Del saken
 • 574
 •  
 •  
 •  
 •  

Da Donald Trump i går skjelte ut journalister og aviser for å drive en heksejakt som verden aldri før har sett, klarte ikke TV 2s USA-korrespondent å holde seg. Nå har han begynt å svare presidenten direkte.

– Den falske etablerte pressen har, fra det tidspunkt jeg annonserte at jeg stilte som presidentkandidat, drevet den mest sofistikerte og uærlige desinformasjon-kampanjen i politikkhistorien. Uansett hvor bra VI gjør det, finner de feil. Men de glemte kvinner og menn VANT, jeg er president, skrev Trump på Twitter.

TV 2-journalist Græsvik var kjapp med å svare den amerikanske presidenten.

– Absolutt, det er du. Faktisk, svarte Græsvik syrlig.

 

Bruker enhver anledning til Trump-kritikk

Kommentaren kommer kun timer etter at den tidligere NRK-journalisten ble sur fordi ingen Trump-tilhengere gadd å svare da han angrep presidenten under selveste Memorial Day.

– Interessant å se fraværet av Trump-tilhengere som normalt støtter ham med den største hengivenhet i kommentarfeltet. At tweeten ikke ble slettet skyldes nok først og fremst at det er nasjonal fridag her i USA, og at stabssjefen ikke er på jobb idag, skrev journalisten uten å vise respekt for dagen hvor amerikanerne hyllet falne soldater.

Græsvik hadde noen timer tidligere tvitret at Trump kun tenkte på seg selv og hvor fantastisk han var under minnedagen.

Den ufine meldingen fra Græsvik fikk heldigvis ingen oppmerksomhet.

Nå er til og med Græsviks egne følgere lei Trump-fokuseringen

 

Hva ligger bak hatet?

TV 2, som anser seg selv som er seriøs, objektiv og balansert nyhetskanal uten politisk tilknytning, har enda ikke skiftet ut den overkritiske Trump-journalisten. Selv ikke etter at Græsvik gjorde narr av en nordmann med dysleksi tok kanalen grep.

Om Græsvik kun ser negative sider ved Trump, eller om det er andre ting som skaper sinnet og frustrasjonen man er vitne til på Twitter, er ikke godt å si. Går man gjennom journalistens Twitter-profil er det uansett på sin plass å stille spørsmål til hva som ligger bak hatet.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 574
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]