Anders Giæver innrømmer at han leser Resett. Foto: NTB Scanpix/Pixabay.
annonse
annonse

Anders Giæver i VG trekker frem kommentarfeltet til Resett og Document etter å ha klubbet ned Tommy Robinson i sin nyeste kommentar. 

VG, NRK, Faktisk.no, Dagbladet og Nettavisen har omsider tatt seg tid å omtale Tommy Robinson-fengslingen etter at Resett og andre alternative medier i Norge satte dagsorden. Det ble rene drittpakker selvfølgelig.

Tommy Robinson er en utilregnelig fotballpøbel med flere voldsdommer bak seg, er beskjeden fra VG-kommentator Giæver. At Robinson og hans familie er blitt drapstruet flere ganger av det islamske miljøet i England blir skjøvet under VG-teppet.

annonse

Og under teppet havner også alle videoene på YouTube som viser at Robinson blir overfalt helt uprovosert av muslimske gjenger og venstreradikale Antifa-medlemmer.

 

Smugleser Resetts kommentarfelt

Men kommentarfeltet til Resett og Document henger VG-kommentatoren seg opp i.

annonse

“Og temperaturen er enda nøyere på nettstedene Resett, Document og Human Rights Service” skriver Giæver som innrømmer at han har lest kommentarfeltene der “det gikk hardt for seg” i følge han selv.

Og det har det forsåvidt gjort. Resett har langt over 1000 kommentarer på sakene om Tommy Robinson. Resett har gitt folket friheten til å skrive det de mener. Resett er ikke som Nettavisen, som stenger kommentarfeltet etter kritikk.

Men hva med VG? Hvor mange kommenterte Giævers drittpakke mot Tommy Robinson i Norges største avis som skryter av å ha over 10 millioner lesere i måneden?

Hele 3 kommentarer! Og da hadde saken vært på forsiden av VG i 11 timer…

Her var det dødt! Hele tre personer gadd å kommentere Giævers kommentar, og alle var egentlig kritiske…
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon