Britenes innenriksminister Sajid Javid. Foto: AFP PHOTO / Ben STANSALL
annonse
annonse

Det er kjent blant annet gjennom flere artikler på Resett.no at den kjente britiske islamkritikeren og menneskerettighetsforkjemperen Tommy Robinson forrige fredag ble arrestert da han som journalist rapporterte utenfor en rettsbygning om en rettsak der flere muslimer var tiltalt for voldtekter av barn. Robinson ble samme dag brakt til et annet rettslokale og dømt til 13 måneder i fengsel for forakt for retten.

De fleste britiske fengslene er overfylte av kriminelle innvandrere, de fleste med muslimsk bakgrunn. Flere av dem er islamister. Som en kjent islamkritiker er risikoen for at Tommy Robinson vil bli angrepet av muslimske medfanger betydelig. Det skjedde sist han måtte sone en dom. Det har fått en britisk politiker til å reagere.

Malcolm Pearson som representerer det britiske Uavhengighetspartiet (UKIP) har ifølge tenketanken Gatestone Institute skrevet til den britiske innenriksministeren Sajid Javid. Hvis Tommy blir myrdet eller skadet, vil han og andre gå til sivilt søksmål mot Javid for å være medskyldig

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon