for eksempel ha sett at det da ikke er til å undres over at mange muslimer tror at de er i krig, og at noen derfor er overbevist om at de har rett til å ta sex-slaver.  Legg til at pikebarn anses som kvinner mye tidligere enn vi gjør, og at i deres kultur vil kvinner som ikke dekker seg til og beveger seg fritt uten mannlig følge, ofte betraktes som horer, med dertil tilhørende forakt, så er den livsfarlige kombinasjonen et faktum.

Helt ute av kontroll

At titusener av engelske barn allerede har blitt voldtatt og mishandlet på bestialsk vis, anslagsvis flere milloner ganger til sammen, gjør det åpenbart at de 220 mennene som hittil er tatt og dømt, ikke kan stå for mer enn en brøkdel. Mange ganger flere overgripere går fri av mangel på ressurser til å straffeforfølge alle. Det betyr at grusomhetene vil fortsette. Politisk korrekthet, påført demokratiene av venstresidens brennmerking av ytringer de ikke liker og deres dekkoperasjoner, har sørget for at situasjonen er ute av kontroll.

Ikke verdt omtale

Norsk presse drar i flokk og følge til Danmark for å dekke rettsaken mot en ubåtkaptein som skal ha myrdet og partert en journalist, men finner det knapt av allmenn interesse og betydning at titusener barn voldtas, mishandles på bestialsk vis og myrdes i et annet naboland. Alt vi får er noen oversettelser av reportasjer fra engelske aviser som i all hovedsak kaller gjerningsmennene “asiater,” og gir minimalt med informasjon. Vi får ingen journalistisk graving eller bekymrede analyser om hva som kan være i full gang, også i Norge. Ingen informasjon foreldre og foresatte kan bruke til å beskytte barna sine. Ingen spørsmål til politikerne om hva de har tenkt til å gjøre for å hindre utbredelse av slike grusomheter i Norge.

Minst halvparten av Europas befolkning leser, liker og deler deres politisk korrekte skriverier. Politikere som utøver ytringskontroll med skjellsord, brennmerking, lager hatlover de bruker til å slå ned på sannheten og legger lokk på realitetene barna våre står overfor, stemmes inn i styre og stell. Og alle erklærer de seg selv som moralsk høyverdige og overlegne.

Jeg fatter det bare ikke.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon