annonse

Resett har blitt utestengt i 12 timer fra Twitter etter å ha skrevet om NRKs ønske om å ansette barn med hijab i hovedrollen til ny TV-serie for kanalen NRK Super.

Twitter skriver i sin begrunnelse for utestengelsen at Resett ikke kan publisere private opplysninger fra andre personer uten deres samtykke.

annonse

Resett har gjengitt uttalelser fra Ex-Muslims of Norway fra deres egen Facebook-side, noe som er helt normalt å gjøre i journalistisk sammenheng.

Hvorfor Twitter har valgt å angripe Resett og ikke andre norske aviser som opererer på samme måte er ikke godt å si. Det er også uvisst hvem som har klaget Resetts artikkel om NRKs ønske om å ansette barn med hijab.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]