Britenes innenriksminister Sajid Javid. Foto: AFP PHOTO / Ben STANSALL

Det er kjent blant annet gjennom flere artikler på Resett.no at den kjente britiske islamkritikeren og menneskerettighetsforkjemperen Tommy Robinson forrige fredag ble arrestert da han som journalist rapporterte utenfor en rettsbygning om en rettsak der flere muslimer var tiltalt for voldtekter av barn. Robinson ble samme dag brakt til et annet rettslokale og dømt til 13 måneder i fengsel for forakt for retten.

annonse

De fleste britiske fengslene er overfylte av kriminelle innvandrere, de fleste med muslimsk bakgrunn. Flere av dem er islamister. Som en kjent islamkritiker er risikoen for at Tommy Robinson vil bli angrepet av muslimske medfanger betydelig. Det skjedde sist han måtte sone en dom. Det har fått en britisk politiker til å reagere.

Malcolm Pearson som representerer det britiske Uavhengighetspartiet (UKIP) har ifølge tenketanken Gatestone Institute skrevet til den britiske innenriksministeren Sajid Javid. Hvis Tommy blir myrdet eller skadet, vil han og andre gå til sivilt søksmål mot Javid for å være medskyldig

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.