Christian Tybring Gjedde (til høyre) retter fokuset på NRK og mener de driver politisk propaganda. Foto: NTB scanpix.
annonse

Christian Tybring-Gjedde (Frp) raser mot NRKs nyhetssending tidligere i dag på radiokanalen P2.

annonse

Frp-politikeren ramser opp nyhetene NRK fokuserer på i et langt innlegg på Facebook. Han er ikke fornøyd med hvordan kanalen presenterer og vinkler nyhetene til fordel for politikere de er enig med.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– President Trumps eneste grunn til å engasjere seg i å få Nord-Korea til avslutte sitt atomprogram er at han vil ha ros av politiske motstandere. NRK forholdt seg helt taus den gangen den forrige presidenten, Obama fikk fredsprisen uten å skapt fred eller inngått fredsavtale noe sted på jordkloden, skriver han på Facebook.

Også nyheten at «familiegjenforening bidrar til bedre integrering» får slakt av Tybring-Gjedde.

annonse
Reklame

– NRK har et langt intervju med en person med innvandrerbakgrunn ansatt som flyktningkonsulent i NAV, som akkurat hadde hentet ektefelle i opprinnelseslandet. Dette fulgt opp av en «ekspert» som kan bekrefte sannhetsgehalten i «forskningen». Man trenger med andre ord enda mer familiegjenforening. Ingen spørsmål om hvorfor man i dag opplever segregering av innvandrere over hele Europa, med bakgrunn i dagens gjenforeningspolitikk. Ingen kritiske røster ble presentert. Kun to setninger fra Aps og FrPs talspersoner på området, skriver Frp-politikeren.

Propaganda

Tidligere denne måneden ble det kjent at NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen vil at nordmenn skal betale over 3000 kroner for lisensen.

Tybring-Gjedde mener at NRK med sin makt styrer den politiske dagsorden, og med det kan formidle sosialistisk propaganda. Han mener at det nå er dags for å fjerne NRK-lisensen.

– Sannheten er at NRK ikke kun setter agendaen, men propagandaen styrer også politikken. Og NRK fortsetter å bli finansiert av deg og meg. Jeg, og flere med meg roper opp internt, men vi trenger hjelp av alle dere der ute. Still krav om at NRK-monopolet fjernes. Si nei tvangsfinansiert sosialistisk propaganda, skriver han.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse