Oslo 20180523. NRK-streiken er over. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og NRK-journalistenes streikegeneral Richard Aune møter pressen onsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse

NRK-streiken ble en farse. Vanligvis er en streik ment å vise at de streikende er uunnværlige. Men i dette tilfellet ble det stadig tydeligere at de som betaler regningen meget vel kunne klare seg uten. Det vil si norske husstander.

I går morges publiserte vi innlegget Å streike seg til latter. Analysen var at kringkastingssjef Eriksen og fagforeningen måtte finne en løsning pronto.

Idag, under to døgn senere, har de gjort nettopp det.

annonse

Velkommen tilbake til jobb.

Annonser
  • 1.6K
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]