Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En kvinne ble sittende fast i en Fretex-konteiner i Oslo idet hun forsøkte å stjele klær natt til onsdag.

– En tilfeldig forbipasserende så en mann som forsøkte å hjelpe en kvinne ut av en Fretex-konteiner. Hun skal ha klart å sette seg fast og mannen på utsiden forsøkte å dra henne ut, sier Tor Jøkling i Oslo-politiet til NTB.

Han opplyser at politiet fikk melding om hendelsen klokken 4.15. De to personene ble funnet bak noen busker og hadde fått med seg noen klær.

– Det er slik at selv om klærne er gitt til gjenbruk, er de levert til Frelsesarmeen, så det er jo tyveri. Det skal godt gjøres å falle inn i en sånn konteiner, så det fremstår som en bevisst handling, sier Jøkling.

Ifølge operasjonslederen dreier det seg om en kvinne i slutten av 20-årene og en mann i slutten av 30-årene. De blir begge anmeldt for tyveri fra konteineren, samt besittelse av tyvgods.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]