Donald Trump er ikke fornøyd hvordan MSM bevisst kritiserer alt han gjør. Foto: Reuters.
Del saken
 • 233
 •  
 •  
 •  
 •  

President Donald Trump mener journalister og kommentatorer motsier seg selv.

I går skrev Resett om gammelmedia som gikk til angrep på Donald Trump etter det historiske fredsmøtet i Singapore med Kim Jong-un.

Geir Lundestad ga fredsprisen til Hussein Obama kun måneder etter han ble president. Foto: AP.

Møtet ble møtt med kritikk av NRK-journalistene Anders Magnus og Tove Bjørgaas, som fortalte i Dagsnytt 18 at den historiske begivenheten var en propagandaseier for Kim Jong-un.

I NRK-studio satt tidligere tidligere direktør i nobelinstituttet, Geir Lundestad, og sa at det var for tidlig å gi Trump fredsprisen. Samme mann ga fredsprisen til Barack Obama (samme år som han ble president) «for hans ekstraordinære innsats for å styrke internasjonalt diplomati, og hans ønske om et bedre samarbeid med den muslimske verden».

Obama hadde vært president i litt over et halvt år da han fikk fredsprisen.

 

Langer ut mot MSM

Donald Trump, som blir 72 år gammel i morgen, har nettopp gjennomført to lange og harde forhandlinger. Først på G7-møtet og så det historiske møtet i Singapore, som har en tidsforskjell på 12 timer fra USA.

Møtet ble vellykket, men MSM var langt fra fornøyd etter avtalen som ble gjort. Nå kritiserer Donald Trump den etablerte pressen på Twitter.

– For et år siden uttalte journalister og kommentatorer, og de som ikke har klart å gjennomføre et møte med Nord-Korea tidligere, at de ville ha fred. “Vær så snill å få til et møte, ikke gå til krig”, sa de. Nå som vi har fått et bra forhold til Kim Jong Un sier de samme haterne “du må ikke møte, ikke gå i et møte med Kim”, skrev Trump.

Både NRK, VG, Dagbladet og TV 2 hadde fokus på “svakheter” ved avtalen mellom Nord-Korea og USA. Nettavisen valgte å holde en lav profil.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 233
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]