Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En kvinne ble natt til torsdag utsatt for det politiet omtaler som et overfall på Grünerløkka i Oslo. Politiet leter etter en gjerningsmann.

Kvinnen var i ferd med å låse seg inn i en bygård da overfallet fant sted.

– Hun sier gjerningsmannen har fulgt henne et stykke, og så gått til angrep i oppgangen. Han tok kvelertak på henne, slik hun beskriver det, men hun satte seg til motverge. Hun kom seg løs blant annet ved å slå ham i ansiktet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til VG.

Kvinnen beskriver gjerningsmannen som av utenlandsk opprinnelse, uten at hun kunne si noe nærmere om hvor. Han skal ha vært solbrun, mellom 25 og 40 år og ha gått i skjorte og jeans. Politiet ønsker tips fra publikum.

Politiet vet foreløpig ikke om kvinnen ble utsatt for et ransforsøk eller et voldtektsforsøk.

– Vi er forsiktige med beskrivelsen av en sånn hendelse, men vi håper å få klarhet i hensikten ved at vi pågriper vedkommende, sier Pedersen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]