Foto: Privat skjermbilde
annonse
annonse

I februar og mars viste statistikk at det er flere drap i London enn i New York, og siden nyttår har hele 55 personer blitt drept i den engelske hovedstaden.

Økningen i antall drap i London kommer på toppen av statistikker over voldtekter, ran og vold hvor London allerede har forbigått New York.

Avisen Telegraph melder at antall anmeldte voldtekter i London er tre ganger så mange som i New York.

annonse

På Dagsrevyen 21 torsdag kveld fikk NRKs London-korrespondent Øyvind Nyborg sjansen til å informere det norske folk hvorfor denne utvikling har skutt i været.

– Årsaken finner vi i gjengkriminalitet. Det er mange unge menn som tror at salg av narkotika er raske penger og en fin bil. Det blir spekulert i at voldsfilmer på Youtube spiller inn og er med på å inspirere denne voldsbølgen vi har sett i den siste tiden, fortalte NRK-journalisten.

I oktober 2017 reagerte Donald Trump på den rapporterte økningen i kriminalitet i Storbritannia og knyttet den i en tweet til spredningen av radikal islam og derfor innvandring.

Søker man på google, er det imidlertid vanskelig å finne artikler i MSM i Storbritannia som knytter immigrasjon og økt kriminalitet sammen. Slik sett minner situasjonen om den som har vært gjeldende spesielt i Sverige, men også i Norge.

Man må til avisen Express hvor det i 2016 ble rapportert at halvparten av draps- og voldtektsmistenkte i deler av England var personer med innvandrerbakgrunn.

NRK har nettopp rapportert om økt gjengdannelse og kriminalitet i Oslo. En rektor ved Romsås skole har ropt varsku og identifisert at medlemmene i disse gjengene har innvandrerbakgrunn. Også Resett har skrevet om slike utviklingstrekk tidligere.

Innvandringen har også vært sterkt økende i Storbritannia. Ca. halvparten av befolkningen i London har nå innvandrerbakgrunn.

At utviklingen av parallellsamfunn, kulturforskjeller og etniske og religiøse motsetninger (eventuelt) skulle ha noe å si for kriminalitetsutviklingen i Storbritannia ble ikke kommentert på NRK. Den «årsaken» man derimot fant det verdt å opplyse seerne om var sosiale medier, som Youtube.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon