Illustrasjonsbilde. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP
annonse
annonse

Det må ha skjedd noe alvorlig galt med norsk MSM i forbindelse med #metoo-røyrsla: Alle etiske grenser for trakassering av menn, skyldige som uskyldige, er opphevet. For det eneste organet som faktisk klarer å gjengi Haga korrekt i overskriften er Resett, for de skriver som sant er hva Haga har sagt:

Resett skriver altså at: Aslaug Haga ber SP suspendere hytteturdeltakere” (de var som kjent ti stykker). Resten av media har snudd dette til Aslaug Haga ber SP suspendere Borten Moe“. På den måten legge de ut en råtten sild som skal sende luktesignaler til publikum om hvem den skyldige er. OLA BORTEN MOE.

Uansett klarer man på denne måten å skade en mann man ikke liker (feil parti, feil kjønn og feil kafebord i feil fylke). Attpåtil en mann som nylig har pekt på en kvinnes overgrep (Trine Skei Grande i hans eget bryllup).

annonse

Vi må bare fastslå: MSMs tendensiøse svineri med personjakt rundt “Vi vil ha fitta di” til Navarsete er helt analogt med den muligens noe overdrevne kampanjen mot Trond Giske, der en voksenmiddag for middeladrende AUF-ere i stortingsrestauranten i MSM-media ble forsøkt framstilt som noe bortimot et barnerov fra Giskes side.

Borten Moe tåler nok en støyt. Men nå begynner det å bli påfallende grad av forskjellsbehandling. Den tilsvarende tildekkingen og skjermingen av Trine Skei Grande står i en skrikende kontrast til den iver man kaster seg over detaljer med tunger ned i halsen på praktikanter i India og gjengivelser av «fitteuttrykk» når de skyldige er menn.

Hvordan har norsk presse kunnet synke til et slikt nivå av hykleri og doble standarder? Vel, man kan ikke lenger dekke over det faktum at sentrale deler av norske MSM-redaksjoner nå styres av kvinner med en viss ideologisk bakgrunn pluss en mellomting (Harald Stanghelle), som så har fått #metoo-røyrslas velsignelse til å senke journalistplakaten til kronisk punghøyde når noen skal tas rotta på. Dette begynner å bære preg av ulik rettssikkerhet mellom kvinner og menn i offentlighetens lys.

annonse

PS: Også Aslaug Haga dras ned i denne gjørmen ved å bli så tendensiøst sitert, og burde protestert like sterkt som Borten Moe. Men da får hun vel “mannsbehandling” hun også – hun er tross alt uansett i feil parti ved feil kafebord i feil fylke. Og denne MSM-gjengen har bortimot ødelagt henne fra før.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon