Anders Giæver innrømmer at han leser Resett. Foto: NTB Scanpix/Pixabay.
Del saken
 • 262
 •  
 •  
 •  
 •  

Anders Giæver i VG trekker frem kommentarfeltet til Resett og Document etter å ha klubbet ned Tommy Robinson i sin nyeste kommentar. 

VG, NRK, Faktisk.no, Dagbladet og Nettavisen har omsider tatt seg tid å omtale Tommy Robinson-fengslingen etter at Resett og andre alternative medier i Norge satte dagsorden. Det ble rene drittpakker selvfølgelig.

Tommy Robinson er en utilregnelig fotballpøbel med flere voldsdommer bak seg, er beskjeden fra VG-kommentator Giæver. At Robinson og hans familie er blitt drapstruet flere ganger av det islamske miljøet i England blir skjøvet under VG-teppet.

Og under teppet havner også alle videoene på YouTube som viser at Robinson blir overfalt helt uprovosert av muslimske gjenger og venstreradikale Antifa-medlemmer.

 

Smugleser Resetts kommentarfelt

Men kommentarfeltet til Resett og Document henger VG-kommentatoren seg opp i.

“Og temperaturen er enda nøyere på nettstedene Resett, Document og Human Rights Service” skriver Giæver som innrømmer at han har lest kommentarfeltene der “det gikk hardt for seg” i følge han selv.

Og det har det forsåvidt gjort. Resett har langt over 1000 kommentarer på sakene om Tommy Robinson. Resett har gitt folket friheten til å skrive det de mener. Resett er ikke som Nettavisen, som stenger kommentarfeltet etter kritikk.

Men hva med VG? Hvor mange kommenterte Giævers drittpakke mot Tommy Robinson i Norges største avis som skryter av å ha over 10 millioner lesere i måneden?

Hele 3 kommentarer! Og da hadde saken vært på forsiden av VG i 11 timer…

Her var det dødt! Hele tre personer gadd å kommentere Giævers kommentar, og alle var egentlig kritiske…

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 262
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]