Christian Tybring Gjedde (til høyre) retter fokuset på NRK og mener de driver politisk propaganda. Foto: NTB scanpix.
Del saken
 • 7.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Christian Tybring-Gjedde (Frp) raser mot NRKs nyhetssending tidligere i dag på radiokanalen P2.

Frp-politikeren ramser opp nyhetene NRK fokuserer på i et langt innlegg på Facebook. Han er ikke fornøyd med hvordan kanalen presenterer og vinkler nyhetene til fordel for politikere de er enig med.

– President Trumps eneste grunn til å engasjere seg i å få Nord-Korea til avslutte sitt atomprogram er at han vil ha ros av politiske motstandere. NRK forholdt seg helt taus den gangen den forrige presidenten, Obama fikk fredsprisen uten å skapt fred eller inngått fredsavtale noe sted på jordkloden, skriver han på Facebook.

Også nyheten at “familiegjenforening bidrar til bedre integrering” får slakt av Tybring-Gjedde.

– NRK har et langt intervju med en person med innvandrerbakgrunn ansatt som flyktningkonsulent i NAV, som akkurat hadde hentet ektefelle i opprinnelseslandet. Dette fulgt opp av en «ekspert» som kan bekrefte sannhetsgehalten i «forskningen». Man trenger med andre ord enda mer familiegjenforening. Ingen spørsmål om hvorfor man i dag opplever segregering av innvandrere over hele Europa, med bakgrunn i dagens gjenforeningspolitikk. Ingen kritiske røster ble presentert. Kun to setninger fra Aps og FrPs talspersoner på området, skriver Frp-politikeren.

Propaganda

Tidligere denne måneden ble det kjent at NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen vil at nordmenn skal betale over 3000 kroner for lisensen.

Tybring-Gjedde mener at NRK med sin makt styrer den politiske dagsorden, og med det kan formidle sosialistisk propaganda. Han mener at det nå er dags for å fjerne NRK-lisensen.

– Sannheten er at NRK ikke kun setter agendaen, men propagandaen styrer også politikken. Og NRK fortsetter å bli finansiert av deg og meg. Jeg, og flere med meg roper opp internt, men vi trenger hjelp av alle dere der ute. Still krav om at NRK-monopolet fjernes. Si nei tvangsfinansiert sosialistisk propaganda, skriver han.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 7.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]