President Donald Trump Foto: AFP PHOTO / Brendan Smialowski
Del saken
  • 206
  •  
  •  
  •  
  •  

I en meningsmåling foretatt av Reuters 17. mai svarer 38, 1 prosent av de spurte at ville stemt på en republikansk kandidat i mellomvalgene i november. 37 prosent sier de ville stemt på en demokrat. Det er første gang siden presidentvalget i 2016 at republikanerne leder på denne målingen, ifølge The Hill.

Ukesmålingen som ble avsluttet 20. mai viste samtidig at det republikanske partiet hadde en ledelse over det det demokratiske partiet med 6 prosentpoeng blant registrerte velgere. Så sent som i april ledet demokratene med 10 prosentpoeng på republikanerne.

Målingen fra Reuters sammenfaller med funn gjort av CNN og av trender blant yngre velgere. I Donald Trumps andre år som president øker støtten til hans republikanske parti, mens det faller for demokratene.

  • 206
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]