Erna med stikk til Grande. Men statsministeren har ingen problemer med den omstridte Venstre-lederen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

I et intervju med TV2 sier Erna Solberg at hun aldri kunne havnet i samme sex-situasjon som Trine Skei Grande i den famøse bryllupsepisoden.

Venstre-leder Grande hadde sex med en full 17-åring i Ole Borten Moes bryllup i 2008. Flere vitner beskrev Grande som overstadig beruset og at hun skal ha befølt flere titalls menn i skrittet. Hun skal også ha gitt for at “Æ vil ha kar” før hun gikk på sjekkejakt.

Bryllupshistorien kan du lese her.

annonse

Statsminister Erna Solberg har i ettertid beskyttet Grande og sagt at hun fremdeles stoler på kulturministeren. På spørsmål fra TV2 sier hun likevel at hun aldri har hatt det samme behovet som Venstre-lederen.

– Jeg har vært gift i 22 år og vært kjæreste med Sindre siden studenttiden. Så jeg har aldri hatt behov for noe annet eller vært i den typen situasjon, sier Solberg til TV2 som også påpeker at den siste gangen hun hadde behov for 17-åringer, var når hun var 17 selv.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon