Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse

NRK-streiken i regi av Norsk journalistlag er i ferd med å bli en PR-katastrofe. Som påpekt tidligere: de som er overflødige bør ikke streike. Stadig flere av Norges lisensbetalere håper det streikes lenge. De trenger ikke NRK, og de ønsker at det åpenbares for hele landet.

annonse

Dette setter NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen i et underlig dilemma. Han må få slutt på streiken. Ikke fordi kundene blir rasende for manglende leveranser av et «produkt», men fordi kundene blir avvent – og innser at de er bedre eller like godt stilt uten det de betaler 3000 kroner for hvert år.

annonse

Jo lenger denne streiken pågår, desto mer til latter blir hele NRK-skuta. I selvoppholdelsens ånd bør fagforening og ledelse derfor komme til enighet pronto.

Vi andre får håpe at de ikke gjør det.

annonse
annonse

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.