Illustrasjonsbilde. Foto: Sara Johannessen / Scanpix
annonse
annonse

To barn på femten år som er under omsorg av barnevernet og bosatt i en barnevernsinstitusjon, blir seksuelt utnyttet av voksne menn i bytte mot narkotika. Barnevernet og øvrige myndigheter, inkludert pressen, kaller dem prostituerte og lar dem dø. Velkommen til verdens beste land å bo i.

Dagbladets langlesning

Dagbladets langlesning denne uken handler om to femten år gamle jenter som ble utnyttes seksuelt av voksne menn i bytte mot narkotika, og som 17 år gamle døde under omsorg av barnevernet i Laksevåg, nærmere bestemt Vestlundveien ungdomssenter i Fyllingsdalen. For din egen mentale helses skyld anbefaler jeg å hoppe over spaltemeterne med de ansvarliges forklaringer på hvorfor de to barna døde, og hvor totalt uskyldige de samme mener at de er på akkurat det punktet.

annonse

Alt du trenger å vite er at ingen tilsynelatende kom på idéen om at jentene, da de var 15 år gamle barn, var ofre for forbrytelser. Ingen prøvde å stanse mennene som brukte dem. Og bare for å ha nevnt det: Det faller ikke journalistene i Dagbladet inn å stille et eneste spørsmål om hvem disse mennene er, hvordan en syttenåring angivelig “detter ut av et vindu” og dør, eller hvem som var til stede og eide leiligheten der den andre jenta ble funnet i koma. Påstanden om prostituerte barn svelges rått av Dagbladets journalister.

Alarmklokkene mine går av

Her har vi to barnevernsbarn. Det vil si, barn i en meget sårbar situasjon. I en oppdatering på Facebook, snakker de om piller de fikk av “de ekle mennene, også knulla vi dem.” Og hvordan den ene “nesten måtte suge en taxi-sjåfør.” “Åsså når eg klikka vilt noen dager og trodde eg ble voldtatt.” “Rømte minst elleve ganger.” “Rømte 47 ganger.” Ble hentet i leiligheter i Bergen og Oslo. Tilbrakte hele jula i en leilighet i Voss. “Barna er prostituerte.”

annonse

Nå er de døde begge to.

Seriøst. Er det absolutt ingen av de ansvarlige som har hørt om dette før? Har de virkelig ikke lest reportasjene om grooming-sakene i England? Blir det for ubehagelig for dem å sette seg inn i hva som skjer i England fordi det er muslimske menn som står bak? Merk at jeg ikke påstår at dette er grooming-saker à la England. Det jeg sier er at likhetstrekkene er meget illevarslende, og det gjelder også de ansvarliges tildekking av hva som egentlig foregår:

 

Undertegnede akter å minne de ansvarlige på at de har brutt norsk lov

I morgen går jeg til politiet og anmelder Vestlundveien ungdomssenter i Fyllingsdalen og barnevernet i Bergen for brudd på straffelovens paragraf 287, – Forsømmelse av hjelpeplikt som straffes med bot eller inntil seks måneders fengsel for den som unnlater å hjelpe en person som er i fare for å miste livet eller bli påført fare for å bli påført betydelig skade på kropp eller helse.

Videre anmelder jeg barnevernet i Bergen og Vestlundsveien ungdomssenter for brudd på straffelovens paragraf 139 som med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som unnlater å anmelde til politiet eller på annen måte å søke å avverge en straffbar handling eller følgene av den, på et tidspunkt da dette fortsatt er mulig og det fremstår som sikkert eller mest sannsynlig at handlingen vil bli, eller er begått.

Til slutt gjør jeg jobben de skulle ha gjort i 2015 og leverer inn en anmeldelse på “ukjente gjerningsmenn” for å ha utnyttet de to barna seksuelt i bytte mot narkotika, og således bidratt til deres død.

annonse

Vi kan ikke la dette utvikle seg

Hvis alarmklokkene mine ringer av en god grunn, kan vi ikke sitte å se på at dette utvikler seg. I dag går de etter enkle ofre: de mest sårbare, barnevernsbarna, som ingen beskytter. I morgen sender de ut sine “Romeoer” og plukker dem opp på skoleveien, i kjøpesentere og andre steder der unge, uvitende jenter ferdes. Det er det de gjør i England. Ditt barn kan bli det neste.

Velkommen til verdens beste land å bo i …

For alle som ikke har kjent på kroppen hvordan det er å bli sviktet av myndighetene og overlatt til hensynsløse pedoseksuelle. Velkommen til verdens beste land å bo i for alle foreldre som er så heldige at de har sluppet å se sine barn miste livet i hendene på skrupelløse overgripere, stemplet som prostituerte av de ansvarlige som skulle beskytte dem.

Myndighetene bryter lovene de har laget selv. At de ikke skjems er et altfor mildt uttrykk, og det er på høy tid at de må stå til ansvar.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon