Christian Tybring Gjedde snakker med den norske pressen. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Christian Tybring-Gjedde roser sitt eget parti etter at bruk av burka og niqab blir forbudt til høsten. Han sender nå stikk mot den etablerte pressen som omtalte ham som «rasist» og «islamofob» etter burka-utspill for åtte år siden.

Tirsdag vedtok Stortinget et nasjonalt forbud mot å bruke ansiktsdekkende plagg i barnehager, skoler, høyere utdanning og opplæring av nyankomne innvandrere etter introduksjonsloven.

Når skolen starter igjen i august vil dette være forbudt. Foto: Pixabay.

Forbudet vil gjelde fra august.

annonse

En som koser seg over at den nye loven trer i kraft allerede til høsten er kanskje den som har vært den største motstanderen av det kvinnediskriminerende plagget, Christian Tybring-Gjedde (Frp). Allerede for åtte år siden sa han følgene fra talerstolen på Stortinget:

«Forbud mot niqab og burka kommer til å komme i hele Europa. Det kommer til å komme i Norge også – ikke i dag, ikke med dette stortingsflertallet, men enkelte av disse partiene kommer til å forandre mening.»

 

annonse

Tapt kamp

Tybring-Gjedde skriver på Facebook at samtlige i den etablerte norske pressen fordømte ordene til Frp-politikeren, og at han ble kalt islamofob og rasist i avisene.

Nå ha pipa fått en annen lyd. Fordømmelsen er ikke like sterk. Men Tybring-Gjedde mener at de kjemper en tapt kamp.

– Forslaget FrP fremmet i 2010 inkluderte et totalforbud mot plaggene i det offentlige rom. Også dette vil komme etter hvert. De øvrige partiene og MSM skal imidlertid fortsette å bøye seg for totalitære krefter i muslimske miljøer en stund til. Prisen for denne underkastelsen for muslimske menn er det muslimske kvinner som må bære, skriver han på Facebook. 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon