Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
 • 2.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

NRK-streiken i regi av Norsk journalistlag er i ferd med å bli en PR-katastrofe. Som påpekt tidligere: de som er overflødige bør ikke streike. Stadig flere av Norges lisensbetalere håper det streikes lenge. De trenger ikke NRK, og de ønsker at det åpenbares for hele landet.

Dette setter NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen i et underlig dilemma. Han må få slutt på streiken. Ikke fordi kundene blir rasende for manglende leveranser av et «produkt», men fordi kundene blir avvent – og innser at de er bedre eller like godt stilt uten det de betaler 3000 kroner for hvert år.

Jo lenger denne streiken pågår, desto mer til latter blir hele NRK-skuta. I selvoppholdelsens ånd bør fagforening og ledelse derfor komme til enighet pronto.

Vi andre får håpe at de ikke gjør det.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]