Christian Tybring Gjedde (til høyre) retter fokuset på NRK og mener de driver politisk propaganda. Foto: NTB scanpix.
annonse

Christian Tybring-Gjedde (Frp) raser mot NRKs nyhetssending tidligere i dag på radiokanalen P2.

Frp-politikeren ramser opp nyhetene NRK fokuserer på i et langt innlegg på Facebook. Han er ikke fornøyd med hvordan kanalen presenterer og vinkler nyhetene til fordel for politikere de er enig med.

– President Trumps eneste grunn til å engasjere seg i å få Nord-Korea til avslutte sitt atomprogram er at han vil ha ros av politiske motstandere. NRK forholdt seg helt taus den gangen den forrige presidenten, Obama fikk fredsprisen uten å skapt fred eller inngått fredsavtale noe sted på jordkloden, skriver han på Facebook.

annonse

Også nyheten at “familiegjenforening bidrar til bedre integrering” får slakt av Tybring-Gjedde.

– NRK har et langt intervju med en person med innvandrerbakgrunn ansatt som flyktningkonsulent i NAV, som akkurat hadde hentet ektefelle i opprinnelseslandet. Dette fulgt opp av en «ekspert» som kan bekrefte sannhetsgehalten i «forskningen». Man trenger med andre ord enda mer familiegjenforening. Ingen spørsmål om hvorfor man i dag opplever segregering av innvandrere over hele Europa, med bakgrunn i dagens gjenforeningspolitikk. Ingen kritiske røster ble presentert. Kun to setninger fra Aps og FrPs talspersoner på området, skriver Frp-politikeren.

Propaganda

Tidligere denne måneden ble det kjent at NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen vil at nordmenn skal betale over 3000 kroner for lisensen.

Tybring-Gjedde mener at NRK med sin makt styrer den politiske dagsorden, og med det kan formidle sosialistisk propaganda. Han mener at det nå er dags for å fjerne NRK-lisensen.

– Sannheten er at NRK ikke kun setter agendaen, men propagandaen styrer også politikken. Og NRK fortsetter å bli finansiert av deg og meg. Jeg, og flere med meg roper opp internt, men vi trenger hjelp av alle dere der ute. Still krav om at NRK-monopolet fjernes. Si nei tvangsfinansiert sosialistisk propaganda, skriver han.

annonse
annonse

 

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon