A speaker casts a shadow on the ground as he addresses a crowd at Speakers' Corner in Hyde Park, London, Britain May 3, 2015. At Speakers' Corner in the northeast corner of Hyde Park in London, near the bustle of Oxford Street, anyone has the right to turn up every Sunday and talk about whatever is dear to their heart. Some call it the home of free speech: previous orators included famous figures Vladimir Lenin, Karl Marx and George Orwell. Today the atmosphere is hectic and unpredictable, with people from all backgrounds perching on boxes or stepladders to declaim on subjects from philosophy to religion, monsters or potatoes. Hecklers interrupt, adding to the chaotic feel of a place that draws visitors from far and wide. REUTERS/Stefan Wermuth TPX IMAGES OF THE DAY PICTURE 14 OF 25 FOR WIDER IMAGE STORY "SPEAKERS' CORNER - HOME OF FREE SPEECH" SEARCH "WERMUTH CORNER" FOR ALL IMAGES TPX IMAGES OF THE DAY
Del saken
  •  
  •  
  •  

 

når religion ikke kan være tema, blir folk rett og slett nødt til å finne noe annet å snakke om.
Folk blir nødt til å komme opp med noe annet.
Bidra med noe interessant.

Ikke at man tilhører en religion.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]