Illustrasjonsbilde. Foto: AFP/Aamir Qureshi
annonse

Den ytterliggående islamistgruppa IS har halshogd tre brødre øst i Afghanistan, alle helsearbeidere. Brødrenes far, som var lege, led samme skjebne i fjor.

Den 27 år gamle legen Nisar Tareliwal ble halshogd i Chaparhar-distriktet Nangarhar-provinsen lørdag kveld.

Den 24 år gamle broren Nayeem, som jobbet med å vaksinere folk, ble også drept, og det samme ble den 19 år gamle lillebroren Abdul Wahab, som var legestudent, opplyser en talsmann for guvernøren i provinsen til Reuters.

annonse

De tre brødrenes far, som også var lege i Nangarhar-provinsen, ble halshogd av IS-opprørere i 2017, opplyser talsmannen Attaullah Khogyani.

I januar angrep IS-opprørere Redd Barnas kontor i provinshovedstaden Jalalabad og drepte seks mennesker, fire av dem ansatte i hjelpeorganisasjonen.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]