Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse
annonse

NRK-streiken i regi av Norsk journalistlag er i ferd med å bli en PR-katastrofe. Som påpekt tidligere: de som er overflødige bør ikke streike. Stadig flere av Norges lisensbetalere håper det streikes lenge. De trenger ikke NRK, og de ønsker at det åpenbares for hele landet.

Dette setter NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen i et underlig dilemma. Han må få slutt på streiken. Ikke fordi kundene blir rasende for manglende leveranser av et «produkt», men fordi kundene blir avvent – og innser at de er bedre eller like godt stilt uten det de betaler 3000 kroner for hvert år.

Jo lenger denne streiken pågår, desto mer til latter blir hele NRK-skuta. I selvoppholdelsens ånd bør fagforening og ledelse derfor komme til enighet pronto.

annonse

Vi andre får håpe at de ikke gjør det.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon