Klar beskjed fra NRK-journalist Peder Mørtevdt. Foto: NTB Scanpix.
annonse
annonse

Sportskommentator i NRK, Peder Mørtvedt, liker ikke at hans egne kolleger smugleser Resett. Nå oppfordrer han sine journalist-venner til full boikott. 

Da Resett skrev om Kvatningen i gårdagens artikkel der Nettavisen opplever en massiv leserflukt, følte Resett-leser og NRK-journalist Harald Thingnes at han måtte si fra til sin kollega.

– Ingen hockeyfeber i Resett-redaksjonen, mvh den røde pressen, skrev han sarkastisk på Twitter.

annonse

Thingnes viste da til et avsnitt der undertegnede påpeker at Kvatningens Trump-dekningen blir sterkt kritisert på sosiale medier. Det er som kjent ikke mulig å kommentere Kvatningens Trump-saker på Nettavisen, og da er sosiale medier eneste mulighet for ytringer.

Twitter-meldingen ble deretter besvart av NRK-kollega Peder Mørtvedt.

– Slutt å lese Resett, skrev han, med tommel opp fra sine journalistkolleger. Deriblant fotballjournalist i NRK, Erik Strand.

annonse

 

Påtrengende journalist

Roy Kvatningen er en meget omdiskutert journalist som har havnet i konflikt med sine lesere både gjennom sport og politikk.

I april i år fikk han kraftig kritikk på Nettavisens Facebook-side da han filmet direkte fra Trump-hotellet hvor han bodde og sa at “her er det statsledere som bor for å smiske med Trump, før de skal møte han i Det hvite hus”.

Kvatningen gikk deretter ned i lobbyen og filmet hotellgjester før han fikk beskjed av vaktene at han ikke kunne filme andre gjester.

annonse

– I can’t film here, spurte en forbauset Kvatningen i videoen du kan se under.

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon